K

Yüzbaşı
03 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
9 yıl
TTNet Bağlatamıyorum, Bulunduğum Bölgede Yeterli Port Yokmuş! (Yardımcı Olabilecekler?)
Evime TTNet adsl internet bağlatmak istiyorum, telefonla arıyorum ve bulunduğum binanın altyapısının desteklediğini fakat yeterli Port olmadığı için internet başvurumu kabul etmediklerini söylüyorlar.

Türk Telekom Müdürlüğü'ne gidip bu konuda dilekçe vermem gerektiğini söylüyorlar. Yani bu işlemi yapmak, Türk Telekom'a durumu sizin iletip yeni port açmayı söylemek bu kadar mı zor? Birisi Türkiye'nin internet sağlayıcısı, diğeri telefon sağlayıcısı ve iki firma arası iletişim olmadığından mağdur oluyoruz. Daha önce internet bulunan dairemde tekrar internet bağlatmak istiyorum ve port olmadığını söylüyorlar.

Dediğim gibi Türk Telekom Müdürlüklerine gidip, bulunduğum bölgede yeni port açılması konusunda dilekçe vermek gerekiyormuş fakat çalıştığımdan dolayı gidecek zaman bulamıyorum.


Acaba Türk Telekom'da veya TTNET'te çalışıp, veya yakınlarında oturup bana bu konuda destek olabilecek veya yerime port açılması konusunda dilekçe verebilecek var mı?
K
12 yıl
Samsung Galaxy S2 Resmi Ice Cream Sandwich Güncellemesi (Detaylı Kurulum)
Samsung Galaxy S2 kullanıcıları için sevindirici haber resmi olarak Samsung tarafından bugün yapıldı ve Galaxy S2 için I9100XXLPQ kodlu Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich güncellemesi resmen yayınlandı.

Galaxy S2 Android 4.0.3 güncellemesi detaylı kurulum açıklamasını yazımızın devamında bulabilirsiniz…

Dün SK Telecom tarafından Galaxy S II için Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesinin yayınlanacağına dair bir açıklama yapıldığını şuradaki yazımızda duyurmuştuk. Bugün ise Samsung’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarından güncellemenin yayınlanmaya başladığına dair resmi bilgi verildi. Yapılan resmi duyurunun ardından; SamMobile tarafından resmi güncelleme firmware ve kurulum detayları da yayınlandı.



Samsung tarafından yapılan resmi güncelleme duyurusu şu şekilde:

Galaxy S II kullanıcıları için Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesinin bugün itibariyle Polonya, Macaristan, İsveç ve Kore başta olmak üzere; diğer ülkeler için de kısa sürede yayınlanacağını duyurmaktan heyecan duyuyoruz.

GALAXY Note, GALAXY S II LTE, GALAXY Tab 8.9 ve 10.1 cihazları için ise ICS güncellemesi kısa süre içinde yayınlanacak. Ayrıca, GALAXY S, GALAXY Tab 7″, GALAXY S Plus, GALAXY S SCL (Super Clear LCD) ve GALAXY W cihazları için de Android 2.3 GingerBread güncellemesi Photo Editor, Face Unlock, Snapshot gibi bazı özellikler ile birlikte Mart ayı sonunda alacak. Android 4.0 yazılım güncellemesi bölgelere ve operatörünüze göre farklılık gösterebilir.


Samsung Galaxy S2 Resmi ve Stabil Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich Detaylı Kurulum (I9100XXLPQ Firmware)

Önemli Notlar:

* Aşağıdaki kurulum detayları Samsung Galaxy S II telefonu için Resmi Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich I9100XXLPQ firmware sürümünü içermektedir.
* Güncelleme dosyaları Samsung sunucularında yer alan resmi güncelleme dosyalarıdır. Güncelleme resmi ve son yayınlanan güncellemedir.
* Lütfen aşağıdaki adımları bir sorunla karşılaşmamak adına doğru şekilde uygulamaya dikkat edin.
* Lütfen aşağıdaki kurulum işlemlerini yapmadan önce telefonunuzun yedeklerini almayı unutmayın. (Güncellemeyi Kies kullanarak yapacaksanız biçbir ayarınız kaybolmaz.. ODIN ile yapacaksanız eğer Titanium BackUP gibi yedekleme programlarıyla yedek almanız gerekir..)

