Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
19
Cevap
361
Tıklama
0
Öne Çıkarma
5 yıllık ilişki bu sebeplerle biter mi?
Ü
3 hafta
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar çok dertli olduğum bir konu var benim 5 senelik uzak mesafe ilişkim vardı eski sevgilim geçen hazrandaa atandı ağustosta işe başladı bu kadar uzun sürmesinin sebebi okulu bitirememiş olmasıydı kendisini ekim ayında ailemle tanıştırdım. Daha sonra o hemen söz yapmak istedi ancak bazı sebeplerden babam bayramda yapalım dedi daha sonra kendisi bana ağustosa kadaar düğün yapalım dedi bende bilmiyorum aileler konuşur dedim daha sonra kendisi ya ağustosa kadar düğün olur ya da ben amasyaya tayin alırım dedi kendisinin babası üç ser önce vefat etti bende yıllardır amasyayı istemiyordum o da kabul ediyordu sonra bu planı bozunca çok siinirlendim nasıl sana ben kendim net bir arih veryim dedim daha sonra kendisi o zaman ya amasyaya gidelim ya da bitsin dedi bende nasıl böyle tehdit edebilirsi ayrılığı seçenek olarak sunarsın dedim bu resmen beni gözden çıkartmaktı zaten çok uzağa gelin gidicem diye korkuyordum bu lafları iyice korkuttu o kadar sıkıştırdı ki beni amasya konusunda bende gayriihtiyari baban öldü olan bana oldu dedim ama hemen özür diledim buna çok alındı daha sonra ben biraz uzun v zor odu ama amasyayı kabul ettim ancak o daha sonra söz ya 1 mayısa kadar olsun ya da bitsin dedi ben iyice çıldırdım çünkü sürekli ayrılık iyip uruyor eğer yaptığının yanlış olduğunu görürsen yapalım dedim özür istedim sadece ben özür dfilenecek bir şey yapmadım dedi sonra bu konu iyice uzadı en son annesine anlattım beni dinlemiyor belki onu dinler diye bcak bu durum onu iyice sinirlendirdi çok ağır laflar etti bana bende çok alındım kendisi gece aramış beni ama uyuyordum sçamadım ertesi gin barışmak için aramıştım ama neyse yazmış açıkçası iki aydır ben upraştığım için biraz uğraşsın istedim ama yapmadı bir hafta ne o ne ben yazdık ben sandım ki o sürede kendine gelir tam tersi iyice kötü olmuş ben yazınca öğrendim gel yüzyüze görüşelim dedim gelmedi ben atladım burdurs gittim 12 saat yol bi soğukluj vardı ama samimiyet kurabildi birazz konuştuk sonra evlilikten konu açıldı evlenince şk bitiyor alışkanlık oluyor vs dedi bizimkide öyle dedi sonra hissizleştim heyecanım yok dedi bana ben düzeltemeden o şekilde 12 saat yolu ağlayarak geri döndüm benim inip inmediğimi merak bile etmedi en son söz yaparsak zorunluluktan olacak dedi bende ayrıl o zaman dedim ayrıldı kendisi hemen instagram açmış açar açmazda beni engellemiş kurumdaki kızları takip etmiş ailesine bitirdiğini hemen söylemiş.
sözün ertelenmesi vs bunlar sevginin bitmesi için yeterlimi sicr ben başta hep kendimi suöladım ben yaptım ertelendi gitti işte diye böyle tüm zorluklları aştık tam sona geldik elimi bıraktı hala inanammıyorum bu çocuk evlenincedr bunu yapar mıydı bilmyorum ancak ben 3 aydır her gün ağlarken o orada takılıyor böyle biri geri dönmesede hiç mi üzülmez pişman olmaz içi benimki gibi yanmaz sizce



Umarım nickinde yazdığın gibi öğretmen değilsindir.

Arkadaşlar, çok dertli olduğum bir konu var. Benim 5 senelik uzak mesafe ilişkim vardı. Eski sevgilim geçen haziran'da atandı,...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Real RocknRolla - 3 hafta +4
M
3 hafta
Teğmen

Kızın sana saygısı yok ki ? Saygısız biriyle zaten birlikte olma bence olmamalısın. Ayrıca senin için en hayırlısı olmuş kızdan kurtulmuşsun , oturup ağlıyorsun asıl sevinmen lazım. Kızı taip etmeyi bırakmalısın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Ü
3 hafta
Er
Konu Sahibi

