Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6791
Cevap
367639
Tıklama
8
Öne Çıkarma
Cevap: ꕥ DEATH STRANDING ꕥ | PS4 | PS5 ANA KONU | Türkçe | 08.11.2019 | (22. sayfa)
G
7 yıl
Yarbay

Del Toro! Çok sevindim. Hakikaten Fantastik Dörtlü olmuş.



İ
7 yıl
Yarbay

< Resime gitmek için tıklayın >

Horizon Zero Dawn'ın dil ayrıntıları gördüğünüz gibi. İsveççe, Norveççe, Fince, Danca ... Biz daha 5 milyonluk ülkelerle yarışamıyoruz. Daha ne diyelim. Onların alım gücü iyi olabilir veya farklı sebeplerde konuşulur. Ama 80 milyonluk bir ülkenin bu durumda olması çok üzücü.

Şahsen bu oyununda Türkçe olacağını düşünmüyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inciteen -- 11 Nisan 2017; 12:14:4 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
G
7 yıl
Yarbay

Maşallah Kojima baba yakıyorsun be duruşun xboxcuları korkutuyor

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
7 yıl
Yarbay

PSX öncesi biraz titreyelim

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 20 Kasım 2017; 15:40:55 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Dominator0
G
6 yıl
Yarbay

Bugün Mads Mikkelsen'ın Doğum günü 52 yaşına basmış iyi ki doğdun reis!

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 22 Kasım 2017; 19:9:50 >

G
6 yıl
Yarbay

S
6 yıl
Çavuş

Arkadaşlar internette son trailerdan sonra dolaşan teoriler ve benim çıkarımlarımı sizlerle paylaşıyorum ;

-İlk önce açılış monoloğu bing bangi işaret ediyor ""Once, there was an explosion, a bang which gave rise to life as we know it. And then, came the next explosion. An explosion that will be our last." bu monologdan anlaşılıyor ki bing bang sonrası zamanın başlangıcı olarak kabul görülüyor ve ikinci bir patlama ise sonumuzu getirdiğinden bahsediyor.
-videoda ki yaratıklar zamanı kontrol edebiliyorlar.
-Sam(norman reedus)'un ekibine yol gösteren cihaz(sırtlarındaki açılıp kapanan şey ) zamanda ki değişimleri algılayarak yaratıkların geldiğini haber veriyor.
-Sam'in ekibinden bir kişi yakalandığında kendini öldürüyor yada öldürtüyor ve bir diğer grup üyesinin taşıdığı kapsülde bebek olarak tekrar hayata başlıyor.
-Sam trailerda hep aynı yerde duruyor ancak , zamanda ileri geri gidiyor.(denizden sonra krater oluşumu)
-Sam'in grubunun ikinci üyesi öldükten sonra zaten elinde bir kapsül olduğu için ölen ikinci grup üyesi Sam'in içinde beliriyor.(bebek olarak)
-Grup üyelerinin birbirleri ile baş parmaklarıyla okey işareti yaparak haberleşmeleri ve bebeklerin de baş parmak olayını doğar doğmaz yapmaları bundan.
-İlk ölen grup üyesinin yaşlanmasının nedeni canavarların onun üstünde ki zamanı hızlandırması.
-Ekibin lideri Mads Mikkelsen'in canlandırdığı sus işareti yapan karakter.
-Ekip üyeleri yakalanacaklarını anladıkları an kendilerini öldürüp (kendini bıçaklayan karaktere dikkat edin) bir kaç saniye sonra bebek olarak dönüyorlar.

Söz konusu trailerin linki:https://www.youtube.com/watch?v=Alt4MCkk-F0





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swfan -- 8 Aralık 2017; 18:28:4 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
C
6 yıl
Yarbay

R
6 yıl
Yarbay

Oyun bi çıkıyormuş izometrik kameralı hack and slash



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
I
6 yıl
Binbaşı

Şu oyunun arkasında Hideo Kojima ismi olmasa bu çok ağır dalga geçilecek bir oyun olurdu...

