Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
21
Cevap
1688
Tıklama
1
Öne Çıkarma
4 BİN TL YE İ MONSTER ALMAK MANTIKLIMI ?
B
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V9-2.html

http://www.hepsiburada.com/hp-omen-17-an006nt-intel-core-i5-7300hq-12gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050-freedos-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-2cj46ea-p-HBV000006VV9W


Şu linkteki ürünü düşünüyorum , 4 senedir hp notebook kullanıyoırum , geri iade ilen hp notebookta alabilirim varmı öneriri olan.

HP de 7300 HQ ve gtx 1050 var ,monsterda ise 7700 HQ gtx 1050 Tİ , monsterda HDD yok ve 4 GB daha az rame sahip.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beels -- 28 Eylül 2017; 10:17:59 >

Q
7 yıl
Yüzbaşı

Sen ingiliz misin ? Ne bu türk markasi düşmanligi. Genel memnuniyetsizlik olan casper a gömsen anlarim. Her türk markasini ayni kefeye mi koyuyorsun. Hiç mi tüketiciye önem veren markamiz yok. Kuresel anlamda markalaşmiş msi ve ibm nin bilgisayarlarinda bile çok fazla sorun oluyor. Daha da kötüsü gömdüğün türk markasi kadar insan yerine koyup ilgilenmek yerine süründürmeyi seçiyorlar. Neden ? Bir çok ülkede pazarlari var ha bir eksik ha bir fazla. Markanin namiyla fazla satarlarsa ciro yaparlarsa ne alâ. Burasi dayanişma platformu insanlar birbirinden fikir almaya yardimlaşmaya geliyor buraya. Bilmişçe konuşuyorsan dedigini temellendireceksin. Temellendirmiyorsan hükmü yok.



Karaladigin türk markasi degil 4 bin lira 50.000 liralik makinayi satişa arz ediyor ve satiyor.



Kaç şirket monster kullaniyor ve ne kadar memnun olduklari hakkinda en ufak fikrin yok.



Türk markasi türk markasi diyorsunda, turkiye pazarinda yer alan markalardan 3-5 firma hariç kendi notebookunu ureten firma yok. Cinde belli başli şirketlere ürettirip markasini basiyorlar. Sonra senin gibi türk mali düşmanlari da koşa koşa gidip aliyor(tuketim toplumu)bilmiyosun ki apple notebooklar ile casper notebooklar isinma sorunlarinin mudavimi acer-hp ler ayni ureticiden Quanta firmasindan çikiyor.



Çoğu tüketicinin zannettiğinin aksine Sony, HP, Toshiba, Dell, Acer vs. gibi markalar "Notebook" üreticisi değildir. Bunlar Dünya'da bulunan 8-9 tane büyük Notebook üreticisine "Notebook" ürettirirler ve üzerine markalarını bastırırlar.(alintidir)



Alinti kaynagi ve daha fazlasini okumak isteyen arkadaşlar için



http://www.enpedi.com/2011/10/markalar-hakknda.html?m=1



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.