Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
520
Cevap
36058
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Acer Aspire VX 15 (VX5-591G) | Ana Konu | i7-7700hq | 1050 TI | 256 GB SSD | 16 GB RAM
Y
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: garip1mühendis

expressimo adlı arkadaş performanstan hiç bahsetmemişken bu kadar agresif şekilde performansa yönelmeniz beni çok şaşırttı. Acerde 1050 varken arkadaşın bahsettiği HP Omen modelinde 1050ti var ki aralarında %20-%25 kadar bir fark var. Keşke önce sorgulayıp sonra eleştirseydiniz. İyi forumlar.

Bende sana "Keşke önce sorgulayıp sonra eleştirseydiniz" diyorum çünkü daha okuduğunu anlamamışsın ben performansa değil FİYAT performansa agresif bir şekilde yöneldim çünkü amaç bu PERFORMANS ve FİYAT bu konunun amacı fiyat performası iyi bir bilgisayar hakkında bilgi vermek.

https://www.amazon.com/dp/B01N12YZ7B?ref=emc_b_5_i&tag=donanimhaber-21&ie=UTF8&language=tr_TR&

Bu modele bak bakalım özellikleri neler. Belki orada da okuyup anlamazsın diye yazayım i7 7700hq 1050 TI 16 GB 256 GB M2 SSD 1600 okuma 550 MB yazma IPS mat ekran gayet iyi bir soğutma

yani omen den aşağı kalır tek bir yanı bile yok üstüne 1300 TL daha ucuz şimdi kim iyi sorgulamamış yaz istersen. Gerçekten garip bir mühendissin...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
7 yıl
Yüzbaşı

Konuyu hiç mi okumadınız hocam?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @muratcan1981
Ç
7 yıl
Teğmen

Arkadaşlar merhaba,

Ben de konuyu başından beri takip ediyorum. i5-1050ti-16gb olan modeli amazondan aldım. Yaklaşık 2 haftayı geçti sanırım, kullanıyorum memnunum. Oyun için almadım, ekranı da sürekli düşük ışık seviyesinde tuttuğum için maalesef bu konularda yorum yapamayacağım. 899+125 dolara geldi bilgisayar bana. Sonradan Amazona biraz erken gelebilir mi diye sorarak yüzsüzlük yaptım. Onlar da sağolsun kargo ucretini iade ettiler. Yani toplam 1000 dolara mal olmus oldu bana. (O ara dolar 3.52 ye doğru gevşemişti, velhasıl 3530 tl gibi bir fiyata malolmuş oldu bana)

Bu bilgisayarı ve modeli seçme sebebim bütçemin kısıtlı olmasıydı. Genel olarak data analizi, finansal veri işleme, machine learning, algorithmic trading tarzı işler yapıyorum bilgisayarda. Zaten gelir gelmez linux kurarak başladım bilgisayarı kullanmaya. Python ve matlab ağırlıklı kullanıyorum. Az da olsa R, pearl vs. Bu nedenle değerlendirmelerimi lütfen kişisel görüşler olarak görünüz, değinilmesi gereken esas hususları bilemiyorum.

Daha önce de açıklamıştım; diğer bilgisayarım, macbook'um, surface 3 tabletim, iphone'um, one plus telefonlarım (one-two-3T) vs vs hepsi zaten amerikadan geldiği için garanti vs gibi durumlar için iyi bir örnek değilim sanırım. Zaten linux kurarak başladığım için acer abi de hoş yaklaşmayabilirdi garantiye göndersem :) Lütfen herkes kendi riskini alarak bu konuya yaklaşsın.

Ben bilgisayardan memnunum. Şarjının biraz az gittiğini düşünüyorum. Yalnız zaten sürekli şarja takılı olduğu için bunun nedeni ben de olabilirim. Bir de klavyenin etrafı parmak izini fazla gösteriyor gibi geldi. Tasarımını çok beğendim. Belki normal bir bilgisayar için biraz ağır gibi gelebilir ama oyuncu bilgisayarları için ağırlığının makul olduğunu düşünüyorum (2.5 kg) Benimkinin IPS ekranında ışık sızması yok, ya da fark edilemeyecek kadar az. Son olarak kullandığım alanlarla alakalı olarak da performansından memnunum.

