T

Çavuş
23 Ağustos 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
62 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
4 yıl
Türkiye neden böyle yönetiliyor? Neden ya, neden?
Ya bir hükumet ülkesinin refah seviyesini, saygınlığını, dış politikadaki gücünü artırmak varken neden inadına ülkeyi yokuş aşağı sürükler? Bir devlet başkanı öldüğünde gelecek nesillerin onun adını saygıyla, sevgiyle anmasını istemez mi? Neden böyle yapar? Bir türlü aklım almıyor. Lütfen bir açıklama getirin bunların amacı nedir, ne değildir; artık aklım almıyor, delirmek istiyorum.
T
4 yıl
Ekran kartım tamir edilebilir mi?
Termal macunu sürerken fazla sürmüşüm, taşmış ve GPU hasar görmüş. Ekran kartı çalışmakta ama normaline göre ciddi anlamda çok daha az performans vermekte. Sizce bu tamir edilebilir mi?Marka model: ASUS GL752VL (GTX965M)

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
T
4 yıl
Silinebilir
Silinebilir
T
5 yıl
GTX 965M Oyun Performansı
Öncelikle herkese merhaba. İki buçuk yıldır aynı laptopı kullanmaktayım. İlk zamanlarda oyunlardan daha yüksek performans alıyordum ama son 6 aydır oyunlarda, eskiye nazaran daha düşük performans almaktayım. Örneğin; önceden Grand Theft Auto V'te optimum ayarlarda 60 FPS alabilirken, şimdi 30 FPS alabiliyorum. R6'da ise 40-50 FPS arası geziniyor ama izlediğim videolarda insanlar aynı ekran kartına sahip benzer özellikteki bilgisayarlarla daha fazla performans alabiliyorlar. Aynı şey CS: GO için de geçerli; eskiden rahatlıkla 100 FPS alabilirken, şu an 50-60 FPS arası geziniyor. Ne yaptıysam olmadı. DDU ile en yeni sürücüyü kurdum, yine FPS düşüşü yaşadım. Eski sürücüleri denedim, yine olmadı. Kısacası sorunum böyle, sizden yardım beklemekteyim. Sistemim:

i7-6700HQ
GTX 965M 4 GB
16 GB 2133 MHz
128 GB SSD
1 TB HDD

İzlediğim videolar:
https://youtu.be/UVVD--jZ-KA
https://youtu.be/7dMDTq-dR9w
https://youtu.be/CO06idw0csU
https://youtu.be/cW2hEMiWGao

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Yukarıdaki görsellerde gördüğünüz gibi laptop kullanmama rağmen, işlemci %90-100 kullanılıyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.