Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
520
Cevap
36042
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Acer Aspire VX 15 (VX5-591G) | Ana Konu | i7-7700hq | 1050 TI | 256 GB SSD | 16 GB RAM (2. sayfa)
Y
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Helios 300 hakkında daha fazla yazmayalım lütfen. Ayrı bir konu açılarak oradan daha iyi bilge alışverişi yapılabilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
7 yıl
Çavuş

Ben Vatanda 1050 versiyonunu gördüm ona bile 5000 TL fiyat biçmişlerdi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Konuda ve önceki mesajlarda tüm cevaplar mevcut.



S
7 yıl
Onbaşı

sipariş ettiğim vx15 (i5 1050ti) geldi ve ürün gerçekten tahmin ettiğimden de iyiymiş. kalitesi ve hissi çok güzel ve klavyesini de sevdim.


qarek'e bir sorum olacak; herşey 10 numara da applicationlarda ve launcher gibi şeylerde fontlar bulanık... clear text de açık ve kalibrasyon da yaptım. normal textlerin hepsi düzgün. sadece (blizzard launcher veya install/uninstall yaparken buton üstündeki text gibi) bazı programlarda bu var... çok sorun değil hani göz alışıyor (biraz uzaktan bakıyorum ondan da olabilir). sende böyle bir problem oldu mu? olduysa nasıl çözdün?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparlexna -- 16 Haziran 2017; 21:9:35 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @QarekTyphon
S
7 yıl
Onbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Endorfinli Melankolik


quote:

Orijinalden alıntı: sparlexna

Qarek dostum yine bir sorum var. acer'in sitesinden hdd aparatı isteği yolladım bu amerikanpostam.com'un adresine. bana "vermiş olduğunuz adres shipping yapan biryere aittir ondan dolayı yollayamıyoruz" diye cevap geldi. sen nasıl istettirdin?

edit: Hay anasının... yahu açmıyorlar helios 300'ü satışa diye vx15 aldım... laptop elime geldikten 2 gün sonra helios 300'ü açtılar türkiyeye... şansımı s...yim. geri de yollayamam şimdi 3 ay sürer para iyadesi yeniden satın alma vesaire. amazon AMK.

vx15'in helios 300 göre daha iyi olduğunu düşünüyorum, incelemeler'de göreceksiniz 2 fan vx 15 kıyasla performansı çok kötü derece'de. 6 gb 1060 olup alev alev yanıp kısa süre'de sorun çıkartacağına 1050ti alıp stabil ve randımanlı çalışması en mantıklısı bence.http://www.ultrabookreview.com/14118-acer-aspire-vx15-review/http://www.ultrabookreview.com/15339-acer-predator-helios-300-review/

helios 300 fan yapısıhttps://youtu.be/EhbzjRCKQSk?t=8m20s

Helios 300 hakkında bu post'da flood yapmasak daha iyi ama şöyle açıklayayım. ben de öyle düşünüyordum fakat helios 300 de kullanılan fan'ların "fan bıçakları" teknolojisi farklı ve yeni. eski fanlara (vx15 dahil) göre çok daha iyi performans veriyor ve RPMleri de daha yüksek. ayrıca yine 2 adet fan var (evet farklı 2 heatpipe yok belki ama sonuçta benzer sonuçlar vermeleri beklenir fanlar aynıysa, küçük bir farklılık tabiki olacaktır) helios 300'ün üstünde denenen neredeyse hiç bir oyunda heat throttle olmadı ben tek tek izledim. 1060, 1050ti'dan yaklaşık %30 daha iyi performans ve fps veriyor ve işlemcisi aynı olan vx15 ile fiyat farkı çok az. VRAM miktarının daha fazla olması da büyük bir artı (6gb versiyon için tabiki). Yüksek physix ve performans isteyen batman arkham knight gibi oyunlarda bile 60fps oynatıyor. bilseydim bekler helios 300 alırdım ama yine de vx15 aldığıma pişman değilim (i5 olan versiyonu 3900tl ye falan geldi) hem artan paraya masaüstüme 2. bir gtx970 aldım hem de zaten bunu çok sık kullanmayacaktım boşuna 800 tl fazla vermemiş oldum. Laptop tercihi yaparken soracağınız soruya göre cevap da değişecektir, eğer arada bir kullanacak birşey istiyorsan vx15 tavsiye ederim, ama "asıl bilgisayar" olarak alacak ve 7/24 onu kullanacaksan kesinlikle helios300'ü tavsiye ederim.