Ya ben yanlış bir şeyler mi yaptım kız olan taraf benim çünkü 😑



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @marsel221
M
3 hafta
Teğmen

Hahahah hiç tahmin etmemiştim. Genelde evlilik dayatması kadın tarafından gelir çünkü . Uzak ilişki filan sıkılmıştır artık gına gelmiştir belki. Sürekli ayrılık seçeneğini ortaya atıyorsa belli ki kafasında oturtmuş bazı şeyleri sana yoluna bakmanı öneririm


Bu mesaja 2 cevap geldi.
R
3 hafta
Binbaşı

İyi ki evlenmeden bitmiş boşver. Bir insan ayrılığı tehdit olarak kullanıyorsa zaten onunla olmaz. Direkt Instagram açıp insanları takip etmesi de gösteriyor ki eleman senden gideli çok olmuş. Mutlu olmalısın böyle birinden kurtulduğun için.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ü
3 hafta
Er
Konu Sahibi

Ama çok yanlış değil mi 5 senelik bi anda yarı yolda bıraktı gerçkten seviyor olsa bunu yapabilirmiydi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @marsel221
M
3 hafta
Er

Noktalama işaretlerini kullansaydın bunlar olmayacaktı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
3 hafta
Teğmen

hocam kafanızdaki soru işaretlerine mantıklı bir sebep aramayın. İlişkiler genelde soru işaretleriyle bitebiliyor, karşı taraf başkasından hoşlanmış falan olabiliyor ve haliyle bunu karşı tarafa söyleyemiyor, söyleyemediği için de soru işaretleri bırakarak ayrılıyor, bu da tabi karşıya zarar veriyor. O soru işaretlerine takılırsanız üzülürsünüz, hızlıca önünüze bakmaya çalışın derim





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 16 Mayıs 2024; 11:59:49 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Üzgünöğretmen
P
3 hafta
Yarbay

Davranışların çok ezikce kusura bakma. Seni sevmeyen birinin peşinden koşacak kadar öz saygın yok mu? Şuan düşünmen bile hata. Aylar hatta yıllar önce bitirmen gerekirdi. Evlilik bir şekilde olsa bile bu birlikteliğin devam etme şansı %0... Bence önüne bakmalısın. Senin adına üzüldüm bu kadar saf olmana.



D
3 hafta
Teğmen

Kızın aklında sıkıntı var seni de sevmiyor. Evlenseniz bile max 2 sene ömrünüz var. Boşanacaksınız. Kendini soğut ve ayrıl..



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

B
3 hafta
Binbaşı

Iliskiniz bitmiş. Maalesef bunu kabullenip kafada bitirmen lazim. Zira iliskiniz can çekişiyormus zaten. Hele bir de evlenmek hayatinizin hatasi olur. Bu arada bekara kari bosamak kolay diye dusunebilirsin. Gecen sene baska sebeplerden ayni boyle can cekisen 5.5 yıllık ilişkimi 2-3 günde bitirdim. Ustelik cok da seviyordum ama degmiyorsa yapacak bir sey yok. Birak ve hayatina devam et. Güzel anilariniz olmustur, sirf onlar icin bile insan birakamiyor kolay kolay. Bunu bilirim ama o anilar eskide kaldi. Maalesef bu saatten sonra zorla güzellik olmaz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 16 Mayıs 2024; 12:56:20 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

D
3 hafta
Binbaşı

Tahmin etmene gerek yoktu, çünkü kız olduğunu yazısında belli etmiş...




Bu mesajda bahsedilenler: @marsel221
R
3 hafta
Yarbay

Umarım nickinde yazdığın gibi öğretmen değilsindir.

Arkadaşlar, çok dertli olduğum bir konu var. Benim 5 senelik uzak mesafe ilişkim vardı. Eski sevgilim geçen haziran'da atandı, ağustosta işe başladı. Bu kadar uzun sürmesinin sebebi, okulu bitirememiş olmasıydı. Kendisini ekim ayında ailemle tanıştırdım. Daha sonra o hemen söz yapmak istedi, ancak bazı sebeplerden babam bayramda yapalım dedi. Daha sonra kendisi bana ağustosa kadar düğün yapalım dedi, bende bilmiyorum aileler konuşur dedim.

Daha sonra kendisi ya ağustosa kadar düğün olur ya da ben Amasya'ya tayin alırım dedi. Kendisinin babası üç sene önce vefat etti. Bende yıllardır Amasya'yı istemiyordum, o da kabul ediyordu. Sonra bu planı bozunca çok sinirlendim. "Nasıl sana ben kendim net bir tarih veriyim?" dedim. Daha sonra kendisi, "O zaman ya Amasya'ya gidelim ya da bitsin" dedi. Bende, "Nasıl böyle tehdit edebilirsin? Ayrılığı seçenek olarak sunarsın?" dedim. Bu resmen beni gözden çıkartmaktı. Zaten çok uzağa gelin gidicem diye korkuyordum. Bu lafları iyice korkuttu. O kadar sıkıştırdı ki beni Amasya konusunda, bende gayriihtiyari "Baban öldü olan bana oldu" dedim, ama hemen özür diledim. Buna çok alındı.