Güncel Firmware Dosyası ve Kurulum Detayları

*Galaxy S II’ye Firmware yükleyebilmek için öncelikle USB sürücülerini yüklemeniz gerekir. Samsung Galaxy S II için USB sürücülerini buradan indirebilirsiniz. USB sürücülerini indirdikten sonra zip dosyasının içinden çıkan .exe uzantılı dosyayı kurun.

Samsung Galaxy S II Güncel Firmware Dosyaları

Mart 2012 – I9100XXLPQ – Android 4.0.3 – En Güncel Yazılım (Polonya)

Mart 2012 – I9100XXLPQ – Android 4.0.3 – En Güncel Yazılım (Macaristan)

RAR Şifresi; samfirmware.com

Telefonunuzu bilgisayara tanıtıp, istediğiniz Firmware dosyasını indirdikten sonra yükleme işlemlerine geçebilirsiniz.

*Firmware yüklemek için gerekli program ve PIT dosyasının bulunduğu zip dosyasını buradan indirin.
*İndirdiğiniz Firmware dosyasını ve 1. adımdaki dosyayı bir klasöre çıkartın.
*Odin Multiloader programını çalıştırın.
*Eğer indirdiğiniz Firmware birden fazla dosyadan oluşuyorsa PIT bölümüne programla aynı zip içerisinde gelen EXT4.pit dosyasını ekleyin.
*Firmware içinden; tek dosya çıkar ise PDA bölümüne, üç dosya çıkar ise;
PDA bölümüne CODE dosyasını,
PHONE bölümüne MODEM dosyasını,
CSC bölümüne CSC dosyasını ekleyin.
*Firmware ve PIT dosyasını program üzerine yerleştirdikten sonra, tek dosyalı Firmware için sol üstteki Option kısmından Re-Partition hariç, Auto Reboot ve F.Time Reset seçeneklerini işaretleyin. Üç dosyalı Firmware için; Re-Partition seçeneğini de işaretleyin.
*Telefonunuzu kapatın. Güç, Home ve Ses Kısma butonlarına basılı tutarak Download Moduna geçin. Ardından telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayara bağlayın.
*Programın sol üstündeki ID:COM kısmının altında; 0:[COM...] yazısını gördüyseniz telefonunuz tanınmıştır.
*Program üzerinden Start butonuna basın.
*Yükleme işlemi 1-5 dakika sürebilir. Telefonunu ilk açılışı normalden daha uzun olabilir.
*Telefonunuz açıldıktan sonra Gmail hesabınızı ekleyin ve telefonunuzu kullanmaya devam edin.

Sorun Yaşayanlar İçin

NOT: Firmware yükledikten sonra cihazınız bir türlü açılmazsa ya da bir takım problemler yaşarsanız şu yöntemi deneyerek düzgün yükleme yapabilirsiniz;

Cihazınızı kapatın. Ses Yükseltme + Home + Güç butonlarına basılı tutarak Recovery Modunda açın.

Wipe data/factory reset

Wipe cache partition

seçeneklerini uygulayın. Reboot System Now seçeneğini seçip cihazınızı tekrar Download moduna alarak yükleme işlemlerini tamamlayın. Bu işlemlerin ardından cihazınızdaki tüm kişisel verileriniz silinecektir.Dahili hafızadaki ya da microSD karttaki resim, müzik gibi ögeler zarar görmez.


Kaynak - Android Haber
K
12 yıl
Samsung Galaxy S2 Android 4.0 Ice Cream Sandwich Güncellemesi 10 Mart’ta Geliyor!
Samsung Galaxy S2 kullanıcıları için sevindirici haber bugün itibariyle Samsung’un web sitesinden yaptığı açıklama ile geldi gibi görünüyor.

Samsung Galaxy S 2 (GT-I9100) için Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesi resmi olarak 10 Mart tarihinden itibaren yayınlanacak ve Face Unlock, Android Beam gibi tüm özelliklere sahip olacak…

Bugün, Samsung’un en çok satan telefonu Samsung Galaxy S 2 ve S2 kullanıcıları için büyük bir gün. Çünkü, Galaxy S II için Ice Cream Sandwich güncellemesi uzun süre beklendikten sonra resmiyet kazandı. GingerBread sürümünden Ice Cream Sandwich’e geçiş yapacak olan kullanıcılar için KIES sürümlerini KIES 2.0‘a yükseltmeleri istendi.

