Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
86
Cevap
12633
Tıklama
349
Öne Çıkarma
Cevap: 83 milyon vergisi ile 5 aileyi zengin etmekten bıktık (5. sayfa)
T
5 yıl
Çavuş

Yazdıklarının espri amaçlı olduğunu düşünerek beğendim, umarım doğru düşünüyorumdur.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @lazer__
J
5 yıl
Yüzbaşı

bende merakla beklicem görüşmek üzere kardeşim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

Referanduma EVET dediğiniz gün her şey bitti. O milattı Türkiye için. Verdiniz yetkiyi henüz daha görmediniz etkiyi.
Doğrudur, şu veya bu şekilde geçti referandum. :(



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
5 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: Redeemertr

Eskiden şu toplanan verginin onda biri toplanırken köprüler hava alanları yapılırdı ve o yapılanlar şu an cukkacı müteahhitlerin yaptıklarından 10 kat daha ucuz, bayramlarda bedava
Çok güldüm :) Eskiden köprü barajlar mı yapılıyordu :) 13-14 yılda Atatürk Barajı yapılabildi. Özellikle güneydoğu için söyleyeyim otoban veya otoyol hiç yoktu. 1990-2000 yılları arasında Devlet sağlık hizmeti bile veremiyordu. Tarım dersen özellikle sulu tarım yapamayanlar resmen boğaz tokluğuna çalışıyordu. Devlet dairesinsde işe 1 bakraç yoğurtla giren mi dersin, hediyesiz iş yapmayan memur mu dersin. Tabi bunda benim memurum işini bilir diyen devlet büyüklerinin payı da var.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
G
5 yıl
Binbaşı





Bu mesajda bahsedilenler: @teknoCat
M
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: jiu_jitsu1905

bende muhalefetim ama hiç bişey oldugu yok memur maaşları ödeniyor , bayram ikramiyeleri ödeniyor,ekmek hala 1,25 lira ,patates 1 lira sıfır sıkıntı götürüyor adamlar...
Dövizle mi ödüyorlar memur maaşlarıni para basıyorlar dönem dönem emekli maaşı dalan filan devamlı yeni vergi ve bu vergilere zam geliyo enflasyon ise Baskılanmış döviz kurları Euro 8 Dolar 7 ile 8.00 miş yersen.İşi kotardığını zanneden neden seçime gidemiyor düşün bakalım.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @jiu_jitsu1905
G
5 yıl
Çavuş

Redeemertr embesili güya beni eleştirmiş ama cevap vermemem için beni engellemiş. Zihinsel engelli arkadaşım yaşım 40'a dayandı, senin beni çürütmek için vermeye çalıştığın örnekteki Atatürk Barajının açılışında bizzatihi bulundum. Bir barajın yapımı bile 10 yıl sürmüş. Teknolojiden bahsediyor, ne teknolojisi 1980'lerin sonuna kadar köylerde elektrik yoktu. 90'larde şimdi her evde olan tv köyde sadece köyün en zengininde bulunurdu. Verdiğim örnekleri internetten okuyarak değil bizzatihi yaşayarak deneyimledim. Hadi şimdi git az ötede kumda oyna.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
5 yıl
Çavuş

Dikkat edersen Reis veya Reisin döneminden kesinlikle bahsedilmemiş. Bahsettiğim zamanlar 80-90'lar. sene 1996 - 98 arasıydı dayım 2400 $ a nokia 8110 ve Turkcell simkart almıştı. O zamanlarda Reis felan yoktu ecevit, demirel, Devlet Bahçeli ve Rahmetli Necmettin Erbakan vardı.




Bu mesajda bahsedilenler: @teknoCat
G
5 yıl
Çavuş

Eğer 80-90'ların özlemini duyuyorsanız kesinlikle cuntacısınız. Darbe sevicilerdensiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hendrik Johannes Cruijff
G
5 yıl
Çavuş

Ben susayım o dönemde yaşayan gazeteci arkadaş anlatsın.

Videoyu izlemek için tıklayınız




Bu mesajda bahsedilenler: @Hendrik Johannes Cruijff
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.