Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
7
Cevap
1104
Tıklama
1
Öne Çıkarma
A101'de Satılan ASSU Markalı Suyun İçindeki Örümcek!
P
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Değerli arkadaşlar, dün A101'den Assu markalı 5 litrelik su almıştım. Bugün evde boşalan damacanın içini önce suyla bolca çalkalayıp tekrar boşalttıktan sonra içerisine o Assu'yu dökmeye başladığımdq ağır bir koku hissettim ve durdum. Bidonun içini kokladığımda gerçekten ağır bir yosun gibi koku vardı ve sonrasında damacanayı boşaltmak için kaldırdığımda içinde alttaki fotoğrafta gördüğünüz ölü örümceği gördüm!
Damacanada önceden olması mümkün değil çünkü hemen saniyeler öncesinde içini bolca suyla çalkalayıp hazır hale getirmiştim. İçi tertemizdi. Boşalan damacanalara dışarıdan su eklediğimde bunu hep yapar, içini tertemiz hale getiririm.
Bu marka suyu ilk kez oradan aldım. Daha önce Buzdağı, Kardelen gibi markalar getiriyorlardı. Bu konuda dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Çünkü içme suyu yoluyla kapacağınız bir enfeksiyon sizi günlerce sürecek korkunç bir ishal ile karşı karşıya bırakabilir. Belki de dahası!
Normalde sürekli başka bir marka alırım. Dün akşam ekmek falan alırken evde suyun azaldığını hatırlayıp bir tane alayım dedim ama karşılaştığım durum inanılır gibi değil!
Dikkatli olmanızı öneriyorum. İyi akşamlar...
(Şu an Bein Sports Haber'de Efes - Münih maçı var. İzlemenizi tavsiye ederim. )< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



Millet et bulamıyor sende sana yapılan ikramı reddediyor sun
Yoruma Git
Moşer - 6 yıl +4