< Resime gitmek için tıklayın >

10 Mart tarihinde gelecek olan güncellemeyi ister telefonunuzdan FOTA yoluyla, isterseniz de Samsung’un KIES programı ile yükseltebileceksiniz. FOTA ile telefondan güncelleme yapacak olan kullanıcılar için Wi-Fi bağlantısı kullanılması önerilirken; güncellemeyi KIES yoluyla yükleyecekler için telefonunda en az 60MB, FOTA yoluyla yükleyecekler için ise en az 350MB boş alan bulundurulması hatırlatıldı.

Ayrıca, güncelleme ile ilgili detayların açıklandığı sayfada; yüz tanıma ile telefon kilidi açma özelliği Face Unlock ve NFC yoluyla veri transferi gibi şeylere olanak sağlayan Android Beam gibi özelliklerin yanısıra, bazı uygulamalardaki multi-tasking özelliğinin kullanımının geliştirildiği de vurgulandı.

< Resime gitmek için tıklayın >

Lütfen yedeklerinizi almayı unutmayın :) .

Kaynak - Android Haber
K
12 yıl
HTC Sensation ve Sensation XE için Ice Cream Sandwich Güncellemesi Resmi Olarak Yayınlanmaya Başladı
HTC’nin Ice Cream Sandwich güncellemesini alacak olan telefonlarını şuradaki yazımızda bir süre önce duyurmuştuk. Listede Sensation’ın yanısıra; 2011 yılında üretilen telefonlar bulunuyordu.

Bugün XDA Developers‘dan yapılan açıklamaya göre; HTC Sensation ve HTC Sensation XE telefonları için Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesi resmi olarak yayınlanmaya başladı…

HTC’nin Sensation XE ve Sensation XL telefonlarını satışa çıkarmasından bir süre sonra, 7 Kasım 2011 tarihinde Ice Cream Sandwich güncellemesini 2012 içinde alacak cihazlarını açıklamasının ardından kullanıcılar merakla sevindirici haberi bekliyordu. HTC Sensation ve Sensation XE telefon kullanıcıları için sevindirici haber geldi ve güncelleme bugün itibariyle Almanya ve diğer İskandinav (Kuzey Avrupa) ülkelerinde yayınlanmaya başladı.

< Resime gitmek için tıklayın >

Güncellemeyi alacak olan cihazlar HTC tarafından şu şekilde açıklanmıştı: HTC Sensation, HTC Sensation XL, HTC Sensation XE, HTC Rezound, HTC EVO 3D, HTC EVO Design 4G, HTC Amaze 4G.

HTC Sensation için 3.32.401.5 sürümü ve Sensation XE için 3.32.401.103 sürümü ile yayınlanan güncellemede; telefonlar HTC Sense 3.6 kullanıcı arayüzüne de kavuşuyor. Güncellemenin, Sensation ve Sensation XE Türkiye kullanıcıları için ne zaman yayınlanacağını bilmesek de; dilerseniz telefonunuz için yayınlanmasını beklemeden OTA güncellemesinin kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz.


Kaynak - Android Haber
K
12 yıl
Satılık E-Sky V4 Lama 4 Kanal Helikopter (2.4GHz) Sıfır 200TL!. (HepsiBurada Fiyatı 368TL)
SATILMIŞTIR!!!


Daha 2 gün önce (02.03.2012) tarihinde ünlü uzaktan kumandalı araçlar satan topmodels'in bakırköy mağazasından 250TL'ye almış olduğum mavi renkli E-Sky V4 Lama 4 Kanallı (2.4Ghz Kumanda Seti İle) Helikopteri satıyorum.

Normalde topmodels'de 209$ olan helikopter, kısa bir süreliğinde 167$ olmuştu. Ben de hemen görüp bir hevesle aldım. Orjinal mağazasından 250TL'ye aldım ve sadece bir kere şarj edip uçurdum helikopteri. Aslında evde uçurmak için daha küçük bir model alacaktım fakat, onlardan kalmayınca bu da indirime girince aldım. Hiçbir sorunu vs. yoktur, dediğim gibi SADECE 1 KERE ŞARJ EDİP EVDE UÇURDUM, BU YÜZDEN SIFIR DİYEBİLİRİZ.



