Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
99
Cevap
19540
Tıklama
269
Öne Çıkarma
Cevap: '7000 tl maaş veriyorum, çalışacak adam yok' diyen Fanatik dayı, işçiyi bulunca R yaptı 🤪🤣 (6. sayfa)
P
4 yıl
Binbaşı

amca tam kör zihniyet



A
4 yıl
Yarbay

Önceki işimde 6000₺ ya yakın maaş alıyodum ama oradaki insanlardan nefret ettim şimdi 3500₺ alıyorum ama çok daha huzurlu ve mutluyum Sağlığım yerinde eşini ve işini iyi seçeceksin diyorlar büyükler doğru.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kırılanhayaller
X
4 yıl
Yarbay

Ben hayatımda boyle geri vites gormedim



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

E
4 yıl
Yarbay

Atıp tutmak değil yalnız bu. Çaresiz kalmak



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Jeasme
Y
4 yıl
Teğmen

Seçim zamanı geldiğinde kim gereksiz göçmenleri gönderme vaadinde bulunursa parti farketmeksizin oyumu o partiye vereceğim…
Bu ne kardeşim milletimizin para hırsı yüzünden; günlüğü,aylığı x birime çalışacak yurdum insanına vermek yerine,yarı fiyatına elin suriyelisi,afganı iş sahibi oluyor gençlerimiz işsiz kalıyor….
Akılları sıra kâr yaptıklarını sanıyorlar ama iş işten geçtikten sonra yandı gülüm keten helva…



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Y
4 yıl
Teğmen

Şimdi de üniversiteden mezun olanların kendi bölümünde iş bulma oranı hiç olmadığı kadar düştü,bunu kendi çevremde de görüyorum dolayısıyla kendi işini de seçmek bir işe yaramıyor artık.
Çevremdeki okulu bitiren gençler,kendi işini yapamayınca mecburen polis,bekçi olmak için çaba sarfediyorlar ama nafile,orda bile torpilsiz olmuyor.Bir kısmı da askerde uzman çavuş olarak kalıyor….
Sonra da bu şartlar altında kolluk güçlerine girenleri haberlerde görüyorsunuz işte 4-5 bekçi (içinde biriken kini ,nefreti )bir kişiyi sıkıştırıp sinirini ondan çıkarıyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y4Ş4R -- 8 Haziran 2021; 13:5:25 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @aykut291
A
4 yıl
Yarbay

Zaten bu Ülkede hikaye o zaten çoğu insan asla istediği posizyonu bulamaz bu Ülkede.Herkes işe tanıdığını alıyor.Bizzat şaidim önceki çalıştığım iş yerinde mailler geliyir İk dan işte Satın alma Uzamanı posiyonu özgeçmişini yazmışlar Hangi okuldan ve bölümden mezun Habercilik şaka yapmıyorum insanın o ik mesaj atası geliyor Habercilik okuyan birini neye göre bu posiyona tercih ettiniz diede yemiyor işte yapamıyorsun rezillik Adam Asker emeklisi Müdür olmuş başımıza bizi Askerleri zannediyor falan kafası Askeriyede kalmış.Türk Şirketlerini çoğu bu konuda rezalet zaten.Her işyeri aynımıdır değildir elbette abi çok alakasız kişileri çok alakasız yerlerde çalışıyor çok kôtü.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Y4Ş4R
M
4 yıl
Binbaşı

doğalgaz bürosu işleten makina mühendisi haftalık veya asgari ücretle yeni mezun köle mühendisler çalıştırıyor. Kölecikler tecrübe hayaliyle , okuması olmayan vasıfsız elemanlar mesai ücreti hevesiyle çalışıp ömür tüketiyor. Muhasebe ve avukat bürosunda haftalıkla çalışanlar ayrı mevzu.
Yani okul okuyup diploma sahibi olması vicdanı yoksa çalışana bir fayda sağlamıyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @kuzgun_
D
2 yıl
Yüzbaşı

7 bin mi



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.