Daha sonra ben biraz uzun ve zor oldu ama Amasya'yı kabul ettim. Ancak o daha sonra, "Ya 1 Mayısa kadar olsun ya da bitsin" dedi. Ben iyice çıldırdım çünkü sürekli ayrılık iyi pır uyuyor. "Eğer yaptığının yanlış olduğunu görürsen yapalım" dedim, özür istedim. Sadece ben özür dileyecek bir şey yapmadım, dedi. Sonra bu konu iyice uzadı. En son annesine anlattım, beni dinlemiyor belki onu dinler diye, ancak bu durum onu iyice sinirlendirdi. Çok ağır laflar etti bana, bende çok alındım. Kendisi gece aramış beni ama uyuyordum, açmadım.

Ertesi gün barışmak için aramıştım ama neyse, yazmış. Açıkçası iki aydır ben uğraştığım için biraz uğraşsın istedim, ama yapmadı. Bir hafta ne o ne ben yazdık. Ben sandım ki o sürede kendine gelir, tam tersi iyice kötü olmuş. Ben yazınca öğrendim, "Gel yüzyüze görüşelim" dedim, gelmedi. Ben atladım, Burdur'a gittim, 12 saat yol, bir soğukluk vardı, ama samimiyet kurabildi biraz, konuştuk. Sonra evlilikten konu açıldı. "Evlendikten sonra iş bitiyor, alışkanlık oluyor vs." dedi, bizimkide öyle dedi. Sonra hissizleştim, heyecanım yok dedi bana, ben düzeltemeden o şekilde 12 saat yolu ağlayarak geri döndüm. Benim inip inmediğimi merak bile etmedi. En son söz yaparsak zorunluluktan olacak, dedi. Bende, "Ayrıl o zaman" dedim, ayrıldı. Kendisi hemen Instagram açmış, açar açmaz da beni engellemiş, kurumdaki kızları takip etmiş, ailesine bitirdiğini hemen söylemiş.

Sözün ertelenmesi vs. Bunlar sevginin bitmesi için yeterli mi? Sicr ben başta hep kendimi suçladım, ben yaptım ertelendi gitti işte diye. Böyle tüm zorlukları aştık, tam sona geldik, elimi bıraktı, hala inanamıyorum. Bu çocuk evlenince böyle yapar mıydı bilmiyorum. Ancak ben 3 aydır her gün ağlarken, o orada takılıyor. Böyle biri geri dönmesede hiç mi üzülmez, pişman olmaz, içi benimki gibi yanmaz sizce?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Ü
3 hafta
Er
Konu Sahibi

mobilden yazarken telefon kasıyor o yüzden dikkat edemedim bilmediğim için değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Real RocknRolla
P
3 hafta
Yüzbaşı

Okurken miyop astigmat hipermetrop presbiyopi sasi katarakt oldum, simdi lazerle cizdirip mercek degistirmeye gidiyorum 👋

Ablacim o degil de insallah ogretmen olmazsin ya da ne bileyim bundan sonra zengin bi koca falan bulup sadece kendi peydahladiklarinin egitim ogretiminden sorumlu olursun. Bu nasil bir dil ve imla bilgisi? Oglani da sal sana hayir gelmezmis zaten, bu kadar dusunecek bir mevzu yok.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @makinabey
F
3 hafta
Binbaşı

Eşeğin gönlüne kalsa bir bağ maydanozu taşımak zor gelirmiş adamın gönlü yokmuş ki zaten.. Ayrıca bu devirde ne evlenmesi dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz gidin hayatınızı yaşayın..



4
3 hafta
Binbaşı

bu devirde evlenilmez salla. bekarlık sultanlık





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 16 Mayıs 2024; 16:55:43 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
3 hafta
Binbaşı

Yardım isteyen kız olunca yardımcısı, mesaj yazanı çok oluyor. Konu sahabı erkek olsa idi, ya kimse iplemez ya da tek tük mesaj yazan olurdu...



T
3 hafta
Binbaşı

5 yıllık ilişki ne zaman başladı? Lise aşkı falan mıydı?
İlişkiniz ne boyuttaydı? Sadece buluşup zaman mı geçirdiniz? Bir yakınlaşma oldu mu?



L
3 hafta
Yarbay

Üzüldüm.

Neden bunları bir akşam yemeğinde, baş başa konuşmuyoruz? Hem maarif modelini de ele alır, kendimize bir yol çıkarırız.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.