Helikopterin Detayları
Helikopteri; piyasada satılan küçük modellerle lütfen karşılaştırmayın. Tamamen dengede durabilen, 4 kanallı, 408 mm uzunluğunda büyük bir helikopterdir.
Örneğin; aşağıdaki resimlerden göreceğiniz; ev arkadaşım 130TL'ye satılan küçük modellerden almıştı. Küçük modellerin yanında ne kadar üstün olduğu tartışmaya bile değmez. Kumandası ise ayrıca, profesyonel kumandadır.

Yeni başlayanlar ve orta seviyeler için evde, ofiste veya açık alanlarda uçurulabilen bir modeldir. Açık alanlarda küçük modeller gibi rüzgardan savrulmadan rahatlıkla uçabilir. Ayrıca, kutudan çıkan CD ve USB ile bilgisayarınıza program kurup, kumandayı USB ile bağlayarak bilgisayardaki simulatorden uçurabiliyorsunuz.


Topmodels'in sitesinden şuradan helikopterin detaylarına bakabilirsiniz.

Aynı helikopter şuradan bakabilirsiniz; Hepsiburada'da 368TL'ye satılıyor.


Satma Nedenim
Evde uçurmak için daha küçük bir model almayı istiyorum. Aslında oldukça güzel bir helikopter fakat evde yeterli alan olmadığı için ve kırılır korkusuyla uçurmadım bile.
Fiyatı indirimliyken aldım fakat şuanda satmaya karar verdim.


Resimleri
Orjinal resimleri:
Görünüm 1
Görünüm 2

Kendi çekimlerim (Zaten sıfır dediğim gibi):
Kutusu 1
Kutusu 2
Kutu İçeriği
Normal Ön Görünüm
Küçük Helikopterle Karşılaştırma
Elde Görünüm



Fiyatı
Helikopteri dediğim gibi 2 gün önce aldım, geri iade edecektim fakat topmodels helikopterlerde iade yapmıyormuş.

İndirimli haliyle 250TL'ye aldığım ve sadece 1 kez uçurduğum sıfır ayarındaki E-Sky V4 Lama 4 Kanallı (2.4Ghz Kumanda Seti İle) Helikopteri 200TL'ye satıyorum.

Fiyat: 200TL (İNDİRİM KESİNLİKLE TEKLİF ETMEYİN, 250TL'YE ALDIĞIM SIFIR HELİKOPTERİ 200'E SATIYORUM ZATEN)
İstanbul içi Avrupa Yakası Elden Teslim Edilir ve Ücret Alınır.

(TERCİH ETMESEM DE) Eğer başka şehirden almak istiyorsanız, önce ödemeyi geçerseniz, ardından kargo size ait olmak üzere kargolarım
.




Temas Bilgileri:
Msn: kngblood (at) hotmail.com
Telefon: 537 323 15 01
veya Özel Mesaj Gönderebilirsiniz.
K
12 yıl
HTC Desire HD ve Incredible S için HTC Sense 3.0 Arayüzlü Android 2.3.5 Güncellemesi Yayınlanıyor!
HTC’nin popüler Android telefonlarından HTC Desire HD ve HTC Incredible S kullanıcıları uzun zamandır güncelleme bekliyorlardı.

Bugün gelen habere göre; HTC Desire HD ve Incredible S telefonları için HTC Sense 3.0 arayüzü ile birlikte Android 2.3.5 GingerBread güncellemesi resmi olarak yayınlanmaya başladı. Android 4.0 güncellemesi ise büyük ihtimal gelmeyecek…

Yakın zamanda HTC tarafından yayınlanan açıklamada; Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesini alacak telefonlar açıklanmıştı. Yeni telefonların aksine; HTC Desire HD gibi daha eski telefonlar için güncellemenin gelmeyeceği doğrulanmıştı.

Fakat, bugün Desire HD ve Incredible S kullanıcıları tarafından gelen haberlere göre; HTC Sense 3.0 arayüzü ile birlikte Android 2.3.5 GingerBread güncellemesi Desire HD ve Incredible S telefonları için yayınlanmaya başladı.