uzun lafın kısası: Fan dizaynına bakma 2 ürün de gayet soğuk çalışıyor ve 1060 tabiki performans olarak daha iyi ve fiyat farkına rahat değecek miktar bir artış var. Yeni alıyor olsam helios300'ü alırdım ama vx15 de gayet temiz ve güzel bir ürün. Pişman olmazsın hangisini alırsan al.

not: artık helios 300 ile ilgili yazıları, o ürünle ilgili postlara yazalım lütfen, konu sahibini floodlamayalım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparlexna -- 20 Haziran 2017; 12:14:16 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
7 yıl
Yüzbaşı

Qarek hocam sonuna kadar katılıyorum. Okumaya erinip hazıra düşmeyi bekleyen insanları hiç sevmem. Hatırlarsanız daha ilk sayfalarda bir arkadaşla tartışmıştım bu konu hakkında, ilk sayfada tüm açıklamalar olduğu halde okumadan soruyorlar.



(Bu arada dil sürçmesi olmuş, Cebrail a.s. olacak)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @QarekTyphon
Y
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

899 luk güzel gerçekten bende acerı satmadan önce 1-2 tane video çekebilirim nasıl hdd takılır bios update nasıl yapılır belki şu parçayı getirtme yönteminide video ile anlatırım türkçe olarak insanlar daha iyi anlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @DaLGacI
Y
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: strangerZ

hocam ben direk buradan alıcaktım.https://www.amazon.com/50-RZCN2-003-Acer-Aspire-M5-581T-Connector/dp/B00SSH3L62
bu kiti acer ücretsiz veriyor orası da tamam, sadece kargo şirketi ile acer arasında nasıl bir bağlantı kurucaz orasını anlamış değilim.

onu anlamak için ana konuyu okuman gerek orada açıklıyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: garip1mühendis

Nickim üzerinden espri yapmak sana düşmüyor. Destek, dayanışma konusu mu yoksa gelen geçene sille,dayak yeri mi belli değil. Yani "belki orada da okuyup anlamazsın diye yazayım" falan, bunlar aşağılayıcı kelimeler. Ben sadece gerek size, gerek arkadaşlara bilgi olsun, tavsiye olsun diye yazmıştım sizin gibi laf sokarcasına, kötü niyetle yazmadım.

İyi niyetli olarak yazılmış gibi gelmedi çünkü yanlış bilgi veriyorsunuz. O kadar sayfa bilgi var demek ki hiç okumadan araştırmadan sadece anlık mesaj üzerinden mesaj yazmak mantıklı değil. Tartışma yaratmak istemiyorum ama şu ülkede bir kişide hatasını kabul etse her şey daha iyi olacak.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y. K. G. -- 4 Ağustos 2017; 10:20:7 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
7 yıl
Yüzbaşı

2-3 gün içerisinde çekerler bir problem olursa çekim aşamasında zaten size bilgi verirler.




Bu mesajda bahsedilenler: @strangerZ
E
7 yıl
Yüzbaşı

30 Ağustos'ta tekrar stokta olacakmış.Bilginize.




Bu mesajda bahsedilenler: @strangerZ
Y
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bir ürünü sipariş ettiğinizde sıraya alınıyorsunuz ondan önce para çekilmez. Sıra size geldiğinde o zaman para çekilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @strangerZ
B
7 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ardelis

Yav niye ters ters yorum yapıyosunuz ben laptop araştırıyorum bilgi almak istedim ne var? Tİ yok normal 1050 var diye gördüm ayrıca amazondan geliyo garantisi var mı?



Monster niye düşük kalite biraz daha açar mısınız

sanırım yakın zamanda notebook alıcaksınız
vatanda bu ürün indirimde şuan
gtx 1050 olan model var vatanda
işlemci olarak i7 ve i5 seçenekleri mevcut
16gb 2400mhz ram var iki modeldede
1tb harddisk var ve ilerde ssd yükseltmesi yapabilirsiniz
ben olsam size fazla araştırmayın,başınız ağrımasın,bunu alın derim
çünkü dell ve monster kronik sorun taşıyor ve başınızın daha sonra ağrıma ihtimali var
bu modelde daha kronik bi sorunla karşılaşılmadı sanırsam
tam f/p ürünü,tavsiye ederim

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-vx5-core-i5-7300hq-2-5ghz-16gb-1tb-hdd-15-6-gtx1050m-4gb-w10.html
http://www.vatanbilgisayar.com/acer-vx5-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-1tb-hdd-15-6-gtx1050m-4gb-w10.html

tek sıkıntı stokları az,bitmeden alın derim



S
7 yıl
Çavuş

az önce dhl müşteri hizmetleriyle konuştum bana 2 evrak maili atıp(bu mailleri çıktı aldıktan sonra) imzalayıp onlara geri fotoğrafını çekip atmamı istediler böylelikle çekim işlemlerinin onaylanmasını sağliyacaklarmış. Sinir olduğum nokta beni daha önceden bilgilendirseler idi en azından vakit kaybım ve endişem olmiyacaktı. Eğer ilerde sizinde başınıza böyle bir durum gelir ise mutlaka arayın arkadaşlar yoksa kim bilir ne kadar beklersiniz. Size de yardımınız için çok teşekkür ederim..