Hideo Kojima olunca millet oyunu bir b*k sanıyor. Oyun iki yıl önce açıklandı ve daha oyun neyin nesi belli değil. Oyunun konusu, oynayışı nasıl, oyunda ne yapacaksın sıfır bilgi var.

Boş arazide bir adam karnında bebekle yürüryor OOOOOOOOOO diyoruz... bir kadın böcek yiyor sapık sapık kameraya bakıyor OOOOOOOOOOO diyoruz
Bu ne lan

İmzamı atıyorum buraya bu oyun çöp olacak
Metal Gear Solid oyunları mükemmel diye bu oyun iyi olacak diye bir şey yok... zaten MGS'deki Hideo Kojimanın gariplikleri beni hep rahatsız etmiştir ama neticede iyi oyun yaptı. Ama bu sefer garip sapkınlıkları ile sınır tanımayacak, oyununu tamamen alt üst edecek... cutscenelerede yarım saat boyunca böcek yiyen ve kameraya sapık sapık bakan karakterleri izleyecez ve bazıları "SÜPER HİKAYE YAEEE KOJİMA YİNE YAPTI YAPACAĞINI" diyerek kendilerini kandıracak. Ulan Michael Madsen kendi itiraf etti daha o bile oyunun ne hakkında olduğunu bile bilmiyor... kıscası patron çıldırdı Kojima oyununu rezil edecek.

Artık ortada dur diyecek Konami yok ne halt yersen ye diyen bir Sony var.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 12 Haziran 2018; 23:22:37 >

K
6 yıl
Yarbay

ahaha. ulan kojima. abi sen nesin sen lars von trier misin, haneke misin sen kurosowa mısın abi. bu gameplay ne. cannes a film mi çekiyorsun oyun mu yapiyorsun abi. ulan senin hedef grubun çoğunluğu bir kere 7 24 mountain dew içip iğrenç göbekli tipine bakmadan anime kızların baskılarının olduğu koca koca yastıklara kerkinen 30 yaş üstü tipler. abi sen nuri bilge ceylan değilsin ya. ahlat ağacı yapmıyorsun adagdggagsgha

bi konferansta oyununun sinematigini gösterirsin. sonraki e3 te de bi gameplay çakarsın. insanlarin aklinda haaa bu oyun böyleymis diye bir algı oluşur. eger bir aya bu oyun şu gameplayle çıksın yemin ederim çakılır satışta. sony bu adamın bu kadar şımarık davranmasına nasıl izin veriyor aklım almıyor yeminle. yahu ne olursa kim yaparsa yapsın bu bir ticari ürün. insanların senin ürününü alması için somut bir şeyler sunman lazım. düşünün bir restorana gidiyorsunuz adam sana yemekle ilgisiz olan garip garip övgüler yapıp duruyor. yemeğin ne oldugundan ziyade surekli ne kadar süper bir restoran olduklarını ve getireceği şeyi yiyince Norveçte bir balıkçı kasabasında gibi kendimizi hissedecegimizi falan söylüyor. siz bu adama ne dersiniz ?

Hani silah nerede demiyoruz biz. sağa sola ateş atan birini de sormuyoruz. biz insan gibi 'arkadaş biz ne oynayacağız bu oyun NE ?' diye soruyoruz ve bunun kadar doğal ve haklı bir serzeniş yok. gameplay diye gosterdikleri bildiğin kısa metraj festival filmi. dağ bayır sırtında kargoyla yürüyen bir adam ve bir iki kadının sapık sapık bakışlarıyla geçen boş boş dakikalar... bana kalırsa sizin fanlıktan gözünüz körleşmiş. kojima saaaan diye ağlayan koca koca adamlarsınız lan. ayıp be.

aha samimi yorumumu yapayım size;

ekibin bende kredisi mgs 5 yüzünden baya düşük. toparlayıp 3 ve 4 un bıraktığı tadı alirmiyim bilmem. ama şu haliyle on siparis ( ki daha açılmadı diye biliyorum ) benden nah alırlar. ki düşünün konsepte önceki sinematiklerde bayılan biri olarak söylüyorum bunu.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubillian -- 18 Haziran 2018; 11:28:9 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

