Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
41
Cevap
1599
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: 2si1 'Zihin Okuma mümkün mü?' | Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)
Z
6 yıl
Yarbay

Plus üye olmayanlar için videonun tamamı ne zaman yüklenir?



S
6 yıl
Yarbay

Bugün düzelicek inşallah



T
6 yıl
Yarbay

Amatöre bağladılar iyice, bu seferde kameranın pili bitmiştir



E
6 yıl
Yarbay

İki üç haftadır Tesla ve Elon Musk ile ilgili olumsuz haberler var. Üretim sıkıntıları, işçilerin çalışma koşulları, iflas gibi...Bunların hiçbirini konu dahi edinmediniz, şimdi yine Tesla'nın nispeten haklı olduğu bir haberi anında konu edinmişsiniz.

Yıllardır bu programda işçilere yapılan kötü muamelelerden bahsediyorsunuz. Foxconn, apple, amazon...Tesla'ya gelince bu haberleri neden konu edinmiyorsunuz? Üstelik 3 haftadır arka arkaya olumsuz haberler geliyor.

Dh'ın Elon Musk'a ufacık ufacık ufacık bir eleştiri getirmesi için Elon Musk'ın Adolf Hitler gibi soykırım mı yapması lazım?

Her canlı yayında şirketler ile bu tarz anlaşmalarınız olmadığını belirtiyorsunuz, tamam size inanıyoruz fakat bu taraflılık neden?

Ben Türkiye'nin en büyük teknolojisi sitesindeki teknoloji uzmanı baş editörden bir tane dahi Elon Musk eleştirisi duyamayacak mıyım?

Elon Musk peygamber mi nedir, söyleyin biz de bilelim.

Bakın bunlar sizin yakın zamanda yayınladığınız Tesla haberlerinizden bir kaç tanesi;

Tesla Elon Musk'ı görevinden alabilir
Amazon ve Tesla en kötü çalışma şartlarına sahip
Tesla yönetiminin, fabrikadaki işçi yaralamalarını gizlediği ortaya çıktı
Tesla hisselerindeki düşüş Panasonic'e de sıçradı


Elon Musk'ın alev makinasını bile 5 dakka konuştunuz bu programda ama bu haberlere gelince ısrarla bahsetmiyorsunuz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 5 Mayıs 2018; 16:29:19 >

Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
6 yıl
Binbaşı

Loot box dediğiniz şeyi biz 10 yıldır metin2’de efsun atarken yaşıyorduk zaten. 250₺ ver 0 efsun gelsin 🤬. Evet metin2 oynadım 😄.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

C
6 yıl
Yüzbaşı

şok market ülkerin




1
6 yıl
Yarbay

Enisteki o saçlar varken jön gibiydi karizmaydı şuan prison break yapmş gibi



Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: 1BilimAdamı

Enisteki o saçlar varken jön gibiydi karizmaydı şuan prison break yapmş gibi
Onuda seviyoruz ama o kadar çok gereksiz kelime kullanıyor ki kafa ütülüyo belli bi dakikadan sonra. Az konuşup öz konuşmalı.



1
6 yıl
Yüzbaşı

R
6 yıl
Yüzbaşı

Sizi sürekli takip ediyorum sohbetiniz keyif veriyor. Başarılarınızın devamını diliyorum Enis bey geçmiş olsun.




B
6 yıl
Yarbay

Enis arkadaş iyi hoş da bir yorum yapacağı zaman 50 kere düşünmesin. Yok o şöyle düşünür bu böyle düşünür demesine gerek yok.
Biraz cesur olsun. Lafını çekinmeden söylesin. Bu şekilde daha başarılı olur kanımca.

Mesut arkadaşa da önerim, kendi fikirlerini özgürce söylesin. Sponsorluk anlaşmaları yüzünden çoğu yorumu saçma oluyor. Yakışmıyor kendisine.



K
6 yıl
Binbaşı

metroda inenlere öncelik verdiğim için ağır küfür yemişliğim var



G
6 yıl
Binbaşı

Enis Zihin taşı sende miydi yoksa alnındaki bu iz :)




R
6 yıl
Yarbay

Enis Bey geçmiş olsun.

