Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2608
Cevap
129593
Tıklama
23
Öne Çıkarma
Cevap: AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (48. sayfa)
R
3 yıl
Er

Evet görüşme sağladım. Önceliklerinin hiç altyapısı olmayan yerler olduğunu söylediler fakat bu kabul edilebilir bir cevap değil çünkü fiber internet hattı yakınımızdan geçiyor. Sadece Türk Telekom değil Kablonet ve Süperonline fiber altyapısı da 50 mt yakınımızdan geçiyor.Diğer firmalar ile de görüşme sağladım onlar da önceliklerinin farklı lokasyonlar olduğunu söylediler. Altyapı mevcut ama sokağımızda değil sadece caddede.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @XpressMusic34
R
3 yıl
Binbaşı

Telekom ekibiyle karşılaştım ve yeni kabinden hizmet alacağımı ve on gün gibi bir süre beklemem gerektiğini söylediler.
Ne yazık ki ftth değil ancak adsl'den kurtuluyor olmak da mutluluk verici. En azından kopmalardan kurtulur, 10mbps üstü bir hız alabilirim.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @XpressMusic34
X
3 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

Kablo çekme maliyeti düşük belki nispeten hocam ancak santral tarafındaki işlemler maliyet gerektirdiği için ilgili birimler kendi üst birimlerine maliyet onayı almak için yazıyorlar ve onlar ne der ise ona yönelik çalışma yapıyorlar. Mesela size denmiş ya öncelik farklı yerler diye, muhtemelen oralarda abone sayısı düşüktür veya çok uzun süredir bekleyenler vardır, bu sebepten ilk önce oralarla ilgilenmek istiyor olabilirler. Ancak bu demek değil ki sizin altyapınız sağlanmayacak. Siz belirli zaman aralıklarlı ile talebinizi iletmeye mutlaka devam edin, umarım projeniz en kısa sürede onaylanır ve en iyi hizmeti alabilirsiniz, cümlemiz aynı sekilde. Ben de mesela fiber için çok bekledim ama nihayet kavuştum. Umarım herkes kavuşur hocam.

Resmi kanallardan taleplerinizi belirli aralıklarla iletmenizi tavsiye ederim. Yeni yılda yeni yatırım programı açıldığında da mutlaka değerlendirilecektir ilgili adresiniz tahminimce. Siz de kendinizi hatırlatın lütfen oradaki görevlilere. Çok sıkmadan, belirli aralıklarla olursa çok daha iyi olur.




Bu mesajda bahsedilenler: @RenaC35
X
3 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

Merhaba, hayırlı olsun. Test işlemlerinin ardından aboneliğinizi yüksek hızla tanıştırabilirsiniz. VDSL kullanacağınız için VDSL bir modem gerekiyor hocam, bilginiz olsun. Eğer elinizdeki modem VDSL ise sıkıntı yok, oradan kullanıma devam edersiniz ilgili ayarları yaptıktan sonra.




Bu mesajda bahsedilenler: @Reaktans
T
3 yıl
Yarbay

Bir adres için hiçbir altyapı olmadığı için Açıkkapıdan altyapı gelmesi için talep etmiştim. Şunu yazdılar:

"Merhaba, Müşterinin talepte bulunmuş olduğu adreste henüz alt yapımız bulunmamaktadır. 2022 yılı yatırım programına alınmış olup bu kapsamda altyapı çalışmaları tamamlanacaktır. "



Sizce 2022 yılı içerisinde çok zaman geçmeden çalışmaya başlarlar mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
3 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

Yatırımın kaçıncı çeyrek için planlandığı, öncelikli yerlerin sayısı, maliyet, maliyet+geri dönüş oranı ve daha yazmakla bitmeyecek çok fazla nedenden ötürü zamanını kimse bilemez ama yıl içerisinde yapılacak dendi ise yapılacaktır hocam, çok büyük bir aksilik olmadığı müddetçe tabiki.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @thelordof
B
3 yıl
Yarbay

Açık Kapı Bürosu' na 03.01.2022 tarihinde yapmış olduğunuz ****** no' lu başvuru sonuçlanmıştır.

Başvurunuzdaki bahse konu olan talebiniz ile ilgili Türktelekom ****** İl Müdürlüğü'ne başvurmanız gerekmektedir.

Açık Kapı Bürosu' na başvurduğunuz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

hiçbişi çıkmadı..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
3 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

Merhaba. Yeni bir kayıt açarak, bu konudaki olumlu dönüşleri de ekleyerek itiraz edebilirsiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @BurakLEE
T
3 yıl
Yarbay

X
3 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

Sizin iş ne oldu, son durum nedir?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @thelordof
T
3 yıl
Yarbay

Hangi durum hocam, başka bir adrese fiber uğraşım mı?




Bu mesajda bahsedilenler: @XpressMusic34
B
3 yıl
Yüzbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >

Bayağıdır uğraşıyorum, en sonunda bölgede hiç port kalmadı aylardır. Tekrar saha dolabı dönüşümü için darladım en sonunda böyle bir tarih verdiler. Biraz fazla geniş bir aralık vermişler ama umarım caymazlar... Bu arada VDSL yok adreste nedense yanlış görüntülüyorlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
3 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

X
3 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

Merhaba. Bölgenizde VDSL varmış ama yoğunluk kaynaklı VDSL port kalmamış. Anladığım bu cevaptan. Ağustosa kadar da VDSL in geleceğini beyan etmişler. Umarım çok uzamaz süreç ve bir an önce gelir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @By_Alesia
B
3 yıl
Yüzbaşı

Bilgi yanlış maalesef. Benim adresim santrale 910 metre uzaklıkta, Telekom bayilerinde sorgulayınca VDSL desteği görünmüyordu fakat şu sıralar var diyorlar bazen çözemedim. Zaten 910 metreye VDSL verebileceklerini pek sanmıyorum. Dolapla santral arası 200 metre falandır, dolapla ev arası çok uzak kalıyor kablo dolanıyor biraz ondan dolayı galiba. Dolabı bir türlü değiştirtemedim :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @XpressMusic34
X
3 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

İnşallah bu belirttikleri sürede düzeltirler, siz de rahatça kullanırsınız. :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @By_Alesia
B
3 yıl
Yüzbaşı

Yıllardır uğraşıyorum, umarım. Sizin de çok çabanızı gördüm sağ olun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @XpressMusic34
X
3 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

Estağfurullah hocam rica ederim, her zaman :)




Bu mesajda bahsedilenler: @By_Alesia
T
3 yıl
Yarbay

Şubat 2021 de uğraşırken Erişim Planlama müdürü 45-50mbps yi yeterli bulduğu için Fiber getirmeyeceğini söylemişti. O nedenle uğraşmayı bırakmıştım. Bu yıl belki tekrardan uğraşabilirim. Başka saha dolabına bağlasalar min. 85mbps civarı hız alırız da onu da yapmıyorlar. Binanın yanında ki bir bina 85mbps alırken diğer bina da bizimle aynı saha dolabına bağlı , o da max 50mbps alabiliyor. Bina yaşları da aynı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @XpressMusic34
M
3 yıl
Yarbay

Apartmanda 3kişi internet alıyor, lakin ben internet sorguladığımda port yok diyor. Yan apartman karşı apartman herkeste port var. Bizim apartmanda da internet kullananlar var. Sadece banamı port yok. Apartmandaki kimi sorgularsam sorgulayım port yok diyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.