2020 de ps 5 duyurulacağı kanısındayım bu yüzden 4 oyun da 2019 yılında çıkacaktır ps5 in duyuruldu yılda ps4 e exc çıksa bile bir çacık olmaz o reklam işinden ps5 duyurusu tüm oyunları unutturur ve ps5 donanımına ve gelecek oyunlar ilgi odağı olur death stranding in 2020 tokyo olimpiyatlarından önce çıkacağını söylemişti zaten kojima.
Öncelikle Merhabalar hocam, Oyun PS5' de gelebilir ama PS4 e çıkacağı kesin. Çünkü PS4'de geliştiriliyor ve oynanıyor. Ve DECIMA oyun motoru zaten PS4 için geliştirilmiş kendini kanıtlamış bir motor. Hatta Reddit'te bu konu hakkında gene aşağıdaki resim paylaşıldı.

Bir kaç gün önce Hideo Kojima PS4'üzerinden DualShock 4 ile Death Stranding'i oynerken. Resimde de görüldüğü üzere "Death Stranding'in sadece PS5 oyunu olacak teorilerinin çürüdüğü." belirtilmiş.

< Resime gitmek için tıklayın >.

Zaten Aylar öncede oyun cilalama aşamasına girdiği ve Hideo Kojima tüm gün oyunu oynayarak test ettiği açıklanmıştı. Hideo Kojima her oyununa böyle eder sürekli oyunu oynayarak düzeltilmesi gereken yerleri söyler.

Ayrıca, Yukarıda yazdım 2019'da çıkması beklenen 4exc oyun yıllardır ps4 üzerinde geliştiriliyor. Sony 1 yıl içerisinde genelde 4 exc oyun çıkarmaz. Öyleki The Last of Us ve Death Stranding'i 2020 yılında çıkartıp, PS5'in çıkışını da 2021 e alabilir. Henüz elle tutulur bir PS5 çıkış tarihi yok hepsi söylentiden ibaret ama Kotaku Editörü sağlam kaynaklardan edindiği bilgiye göre 2021 den önce PS5 beklemeyin demişti.

2018 yılında Sony, God of War ve Detroit Become Human çıkardı, 2019 da Days Gone ve Ghost of tsushima çıkarsa 2 adet, 2020 ye de gayet Last of Us 2 ve Death Stranding i saklayabilir.

Bir tarafta 90 milyondan fazla satmış konsol var, 90 milyon insanın oyun alma potansiyeli daha yüksektir yeni çıkan PS5 i hemen herkes alamayacak yıllar geçmesi lazım satışlarının artması için.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 20 Ocak 2019; 14:20:24 >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
K
5 yıl
Yarbay

Days gone gibi 6 saatlik ara sahnesi bulunan ve türkçe desteği sağlayan sony umarım bu oyunda da türkçe dil desteği sağlar.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

U
5 yıl
Yüzbaşı

Yok hocam Xbox exclusive de konusunu buraya açmışlar nedense, admiler de taşımıyor.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Murat3425
T
5 yıl
Yarbay

Last of US bu üstada göre tomb raider çakması hocam



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Sparda.
S
5 yıl
Yarbay

Üstad ince tespit koymuş



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Thejoker58906
D
5 yıl
Yarbay

bu da oyun

assassin's creed çöpü de oyun mesela

çok acayip

ikisinin aynı medya altında değerlendirilmesi çok acayip cidden

----
dijital alıp heba etmeyeceğim. kutulusu makbûl.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 29 Mayıs 2019; 19:47:39 >

S
5 yıl
Yarbay

S
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Tfn123

Oyunun grafikleri kötü mü?

< Resime gitmek için tıklayın >
Daha eller varken söyledi bunu, videonun yarısından fazlası görünmezken, önyargılı olmak gerçekten çok başka, sony'den cukka inmiyor diye herhalde



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
5 yıl
Yarbay

Turkce altyazi da geliyormus



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >