Arkadaşlar forumda sorumun yanıtını aradım ama tam olarak ikna olmadım.Benim ıp4 turkcell den alınma üzerinde jb falan yok yani herhangi bir yazılım kurmadım.4.1 de kurulu değil.Sorum şu ben 4.2 yi yüklemek istiyorum telefonu önce restore yapıp sonra mı yükleyeyim.Birde telefonu pc ye bağladığımda update 4.2 çıkıyor.Burdan mı yükleyeyim yoksa bazı arkadaşlar link paylaşmışlar Shit+update falan basarak yükleniyor gibisinden okudum.Bi yardımcı olun lütfen.Teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.