Uygun bir zamanda da ram'i 32 gb'a çıkarmayı planlıyorum. Ayrıca bir fırsat yakalayabilirsem 750gb-1tb gibi bir ssd takmak da var planlarım arasında.

Umarım birazcık olsun yardımcı olabilmişimdir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çakırbey -- 19 Mayıs 2017; 19:4:13 >

Y
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: sparlexna

Qarek dostum yine bir sorum var. acer'in sitesinden hdd aparatı isteği yolladım bu amerikanpostam.com'un adresine. bana "vermiş olduğunuz adres shipping yapan biryere aittir ondan dolayı yollayamıyoruz" diye cevap geldi. sen nasıl istettirdin?

edit: Hay anasının... yahu açmıyorlar helios 300'ü satışa diye vx15 aldım... laptop elime geldikten 2 gün sonra helios 300'ü açtılar türkiyeye... şansımı s...yim. geri de yollayamam şimdi 3 ay sürer para iyadesi yeniden satın alma vesaire. amazon AMK.

Ana konuda nasıl aldığım yazıyor... sparlexna sözlerim sadece senin için değil diğer yazanlar içinde sen sadece okumayanlardansın. Şimdiye kadar ana konuda yazdığı halde 25-20 tane mesaj geldi hepsine ana konuda yazıyor dedim artık bunu da demeyeceğim.

Ben burada hiç kimseye cevap vermek zorunluluğunda değilim. acer ile ilişkim yok ve şu hayatta bir kişide çıkıp bana hesap soracak konumda da değil.
Konuyu açma amacım insanlara yardım etmek düşük fiyata iyi kaliteli bir bilgisayar aldırmaktı ve pek çok insan alıp kullandı teşekkür etti ama bazı insanlar gerçekten laftan anlamıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Güya müslüman ülkedeyiz güya %99 müslüman ama Azrail hz. muhammede ilk OKU dediğini kimse bilmiyor sanırım ana konuyu baştan aşağıya okumadan mesaj yazmayın artık kimse bilgisayarı almak mecburiyetinde değil pek çok alternatif var gidip istediğinizi alın. Bu bilgisayarı uygun fiyata almak isterseniz de ana konuyu düzgünce okuyup sonra burada mesaj yazın zaten ana konuyu okursanız buraya sadece teşekkür ederim yazarsınız başka aklınızda soru olmaz.

Ana konuda bulunmayan bilgileri cevaplarım ama eğer böyle saygısızlık devam edecekse konuyu sileceğim veya değiştirip sadece kullanıcılar kulübü olarak alan arkadaşlara yardımda bulunacağım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
7 yıl
Çavuş

ya aslında amazon çok ucuza geldi, benden 3460 tl çekim yapıldı. ''i5 7300, 1050 ti ve 256gb ssd / 16gb ram ''modeli bence çok ucuz ve saglam bir bileşim idi ben aldıgımda. Ebrardaki modelde iyi ama o kadar arttıramazdım bütçemi. Benim alışverişimdeki tek sorun dhlnin sorumsuzlugu onun dısında amazon gerçekten hesaplı bir site.




Bu mesajda bahsedilenler: @Shadow Prince
B
7 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

Tecrübe konuşmakta zaten. O nedenle takım tutar gibi bilgisayar markası tutmam. Yazdıklarımı okumadan yanıtlamış gibi görünüyorsunuz. Acer'ın şu anda iyi yolda gittiğini ancak daha birkaç fırın ekmek yemesi gerektiğini yazmıştım. Özellikle yeni model tasarlayıp hala bu yeni modelde de sorun çıkıyor olması bana buu düşündürüyor. Ayrıca ben Dell'i savunmam. Yaptığı iş iyiyse beğenirim sadece. Acer'ın gameing cihazlarda Casper Excalibur tarzı kasalardan vazgeçmesi gerekir bence. Daha çok çocuklara yönelik bir cihaz havası veriyor. Bu arada baya v15 vs. 7567 karşılaştırma videosu izledim. Size de tavsiye ederim. Bazı karşılaştırmalarda i5'li 7567 ile i7'li v15'i karşılaştırmaya kalkmışlar, o tür saçma karşlaştırmaları es geçtim tabi :). Bu arada yabancı sitelerdeki yorumlara bakın demişsiniz de v15 ile ilgili ne kadar kötü yorum olduğunu da görmüşsünüzdür umarım. Ama sonuçta bu yorumlar ne v15'i çok kötü yapar ne de ilah yapar. Çünkü sorunların çıktığı koşulları kimse yorum yazarken açklamıyor. Yani yorumlara bakacak olunca v15'e hiç yaklaşmamak lazım.Hele Helios 300 resmen yerden yere vuruluyor.

