Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
46
Cevap
2135
Tıklama
9
Öne Çıkarma
Cevap: Açık Parfüm (2. sayfa)
C
2 yıl
Er

İddiamız şudur

biz bundan 3 ay önce çok uygun fiyata tanesi kargo dahil 17 - 24 lira bandında parfümler sattık müşteriler memnun olmadı satışı durdurduk 1 ay boyunca çalışmasını yaptık fason üretim yerine kendi üretimimize geçtik esansları direk ünlü parfümlerin fabrikasından satın aldık

Ürünler yenilendi tekrardan konuyu dh üzerinden açtırdık 20 liralık ürünler ile şuanda satılan 60 liralık ürünlerin kıyaslaması söz konusu değildir bu arkadaş eski konumuza da yorum yazdı zaten bu geri dönüşler doğrultusunda firma logosundan tutun sitesine kadar yenilemeye gitti.

Yine aynı arkadaş şuanki konuyu baltalamak amacı ile forumda sürekli konu açıp yorum yazıyor


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @raskolnikov81
C
2 yıl
Er

Cevabı üstte yazdık arkadaşın attığı ekran görüntüsü ile ödediği tutar bile tutmuyor




Bu mesajda bahsedilenler: @mhmmd.dmr20
A
2 yıl
Er

iade almama konusunda firma haklı... yorum yapamama konusunda siz haklısınız

aynı dolma parfümü kimisi "ooo tıpkı orjinali gibi çok beğendim" der kimisi beğenmez orjinaliyle alakası yok der... ama beğenmediğinizi de yazabilme özgürlüğünüzün olması lazım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Ben sizi karalamıyorum sattığınız ürünün arkasında değilsiniz diyorum. Gelip burda o ürünler ucuzdu kötüydü diyip iade almıyorsunuz. Ucuz dediğiniz 70 tl ödedim. Açık bir parfüm için ortalama bir fiyat. Şimdi gelip diyorsunuz ki o parfümleri yaptık ama onlar olmamış, şimdi sattıklarımız mükemmel bunları alın. Bu arada aradan üç ay geçmiş değil tam olarak iki ay geçmiş durumda. Eylül ve kasım arasında bizim bilmediğimiz başka bir ay daha mı var ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Biraz tutarlı olun önce bizden alışveriş yapmadı karalama yapıyor dediniz. Şimdide fiyatı saklamış diyorsunuz. Alın fiyat görünüyor şimdi ne bahane bulacaksınız ?
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gncsrc35 -- 24 Kasım 2021; 12:21:58 >

C
2 yıl
Er

Az önceki ekran görüntünüzde fiyat farklıydı. İade konusunda kullanılmış kozmetik ürünlerinin iadesi yapılmaz o ürün başka bir müşteriye gider böyle bir durumu asla kabul etmiyoruz. Yapacağınız yorumu eski konuya yapsaydınız yorumunuz kalırdı ki o konuda en az 50 tane olumsuz yorum vardı silebilme durumumuz olsa orada da silerdik.

Farklı firmalar gibi kendi kendimize yorum da yapmıyoruz yorum yapanların rütbelerine bakabilirsiniz gezindiği konulara da bakabilirsiniz.

Eylül ayında satın almışsınız biz ekim ayında satışı durdurduk. Kasım ayında tekrar satışa başladık 1 aylık bir zaman geçti kısaca.

Aldığınız ürünler piyasadaki en uygun fiyatlı ürünlerdi bizim kalıcılık veya mükemmel süper gibi bir iddiamız da yoktu. Şuanki ürünler de piyasaya göre yine uygun fiyatlı ama daha kaliteli ürünler satın alan herkes de yorumunu paylaşıyor. Satın almayanların yorumları siliniyor bunda da herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyoruz




Bu mesajda bahsedilenler: @gncsrc35
C
2 yıl
Er

Beğenilmeyen ürün beğenilmeyen ürünün altına yorum yazılmalı diye düşünüyorum. Siz bir galeriden şahin alıp gidip bmw altına yorum yapmazsınız bu arkadaş aynen bunu yapıyor bu yüzden de yorum hakkı bulunmuyor




Bu mesajda bahsedilenler: @august landmesser
A
2 yıl
Er

Şu yazdığınız cevabı okuyan aklı başında biri esnaflığınızı görüp bir ürün bile almaz.
Bi ürün sattınız kötü çıktı ve logo, site değiştirip işten sıyrılırız dediniz. Bu kişi ürünü başkasından almamış. Şimdi satmıyoruz bunu demek akıl işi değil. Şu an sattıklarınızda bir problem olsa arkasında durmayacağınız açıkça ortada.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @cnskozmetik
G
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Alakasız detaylara takılıyorsunuz. Ekran görüntü aldığımda direk sipariş kısmını ekledim. Ortada iki farklı ekran görüntüsü yok yani. Siz öncelikle şu soruları yanıtlar mısınız; Ben sizden ürün aldın mı almadım mı? Siz aldığım ürünlerin konusunda çok beğeniliyor en çok sattığımız ürün dediniz mi demediniz mi ? Kozmetikte iade olmaz diye müşteriye istediğiniz kalitede ürün göndermekte özgür müsünüz ? Bana attığınız mesajlarda sizin aldıklarınız kalitesizdi yenileri çok iyi daha diyorsunuz. Peki yenileri kötü çıkarsa ne diyeceksiniz. Daha yenisi daha güzel mi ? Siz de kabul ediyorsunuz eski ürünlerin kötü olduğunu peki buna rağmen neden iade almadınız.