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @RAMMLIED
B
7 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: osman kurt 1984


quote:

Orijinalden alıntı: ByBlaCk4


quote:

Orijinalden alıntı: Alfred61

bendede i7-7700hq 1tb hdd gtx 1050 4gb 16 gb ramli versiyonu var eğer sağlam bir oyun oynuyorsam klavyenin orta sağ tarafı bana fazla ısınıyor gibi geldi ellediğimde sizde de böyle bir durum var mı?

bende yok,mafia 3,watch dogs 2,the witcher 3 ve far cry primal oynadım,ne aşırı bi ısınma,ne de fps kaybı var,laptop olmasına rağmen bu performans beni şaşırttı,hatta bu denli az ısınması asıl şaşırtan mesele,bu arada watch dogs 2 de nvidia anseli test ettim,gayet başarılı

windowsu ssdyemi kurdunuz , yoksa hdd yemi? oyunların yada windowsun ssd de olması oyun hızına etki ediyormu

ssd yok benim laptopta,ssd sadece oyun açılış hızını etkiler,fps olarak pek fark olmaz,ama mesela oyun 1 dk da loading oluyorsa,10-15 saniyede loading olup açılır ssd ile



B
7 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: strangerZ

sonunda pcim geldi arkadaşlar :D . ilk izlenimim; ekran gayet başarılı bir iki yerde ışık süzmesi var ama çok önemsemedim, klavye orta sevıyenın bi tık ustunde renkler çok hoş, touchpad daha ıyı olabılırmiş, ssd muazzam ıyı calıyor pc cok hızlı , ses ise harika arkadaşlar hatta beklediğimden çok daha iyi çıktığını söyleyebilirim . 2 oyun testi yaptım dayzde 70-80 fps hıgh ayarlarda ıyı bı sonuç, cs go da ise anlayamadığım bir şey oldu normalde yüksek ayarlarda 150-170 arası fps aldım ama ben 4:3 ayarlarında 1024:720 oynuyorum bilenler bilir az çok bu ayarlarda fps inanılmaz düştü yaklasık 40-50 fps aldım bu sorunu yaşayan oldu mu benden başka merak edıyorum. Son olarak çok istiyerek aldığım bir pc ve şuan gayet mutluyum.

hayırlı olsun



B
7 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: bilkentli06

Merhaba predator helios 300 hakkında ne düşünüyorsunuz acaba?

güzel cihaz ama garanti sıkıntı



B
7 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Öncelikle acer geçen yıldan beri çıtayı çok yukarı taşıdı. 2.si ise Dell stabil olmayan bir laptop üretti. Herkes soğutma iyi ve subwoofer var diye alıyor ama cakallik var bu ışte. Dell 1050ti performansından kirparak soğutmaya etki yaparken stabilite bozuluyor. Acer ise gayet olması gereken şekilde çalışıyor. Evet, kasa ısınıyor ama cpu gayet serin. Olması gereken de kasanın ısıyı çekip cpu yu rahatlatması değil midir? Şöyle söyleyeyim, vx oturmuş bir alet hele ki sorunlu nitro 15 lerden sonra oldukça iyi. Helios a çok güvenmeyin onda da voltaj sorunlari var diye biliyorum. Ben hp pavilion gaming (omen) serisi alet aldım bc serisi ve gayet serin.Ama param olsa acer alırdım.

+1


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
7 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Audaciter

Arkadaşlar bu akşam sipariş vermeyi düşünüyorum konuda kronik bir sıkıntıdan bahsetmiyor.Sizin kendi deneyimlerinizde bir sıkıntı yaşadınız mı?Dell 7567 gibi fps drop ile bir bilgi yok sizde yaşadınız mı böyle bir sorun?

kronik sorunu yok,rahatlıkla alabilirsiniz,baya oyun oynayan,çizim yapan,internette takılan biriyim,daha hiç fps drop yada takılma yaşamadım,kesinlikle tavsiye ederim



Y
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

tr ile amerika ürünleri farklı ilk test ürünlerinde tn panel vardı daha sonradan çıkan ürünlere ips takıldı büyük ihtimal ips panel kullanılmıştır gayet iyi bir ekran renk ve parlaklık olarak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @bugraakkoc