bence çok boş konuşuyorsunuz,takım tutar gibi marka tutmakla,bi markanın ürünlerinden memnun kalmak başkadır,işin ilginç yanı tecrübe konuşmakta diyip 7567 kullanmayıp 7567 kullanan birine onu savunuyorsunuz,valla pes,çok yüzsüz gördüm,böylesi ilk defa karşıma çıktı.



Y
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Acer Aspire VX 15 (VX5-591G)ANA KONU

Videoyu izlemek için tıklayınız

Öncelikle herkese merhabalar, bilgisayarı 04.04.2017 tarihinde Amazon.com'dan sipariş ettim ve elime 10.04.2017 tarihinde ulaştı. Kargoda ya da paketlemede herhangi bir sorun yaşamadım. (UPS kargo ile geldi)

İlk ürünü çalıştırdığımda gözüme çarpan şey açılış hızı oldu. Bilgisayardaki SSD 1500/500 okuma/yazma oranına sahip ve 3-4 saniyede açılıyor. Hayatımda bu kadar hızlı açılan bir bilgisayar kullanmamıştım ne kadar büyük bir nimet olduğunu bilmiyordum :)

Ürünün tasarımı ve genel malzeme kalitesi:

Tasarım kişiden kişiye göre değişebileceği için bu konuda fikirlerim pek önemli değil ama gerçekten beğenerek aldım. Bu fiyat civarındaki en iyi tasarıma sahip bilgisayar olduğunu düşünüyorum. Kasa gerçekten sağlam ve tek parça hissi veriyor.

Ekran FHD (1920x1080) IPS ekran olması bilgisayarı almamdaki etkenlerden birisiydi. Kalite çok üst düzey değil ama benim her ihtiyacımı karşıladı hatta renkler ve kalite beklentilerimin üzerine çıktı. Benim ekranımın sol üst kısmında ufak bir ışık sızması bulunuyor. Eğer bir oyunda karanlık bir mağaraya girerseniz ışık sızması gözünüze takılabilir, ışığın olduğu bir yere giderseniz fark edemezsiniz. Ayrıca şunu da eklemek isterim ki benim ekranımda ufak bir ışık sızması olsa da sizde hiç olmayabilir veya daha fazla olabilir.

Klavye bana göre yazı yazmak veya oyun oynamak için yeterli değil çünkü ince ve basma hissi olmayan klavyeleri pek sevmiyorum. Eğer dizüstü bilgisayar klavyeleriyle aranız iyiyse sizin için sıkıntı çıkarmaz hatta memnun kalırsınız. Arkadan ışıklandırma için sadece açıp/kapatma seçenekleri var yani ışık seviyesini ayarlayamıyorsunuz. Peki bu bir sorun mu? Değil. Çünkü ışık çok yüksek veya düşük değil tam ayarında sizi rahatsız etmiyor. Kırmızı olması göz yormaması açısından avantaj.

Dokunmatik yüzey yani TouchPad gayet yeterli şimdiye kadar pek kullanmasam da yanınızda fare yoksa işinizi görecektir herhangi bir sorunu yok. Telefonlarda yaptığınız büyütüp küçültme hareketlerini bu TouchPad üzerinde de yapabiliyorsunuz.

Kamera ve mikrofon ortalama kaliteye sahipler. Kamera 720p kayıt yapabiliyor. Gündüz herhangi bir problem yok akşama doğru ve gece kullanmak performansı düşürüyor. Mikrofon ise her işinizi görecektir gayet yeterli. Mikrofona eleştirim TouchPad'in yanına konumlandırılması oldu. Örneğin bir Skype görüşmesinde fazla TouchPad kullanırsanız click sesleri mikrofona gidecektir. Mikrofonun kamera yanında olması daha iyi olabilirdi.

