Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
968
Tıklama
0
Öne Çıkarma
4 bucak g kampanyası kandırmaca mi?
R
10 yıl (356 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Son 4bucakg kampanyası biraz kafa karıştırıcı, .... Kullanım limitine ulaşılması durumunda abonenin başka bir internet paketi varsa onu kullanmaya devam edebilir, yoksa tarifesinin standart internet ücretiyle ücretlenmeye devam eder....e hani 1 ay ücretsiz di?
Bu bir tuzak mi? Anlayan beri gelsin...

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
10 yıl (37005 mesaj)
Yarbay

işte o stanrdat ücretleri almayacaklar. yani senin 2gb internet kotan varsa o dolunca 4gb daha fazladan kullanırsan ondan para alınmayacakmış.ama tamamende sınırsız değil belli bir adil kullanım kotası varmış. tamamen sınırsız olsa zaten bazı uyanıklar fırsattan istifade edip paso oyun ve video indirme yapıyor o yüzden akk koymak zorunluluğu oluşmuş.




Bu mesajda bahsedilenler: @RİDEN7
S
10 yıl (1982 mesaj)
Binbaşı

Tamamen dümen , ben bittikce dolan maxi kullaniyorum , ayin 2'sinde tarifemi yeniledim , yaziyorum yaziyorum kabulbetmiyor , bi onceki ay yani mart sonuna kadar yanimda uygulamasindan gelen ucretsiz tum ek GB'lari kullandim , hediye diye insanlara bunu veriyorlar, ben kullandigim icin alamiyorum buyuk ihtimal



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.