G
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Eski konu silinmiş yorum yapmak için girdiğimde konunun silindiğini gördüm. Silinmiş bir konuya mesaj atabilecek yetkinliğim yok. Sizin verdiğiniz örnek üzerinden gidelim ben galeriden şahin aldım ama araba bozuk. Şimdi aynı galeri BMW satıyor. Bu galerinin yine bozuk araç satıp satmadığını nerden bileceğiz ? Mesele burda ürün değil ürünün arkasında durmanız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
2 yıl
Er

olumsuz yorumun memnun kalınmayan ürüne yapılması lazım



C
2 yıl
Er

Esnaflığımızı yeterince kişi gördü bize 2 ay sonra ben sizin ürününüzü beğenmedim diyip iadeyi düzgün bir dille bile söylemeden direk yorum yaparak ve bu yorum aldığı ürünlerin yorumu dahi değil.

Burada da bu arkadaş ile son görüşmemizin ekran görüntüsünü gönderiyorum herhangi bir iade isteği de bulunmuyor şimdi tamamen araştırdık.

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Arbalet
A
2 yıl
Er

Nasıl koktuğunu bilmediğiniz bir ürünü nasıl internet üzerinden alabiliyorsunuz ? ayakkabı tişört bile alırken kendi bedenini bildiğin halde kesin farkından tutmazken



C
2 yıl
Er

Ek olarak sırf şu yorumlar yapılmaması için bile iade alırdık ancak bu arkadaşın yaptığı muamele doğrultusunda hiçbir şekilde iadesini almıyoruz.



C
2 yıl
Er

Özelden yazabilirsiniz whatsappımız var oradan iletişim kurabilirsiniz.

Yaptığınız ilk yorum ne oldu?
Sakın almayın çok kötüler oldu.
Bunu hangi konu altında yaptınız?
Satın almadığınız ürünler altında yaptınız

Bize bildiriminiz oldu mu ?

Hayır

Bizimle iletişime geçtiniz mi ?

Hayır

İade istediniz mi?

Evet aradan 2 ay geçtikten sonra

Neden iade almıyoruz?

Normal yollarla iade istemediğiniz için ki zaten parfüm tarzı ürünlerin iadesi yoktur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @gncsrc35
G
2 yıl
Er
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @cnskozmetik
G
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Ekran görüntülerini ekledim. Lütfen dürüst olalım




Bu mesajda bahsedilenler: @cnskozmetik
J
2 yıl
Er

E arkadaş gayet nazik bir şekilde sormuş? Ayrıca yani firmadan önceden alınmış ürün için yorum yapılacak yer yoksa konunuzda aldığı tarihi belirtip neden yorum yapamadı arkadaş onu anlamadım? Firmanızdan önceden alınmış bir ürün olsa da ürün sizin satmış olduğunuz bir ürün ve bununla alakalı olumsuz yorum yapılınca neden karalama olarak düşünülüyor bunu anlamadım. O zaman her firma şikayetvar sitesinde kendi başlığı altındaki yazılan şikayetlere hep dava açsın olur mu öyle şey? Garip geldi bana durum, iadenin alınmamasını anlarım ancak yorum silme olayı eski ürünler de olsa o şekilde belirtilip kalabilirdi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 24 Kasım 2021; 12:56:34 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
2 yıl
Er

O konu ile ilgili arkadaş ile whatsapp üzerinden şuan iletişime geçtim. Ortada farklı bir durum var sanırım direk benimle böyle bir konuşması bulunmuyor çünkü. Sıkıntı bu belirtilmeden bir yorum yapıldı şuan sattığımız ürüne bunlar kötü sakın almayın vs gibi yorumlar geldi. Konumuzda beğenmeyen kişilerin yorumları da duruyor yeterki satın alınan ürüne yorum yapılsın.




Bu mesajda bahsedilenler: @Johny Constantine
C
2 yıl
Er

Arkadaşın ücret iadesi yapılmıştır ortada bir iletişim problemi olmuş. Ürünler iade alınmamıştır. Bizim yaptığımız hata giderilmiştir.

Arkadaşın yaptığı hata devam etmektedir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.