< Resime gitmek için tıklayın >


Ayrıca HTC Türkiye’nin resmi Facebook sayfasında yaptığı kadarıyla güncelleme alacak cihazlar şu şekilde:

* HTC Incredible S: Android 2.3.5 – HTC Sense 3.0: 10 Aralık
* HTC Wildfire S: Android 2.3.5 – HTC 2.1 ve yeni kilit ekranı: 10 Aralık
* HTC Desire HD: Android 2.3.5 – HTC Sense 3.0: 15 Aralık
* HTC Desire S: Android 2.3.5 – HTC Sense 3.0: 15 Aralık
* HTC Flyer: Android 3.2 Honeycomb: Aralık ayı içinde
* HTC ChaCha ve HTC Salsa: WiFi ve Twitter fonksiyonlarının geliştirilmesi: Aralık ayı içinde.

HTC Desire S telefonu için de kısa süre önce HTC Sense 3.0 arayüzlü Android 2.3.5 güncellemesi yayınlanmaya başlamıştı. Yeni yayınlanacak olan güncelleme de Desire HD ve Incredible S kullanıcılarını oldukça sevindirecek gibi görünüyor. Fakat, bu güncelleme büyük ihtimal bu telefonlar için son güncelleme olacak ve Android 4.0 güncellemesi yayınlanmayacak.

Kaynak - Android
K
13 yıl
Android Uygulamalarınızı Windows PC’lerde Çalıştırmak Mümkün – Detaylı Anlatım
Android uygulamalarınızı, Windows işletim sistemli masaüstü PC’niz veya leptop’ınızda oynamayı mı hayal ediyordunuz? Hayalleriniz BlueStacks ile gerçeğe dönüyor. Ücretsiz olarak sunulan BlueStacks App Player ile Windows bilgisayarınızda veya tabletinizde tam ekran olarak Android oyunlarınızı oynayabilir, Android uygulamalarınızı kullanabilirsiniz…

BlueStacks’in, yakında Macintosh için de çıkacağını duyurduktan sonra sizler için incelememize bir bakalım.

< Resime gitmek için tıklayın >

BlueStacks App Player Nedir? Ne İşe Yarar?

Tamamen ücretsiz sunulan BlueStacks App Player; açıkladığımız gibi Windows bilgisarınızda veya kullanmakta olduğunuz tabletlerde Android uygulamalarınızı çalıştırmanıza yarayan süper bir araç aslında. BlueStacks Cloud Connect ile sevdiğiniz Android uygulamalarınızı telefonunuzdan bilgisayarınıza attıktan sonra, tam ekran olarak çalıştırabiliyorsunuz. Eski bilgisayarlarınız ve eski tabletlerinizde pek hızlı çalışmayacağını da söyleyelim.

Öncelikle, aşağıdan BlueStacks tarafından hazırlanmış tanıtım videosunu izlemenizi öneririz:

Videoyu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

BlueStacks Nasıl Çalışır? (Detayları)

BlueStacks’in kendi sitesinden BlueStacks App Player‘ı buraya tıklayarak bilgisayarınıza yükledikten sonra aşağıdaki adımları izliyoruz.

< Resime gitmek için tıklayın >

İndirdiğimiz BlueStacks App Player‘ın bilgisayara kurulumunu yapıyoruz. Kurulumu yaptıktan sonra; Windows Kenar Araç Çubuğu‘unun açık olması gerekiyor.

Denetim Masası -> Windows Kenar Çubuğu Özellikleri ayarından kenar çubuğunu aktif yapabilirsiniz. Kenar Çubuğunu aktif yaptıktan sonra şimdi kenar çubuğuna BlueStacks App Player‘ı eklemeye geldi sıra.

< Resime gitmek için tıklayın >

Resimde gördüğünüz gibi Kenar çubuğundaki “+” butonuna basarak BlueStacks’i ekliyoruz.

Ekledikten sonra; aşağıdaki resimde gördüğünüz üzere, içinde 10 adet önyüklü uygulama ile birlikte geliyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Şahsen ben Vista kullanıyorum ve oyunları çalıştırmayı denedim, çalıştı. Sadece Windows 7‘de çalıştığı yazılmış olsa da Vista‘da da çalıştığını söyleyeyim.

Drag Racing oyununu tam ekran olarak oynayabildim, oldukça başarılı.

Uygulamaların ikinci sayfasında yer alan Get More Apps‘e basarak, Facebook ile giriş yaptıkan sonra diğer ücretsiz uygulamaları da indirebilirsiniz.

Telefonumdaki Uygulamaları BlueStack ile Bilgisayarımda Nasıl Çalıştırırım?

