Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
411
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ACİL ANAKART ALDIM
A
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

ÖNCELİKLE HERKEZE SELAM.

SORUNUM ŞU BEYLER

http://www.vatanbilgisayar.com/maximus-vii-ranger.html ALDIGIM ANAKART BU DİGER BİLEŞENLER HAZIR İŞLEMCİ RAM KASA GÜÇ KAYNAGI HDD VS.

AMA ANAKARTIN ÜZERİNDE 24 PİN YUVASI HARİCİNDE BİRDE 8 PİN YUVASI VAR VE BENİM POWERIMDA O SOKETE GİRİCEK 4 PİN SOKETİ VAR DÖNÜŞTÜRÜCÜ ALMALIMIYIM YOKSA ORTASINA SAĞINA SOLUNA TAKILIYORMU.


ANAKARTTAKİ GİRİŞ BÖYLE

< Resime gitmek için tıklayın >


POWERDA MEVCUT OLAN BU- DEDİGİM GİBİ SAĞINA YA DA SOLUNA VS TAKARSAM OLURMU YOKSA 8 PİN DÖNÜŞTÜRÜCÜ ALMALIMIYIM.

< Resime gitmek için tıklayın >


VE ELİMDE 6 PİN DÖNÜŞTÜRÜCÜ MEVCUT OLURMU ?
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



0
11 yıl
Yarbay

A
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

MAG DOG multimedia model - MD430WPS


Bu mesaja 1 cevap geldi.
0
11 yıl
Yarbay

http://forum.donanimhaber.com/m_20309319/tm.htm
http://forum.donanimhaber.com/m_69288996/f_//tm.htm#69288996
http://www.gold.com.tr/akasa-8pin-den-4-4pin-uzatma-kablosu_u

3. linkteki kabloyu alıp dönüştürebilirsin, türkiyede başka kablo bulamadım.
Bana sorarsan 650 TL lik anakarta o PSU hiç yakışmaz, satıp güzel birşey al, diğer parçalarda anakart gibi üst sınıfsa zaten yeterli gücü vermez.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
11 yıl
Yarbay

dönüştürücü yok ya psu alacan yada 4 pin takıcan 8 ise o.c içindir



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.