Geçtiğimiz sene aldığım A6000'i A7ii'ye yükseltmek gerekli bir hareket olur mu sizce? Açtığım firma için Nişan,Düğün,Doğum,Model vs. gibi işler için şu an kullandığım Carl Zeiss 16-70mm ile alacağım 70-200mm f4 alsam yeterli olur mu A6000?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Eğer bu işi yapıyorsanız Geçmenizi tavsiye ederim. Düğün nişan vs çekimlerinde alan derinliği önemli bence. alacağınız 70-200 ile a6000 ile tam performans alamayacaksınız bunlara 35,50,85 mm lenslerde dahil.
Geçtiğimiz sene aldığım A6000'i A7ii'ye yükseltmek gerekli bir hareket olur mu sizce?
Açtığım firma için Nişan,Düğün,Doğum,Model vs. gibi işler için şu an kullandığım Carl Zeiss 16-70mm ile alacağım 70-200mm f4 alsam yeterli olur mu A6000?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.