Gelelim bu bilgisayarın en güzel hatta daha pahalı bilgisayarda bile bulamayacağınız özelliğine! Hoparlörler gerçekten çok iyi iş çıkarıyor. Ses kalitesi, ses seviyesi ve baslar üst düzey. Genelde ses seviyesini 30-35 seviyesinde tutuyorum akşamları ise 10-15'e çekiyorum çünkü çok çok yeterli geliyor. Bilgisayarla beraber Dolby Audio programı yüklü geliyor. Bu program sayesinde oyun, müzik, film gibi ses profilleri arasında geçiş yapabiliyorsunuz veya kendi profilinizi yaratabiliyorsunuz.

Dolby Audio

< Resime gitmek için tıklayın >

Oyun performansı benim için gayet yeterli. Modern oyunları Medium/High ayarlarda açabiliyor. (Oyun testleri aşağıda)


Bu yazdıklarımı toplayıp genel olarak bir artı/eksi yapmam gerekirse:

Artılar

★ Hoparlör (Ses kalitesi üst düzey)
★ Ekran (Görüş açıları ve renkler çok canlı)
★ Kasa tasarımı (Ekranın kasadan ayrı gibi durması, klavye, TouchPad ve diğer her şeyin performansı yanında tasarımı da çok güzel)
★ Sağlamlık (Bilgisayarı kolunuza aldığınızda sağlam bir his veriyor birleşim yerleri gayet güzel ve yerinden oynayan herhangi bir parça yok)
★ Performans (Oyun, müzik, film ihtiyacınız olduğunda yapamayacağınız hiç bir şey yok)
★ Fiyat/Performans (Bu fiyattaki rakiplerine göre öne çıkıyor)
★ Usb Type-C

Eksiler

★ Mikrofonun TouchPad yanına yerleştirilmesi. (Kulaklık mikrofonu ile çözülebilir)
★ Ekran (Her ne kadar küçükte olsa IPS ekranların sorunu ışık sızması benim bilgisayarımda vardı sizde olup olmayacağını veya az çok olacağını garanti edemem)

Bu yazımın haricinde merak ettiğiniz veya konuya eklememi istedikleriniz varsa aşağıya yazabilirsiniz.


★★★ SORULAR VE CEVAPLAR ★★★

SORU: Bilgisayarla beraber gelen SSD türü nedir?
CEVAP: M.2 Sata SSD (Okuma/Yazma: 1500/500)

SORU: Maksimum RAM miktarı nedir?
CEVAP: Laptop 2x8 16 GB RAM ile geliyor, bu RAM'leri çıkarıp yerine 2x16 32 GB RAM takarak maksimum RAM miktarına yükseltebilirsiniz.

SORU: Adaptörün fiş tipi nedir?
CEVAP: Fiş "Type B Plug" olarak geçiyor.

< Resime gitmek için tıklayın >


★★★ PRİZ DÖNÜŞTÜRÜCÜ ÖRNEK ÜRÜN ★★★
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/amerikan-coklu-priz-cevirici-siyah-293869313


★★★ İNCELEMELER ★★★

★ Tech Deals ★

Videoyu izlemek için tıklayınız

★ MobileTechReview ★

Videoyu izlemek için tıklayınız

★ Dave Lee ★

Videoyu izlemek için tıklayınız

★ Joker Productions ★

Videoyu izlemek için tıklayınız
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
★★★ ÖZELLİKLER ★★★

Amazon üzerinde Acer Aspire VX 15 (VX5-591G) modelinin 3 farklı konfigürasyonu bulunuyor

VX5-591G-5652 ▶ 799.99 $ Vergi ▶ 89.60 $
VX5-591G-54VG ▶ 899.99 $ Vergi ▶ 100.94 $
VX5-591G-75RM ▶ 999.99 $ Vergi ▶ 183.76 $

Tüm konfigürasyonlar için
TIKLA!

< Resime gitmek için tıklayın >


★★★ Türkiye'deki Siteler ★★★

Türkiye'de satışta olan bir kaç model (Yinede Amazon'dan alınmasını tavasiye ediyorum)

http://www.sanalmarketim.com/acer-nhgm2ey004-aspire-vx-15-vx5591g-core-i77700hq-16gb-128gb-ssd-1tb-gtx1050-156-fhd-win-10/p_66100/
http://www.istanbulbilisim.com.tr/acer-aspire-vx5-591g-notebook-fiyati,239166.html
http://www.hepsiburada.com/acer-vx5-591g-56b1-intel-core-i5-7300hq-8gb-1tb-gtx1050-windows-10-home-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HB0000057E8J