Mesut Bey videonun sonunda bahsettiğiniz "anne ve çocuk" kısmı kesinlikle ders olarak okutulmalı hale geldi. Bir öğretmen olarak üzülerek söylüyorum ki gelecek nesilleri düzeltmek için biz yeterli değiliz. Ya da sadece öğrencilerin okula gelmesi yeterli değil. Karşılıklı sevgi ve saygıyı bile bilmiyor, çıkar olmadığı zaman selam bile vermiyor, kendinden güçsüzü bulunca ezmekten geri kalmıyor çocukların geneli.

Her hangi bir yerde sosyal medyada bir yer sahibi olmak için yapmayacakları da yok. Kimi ya da neyi harcadıkları da önemli değil. Yeter ki kendileri bir yer bir isim sahibi olsunlar.

Benim iki tane 5 yaşında oğlum var. Evimde 50den fazla karakter oyuncak vardır (spiderman çeşitleri, batman, süperman vs.) ancak bir o kadar da kitap var. Daha okuma yazma bilmiyorlar ama konuşmalarını bir görseniz. Biri doktor olup hastaları iyileştirmek diğeri bilim adamı olup ölümsüzlüğü bulmak derdinde. İkisinin ortak isteğiyse başka gezegenleri keşfetmek.

Çocuklar benim diye övmek için söylemedim, çok iyi bir baba olduğum da söylenemez. Ancak 5 yaşındaki çocuk bunları hayal ederken ortaokul çocukların %90'ı ne uzay, ne gelecek ne de başka bir ilgi alanına sahip. Tek dertleri sosyal medyada yer sahibi olmak. Kendi derslerimin 3'te 1'ini sosyal medya ve doğru davranış üzerine kurmama rağmen kazandırdıklarım denizdeki kum tanesi bile değil. Durumu nasıl anlatırım bilemiyorum.

Bir video var "çevrenizi yüceltin, siz de yücelirsiniz" temalı. Ölümsüzlük bulunursa siz de faydalanırsınız, sonsuz enerji açığa çıkarsa size de faydası olur gibi biraz uç biraz basit örneklerle anlatılmış. Hani diyor insan "bizim gelecek nesiller de belki bir şeyler yapar" diye ama yok. Maalesef yok. 10'dan fazla okulda farklı sosyo-kültürel ortamlarda görev yaptım ancak sosyal medyada yer sahibi olma merakı, o lanet tableti çocuğun eline verme alışkanlığı bitmedikçe sizi metrobüste ezen çok olacaktır. Üzülerek söylüyorum bunun değişeceğine, ülkemizin kültürel anlamda iyiye gideceğine inanan insan boşa umutlanıyordur.

Ayrıca Vestel'in yaptığı hizmeti dile getirmeniz (ki benim ve bir çok kişinin böyle bir hizmetten haberi bile yoktur) ve Ford'un görme engelliler için geliştirdiği teknolojiyi haber içeriğine almanız çok güzeldi. Başına gelmeden anlamayan bir topluluk için değerli olmayabilir ama benim için güzel bir içerikti tekrar teşekkür ederim.




K
6 yıl
Yarbay

alakası yok tesla böyle giderse bu zararla batabilir diye konuşma geçti videolarında hangi bölümde hatırlamıyorum ama çok net konuşuldu




Bu mesajda bahsedilenler: @eulogy
A
6 yıl
Yarbay

Enis beyin anlından boynuz 🦄 çıkmasın. Hindistan dan virüs misür getirmesin buralara



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
6 yıl
Yarbay

Öncelikle Enis beye geçmiş olsun. Bu arada programın DH ekranında Enis'in de isminin geçmesi gerekiyor mu? Sadece Mesut'un ismi var. Bu ikili bir program ise her ikisinin de ismi geçmemesi bana garip geliyor.

Bir diğer şey. Ne yazık ki programı her seyredişimde Mesut ve Enis'in kafasına gözlerim gitmeden yapamıyor. Hele Mesut'un saçlar bir hayli açıldı ve çok göze batıyor ya da bana batıyor:(. Acaba bir saç ekimi filan mı düşünseniz hayır yüzünüz iyi, biraz daha sazçınız olsa oldukça şık duracaksınız gibi geliyor bana bilemedim.

Bu arada Enis'in alnının ortasındaki siyah nokta bir Hindistan anısı mı?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 8 Mayıs 2018; 9:46:11 >

D
6 yıl
Yarbay

Hayırlı olsun. Burasıda mı... Premium oldu diye yazacaktım ki. Düzelmiş.




D
6 yıl
Yarbay

10 dakika gözüküyor video bilginize




H
6 yıl
Yarbay

benim gibi premium olanlar baştan sona izledi çoktan