Bunu yapabilmeniz için BlueStacks’in ücretsiz olarak Android Market‘te yer alan BlueStacks Cloud Connect uygulamasını yüklemeniz gerekiyor. Buraya tıklayarakAndroid Market’ten yükleyebilirsiniz.

Uygulamayı açıp, istediğiniz uygulamaları seçtikten sonra; istediğiniz uygulamalar bilgisayarınıza yüklenecektir.

Hepsi bu kadar :) .

Kaynak - Android Haber
K
13 yıl
Android Market\u0027in Rakibi Amazon Android App Store Türkiye ve Dünya için Yayında !!!
Amazon Android App Store kısa süre önce Android Market‘e ciddi bir rakip olarak ortaya çıkmış ve kısa zamanda büyük bir başarı yakalamıştı.

İlk etapta sadece Amerika’daki Android kullanıcıları tarafından kullanılabilen Amazon App Store; tüm dünya ve Türkiye için hizmet vermeye başladı. Amazon Android AppStore’dan nasıl uygulama indirilir sorusunun cevabını yazımızın devamından öğrenebilirsiniz…

Amazon gibi dev bir şirketin Android Market’e rakip olarak ortaya çıkardığı Amazon App Store; günün uygulaması adı altında, popüler uygulamaları ve oyunları ücretsiz olarak yükleme imkanı sunması ile kısa sürede başarıyı yakalamıştı.

< Resime gitmek için tıklayın >

Amazon App Store’un tek sorunu; Amerika dışındaki ülkelere hizmet vermemesiydi. Fakat bugün itibariyle Amazon App Store; Türkiye de dahil olmak üzere birçok Avrupa ülkesine hizmet vermeye başladı.

Amazon App Store'dan uygulama indirme ve kullanımı hakkında detaylı bilgiyi şurada bulabilirsiniz.

Kaynak - Android Haber
K
13 yıl
HTC Sensation Türkiye Kullanıcıları için Bootloader Unlock (Root İzni) Yayınlandı
HTC’nin, HTC telefonların root sorununa çözüm için Bootloader Unlock yayınlayacağını duyurmuştuk.

HTC‘nin kendi ürettiği Unlock Bootloader yazılımı ile HTC telefonların root izni açılmış oluyor. Son olarak HTC Sensation Türkiye kullanıcıları için Unlock Bootloader HTCDev sitesinde bugün itibariyle yayınlandı…

< Resime gitmek için tıklayın >

Haber; HTC’nin Unlock Bootloader‘ları yayınladığı HTCDev sitesinde bugün yayınlandı.


Kaynak - Android Haber
K
13 yıl
HTC Sensation Android 2.3.4 OTA Güncellemesi Yayınlandı! Hemen İndirin :)
HTC Sensation kullanıcıları için Android 2.3.4 GingerBread güncellemesinin yakın zamanda çıkacağını buradaki yazımızda duyurmuştuk.

Beklenen sevindirici haber geldi ve HTC Sensation için Android 2.3.4 güncellemesi tüm dünyada yayınlanmaya başladı. Türkiye‘deki kullanıcılar için de güncelleme yayınlandı…

HTC Sensation Android 2.3.4 güncellemesi ile yeni gelen özellikler:

* Yazılım dengesi
* Geliştirilmiş batarya ömrü

Yeni gelen geliştirmeler ise şu şekilde:

* Geliştirilmiş ekran/fotoğraf çözünürlüğü
* İkonların piksellerinde iyileştirmeler
* Video Playback ile ilgili geliştirmeler
* Geliştirilmiş Wi-Fi bağlantısı
* Ekran yanıtlarındaki geliştirme
* Cihazı yeniden başlatma / kapatma ile ilgili geliştirmeler

< Resime gitmek için tıklayın >


Telefonumu nasıl güncelleyeğim?

Telefonunuzdan güncellemeleri kontrol ederek yeni sürümü yükleyebilirsiniz.

Telefonunuzdan Menü – Ayarlar – Telefon Hakkında -Sistem Yazılım Güncellemeleri‘ne girip Kontrol Et ‘e basarak yeni güncellemeyi görebilirsiniz. Ekranda çıkan önergeleri uyguladıktan sonra, telefonunuz yeniden başlayacak ve Android 2.3.4 / 1.45.531.1 sürümüne yükselecektir.

Kaynak - Android Haber
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.