★★★ WEB SAYFASI ★★★
https://www.acer.com/ac/en/US/content/series/aspirevx15


★★★ SÜRÜCÜLER VE BIOS GÜNCELLEŞTİRMELERİ ★★★
https://www.acer.com/ac/en/US/content/support-product/7094?b=1


★★★ HDD/SSD EKLEME REHBERİ ★★★

Acer Aspire VX 15 (VX5-591G) sadece 256 GB SSD ile geldiğinden ikincil HDD/SSD yükseltmesi yapak için aşağıdaki makaleden veya videodan yararlanabilirsiniz.
https://us.answers.acer.com/app/answers/detail/a_id/46306

Videoyu izlemek için tıklayınız

256 GB SSD'nin yanına ayrıca HDD/SSD takabilmek için gerekli olan parçaları aşağıdaki formu doldurarak Acer'dan isteyebilirsiniz.
https://csapps.acer.com/kit-request/#submit

ÖNEMLİ NOT: HDD/SSD takabilmek için gerekli olan parçalarını sadece Amerika'ya gönderiyorlar bu yüzden kargo yönlendirme şirketleriyle işlem yapmak zorundasınız.

KARGO YÖNLENDİRME İÇİN ÖNERDİĞİM SİTE
https://amerikapostam.com

ÖNEMLİ NOT: Direkt olarak Amerika adresinizi yazıp gönderdiğinizde size şöyle bir mail atıyorlar:

Hello (Sizin İsminiz),

Thank you for taking the time to contact us. This email is to inform you that we have received your request for the VX5-591G HDD Caddy Kit. Unfortunately, we would need to have a shipping address within the US or Canada that is not forwarding the shipment internationally. We will not be accommodating shipment to the address provided. We apologize for any inconvenience.

If you would like information on product support in your area, please visit http://www.acer.com/worldwide/ and choose the country nearest you.

Thank You for Choosing Acer,
Acer Service


Yani özetle uluslar arası kargo yapan adrese veya şirkete gönderim yapmıyoruz diyorlar. Bunun için size verdiğim sitede "Benim için al" seçeneğini kullanmalısınız. Bu seçenek sizi ekstra 5 dolar masrafa sokar ama gerekli parçaları almış olacaksınız. (Kablonun normalde değeri 50-60 $ civarıdır)


★★★ Tüm Teknik Özellikler ve Benchmarklar ★★★
(VX5-591G-54VG)

Videoyu izlemek için tıklayınız


★★★ 30 ADET OYUN TESTİ ★★★
(VX5-591G-54VG)

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
https://youtu.be/8kIpQ43Z23c

Counter-Strike: Global Offensive
https://youtu.be/Z01Lj4aOoGk

FIFA 17
https://youtu.be/IlLFUioFtIU

The Witcher 3: Wild Hunt
https://youtu.be/ye6Vx779JBQ

Grand Theft Auto V
https://youtu.be/-YOJvTKXbFY

Battlefield 1
https://youtu.be/EdPWzCEPX74

Rise of the Tomb Raider
https://youtu.be/SMVQfd5ffAQ

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
https://youtu.be/YV1Z1vxGKYg

RUST
https://youtu.be/UtDpo3g-bus

Dying Light
https://youtu.be/Muns1RQbf04

Dragon Age: Inquisition
https://youtu.be/A5T-FFTRQuo

Ark: Survival Evolved
https://youtu.be/t0YcsYZyayQ

OVERWATCH
https://youtu.be/LYjCJANsqG4

UNTURNED
https://youtu.be/Y4Y7wryORgM

Mafia III
https://youtu.be/82amGHj6Qzo

Middle-earth: Shadow of Mordor
https://youtu.be/4idAOxTIv6s

The Forest
https://youtu.be/SLVYclKqpe4

For Honor
https://youtu.be/9hJc8cLmszI

DOTA 2
https://youtu.be/gpO3ODsI_K8

Resident Evil 7: Biohazard
https://youtu.be/OYMUp5-fdmY

League of Legends
https://youtu.be/45FLhCMVoEY

Diablo III
https://youtu.be/9PPt_8Gju8k

Assassin's Creed: Syndicate
https://youtu.be/YAuGhzsU5b0

Heroes of the Storm
https://youtu.be/SCfecZlkepo

Tom Clancy's The Division
https://youtu.be/Ca3-bZFSi3s

FarCry Primal
https://youtu.be/5VxuToLNO3Y

Fallout 4
https://youtu.be/TDnh-AJuM9U

Quantum Break
https://youtu.be/N1AWdiJoGtA

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands
https://youtu.be/Pj3gGFvZaek

Trove
https://youtu.be/bUbVWH0a-20

PlayerUnknown's Battlegrounds
https://youtu.be/e0o6XWOtn7c


★★★ İMZA ★★★


< Resime gitmek için tıklayın >

Acer Aspire VX 15 (VX5-591G)ANA KONU


[b][size=2][center][image]https://store.donanimhaber.com/3b/aa/9c/3baa9c8a435a32fb0019aa778c404fe5.png[/image]

[link=https://forum.donanimhaber.com/acer-aspire-vx-15-vx5-591g-ana-konu-i7-7700hq-1050-ti-16-gb-ram-256-gb-ssd--125298975]★ [color=#660099]Acer Aspire VX 15 (VX5-591G)[/color] ★ [color=#660099]ANA KONU[/color] ★[/link][/size][/b]

★★★ GALERİ ★★★

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y. K. G. -- 8 Ağustos 2017; 18:49:52 >

Y
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: a.yuksel

Abiler Amazon'un çıkardığı vergiler haricinde bir şey ödemiyor muyuz şimdi? Garantisiz oluşunu göze almak gerekli o zaman sadece, doğru muyum?

Amazon'un çıkardığı vergiler değil devletin çıkardığı vergiler dostum. Amazon sadece kolaylık açısından senin için ödüyor sıkıntısız gümrükten geçiyor. Garanti ilk bir ay var. Amazon.de gibi sitelerde 2 sene var ama klavyeleri almanca olur %90



Bilgisayarı aldıktan sonra tek yapmanız gereken eğer çok oyun kuracaksanız 500-1000 GB arası bir HDD veya SSD almak olsun. Ssd ye skyrim gibi 15-20 gblik 5-6 oyun kurabilirsiniz ama gta 5 gibi oyunlar sıkıntı çıkarır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bugün HDD takmak için gerekli olan parçalar geldi arkadaşlar. Ben ekstradan tozların klavyenin içine kaçmasını önlemek için koruyucu sipariş ettim paket birleştirmeyle beraber ikisi geldi

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hayır. Uluslararası garanti yok



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ogulcan20
İ
7 yıl
Yüzbaşı

Adam zaten konj başından beri herşeyi açıklamış. Hoppadanak konu ortasına dalıp saçma soru sorman dikkatimi çekti, belirttim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @muratcan1981
İ
7 yıl
Yüzbaşı

Birincisi, üyelik tarihime bakarsan mesaj kasma gibi bir gayem olmadığını anlarsın. İkincisi, konu başından beri yakından takipte olduğumdan arkadaşın tüm adımlarından haberdarım. Mesajında "hocam yurtdışından mı aldınız" kısmından hareketle serzenişte bulundum ben, ilk sayfada zaten bariz bir şekilde açık adamın amazondan aldığı, bir ton bilgi vermiş orda. Gel gelelim senin sorun "iade konusunda olsun, yine o konu da ilk sayfada değilse de takip eden sayfalarda açık şekilde belirtilmiş.

Üçüncüsü, ben de konuyu okumadan, ortasından dalarak kısa yoldan sorusunu sorup cevabını alıp sıvışmak isteyenlere acayip sinir oluyorum. Senin mesajında da buna değinerek bir serzenişim oldu.

Kullanıcı adına bakarak benden yaşça oldukça büyük olduğunu varsaydım. Amacım ukalalık vs. değil, sadece duruma açıklık getirmek istedim. Saygısızlık gibi bir anlaşılma olduysa affola. İy forumlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iisskkoocc -- 6 Mayıs 2017; 2:0:9 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @muratcan1981
B
7 yıl
Yarbay

Y
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Ben enpara ile aldım. Eğer fazla faiz vb. şeyler ödemek istemiyorsanız dediğiniz gibi kredi çekip enpara hesabınıza koyun oradan satın alın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kaptanhulk
J
7 yıl
Er

Hatırlatma yapayım dedim. Ürün sayfasında sorulan bir soru cevap ile ilgili:


Question: can i add extra hdd 7200 rpm?
Answer: This model ships with a 256GB SSD and a hard drive bracket so the user can install a 9.5mm/7mm 2.5" SATA drive. The highest rpm qualified was 5400rpm.

Nasıl bir HDD aldıgınızı bilmiyorum ama önerilen en yüksek rpm miktarı 5400 aklınızda bulunsun


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kaptanhulk
J
7 yıl
Er

Hocam belki de sorun ısınmayla alakalı olabilir yoksa 7200 rpmin sıkıntı cıkarcagını dusunmuyorum. Eger sıcak bir sehirde oturmuyosanız ya da sogutucunuz varsa/ kucakta kullanmayacaksanız sıkıntı olmayabilir. İsterseniz hic almayın hdd şimdilik ext ile halledin reviewlar dustukce ortaya cıkar durumu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kaptanhulk
Y
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

O cevabı kimin yazdığı önemli direkt olarak satıcı yazdı ise araştırma yapılmalı ama bir kullanıcı yazdıysa satıcı ile iletişime geçilmeli. Ayrıca ben Acer aspire vx 15 i alırken soru cevaplarda ssd için hem sata hdd hemde m2 ssd diyen vardı yani yanıltmalar olabiliyor. Ben daha hdd takmadım takarsam 7200 rpm takacağım.

Eğer acer aspire vx 15 modeline 7200 takılabiliyorsa helios 300 için pek tabi takılabilir gibi geliyor bana.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kaptanhulk
Y
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bende baktım helios 300 gönderimi kapanmış eğer alan varsa onlarınki gelir ama kapandıktan sonra almaya çalışırsanız göndermezler yukarıdaki arkadaşın dediği mesaj atın geri açılmasını isteyin bende video ekliyeyim

kutu açılışı

https://www.youtube.com/watch?v=F2RG_8IAWnY

helios 300 için 2. harddisk ekleme ve ram yükseltme

https://www.youtube.com/watch?v=EhbzjRCKQSk


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
7 yıl
Teğmen

Beyler acer Hepsiburada da 4000 den koymuşlar 1050 li ssd siz çöp şekilde şuan en mantıklı dell 7567 duruyor ama şu tn panel neymiş bu kadar ya iyi diyen var berbat diyen var herkes çok kararsız şöyle 5000 lira ya adam akıllı full paket pc yok ya



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
7 yıl
Onbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: sünnetçi34

Herkese merhaba , helios 300 gerçekten iyi mi? Haziranda Amerikaya gidicem laptop almayı düşünüyorum. Normalde orda dell 7567 alıcaktım ips panelli 1050 ti modelini. Ancak oraya kadar gitmişken 1060 lı bi laptop alayım diyorum. Helios 300 , $1.099 . Onun alma şu daha iyi onu al dediğiniz bi laptop var mı? (Heliosun özellikleri iyi ancak kasası hoşuma gitmedi) bu arada Cs:go oynıcam



https://www.amazon.com/dp/B06Y4GZS9C/ref=cm_sw_r_cp_apis_1495401526638



Şu kasa çok güzel duruyor;

https://www.amazon.com/dp/B01MY1ZCM5/ref=cm_sw_r_cp_apis_1495401561628











csgo oynayacaksan sadece öyle 1070lere çok gerek yok açıkçası cs:go çok performans isteyen bir oyun değil... ve evet helios 300 gerçekten iyi, fan tek tarafta olmasına rağmen beklediğimin tam tersi ısınma sorunu daha bile az, fakat ekranı IPS ve diğer yorumda dediği gibi TN panel alman daha mantıklı az gecikmeli birtane tabi. 1050ti sana rahat rahat yeter cs:go için i5 alman da daha mantıklı açıkçası. madem amerikaya gideceksin ozaman tavsiyem acer aspire vx5 (ya da vx 15 diye geçiyor)(bu konunun ana ürünü olan laptop ) i5 ve 1050ti lı versiyonunu alabilirsin (ekran yine IPS olacak malesef) sadece 800$civarı bir fiyat vermiş olursun ve işini çok rahat görür.

param var harcayacak diyorsan ozaman daha üstü laptoplar düşünebilirsin, asıl tavsiyem madem cs:go istiyorsun kendine bir masaüstü diz, gecikme süren çok daha az olur bir laptopa göre (özellikle türkiyenin internet gecikmesinin s.k gibi olmasının da etkisi var)