Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
30
Cevap
972
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: 2si1 | Dürüstlük testi! Cüzdan bulsan ne yaparsın? (2. sayfa)
Q
5 yıl
Yüzbaşı

adam daha isveç ile isviçrenin farkını bilmiyor




E
5 yıl
Onbaşı

Henüz yerde 50-100 bulacak kadar şansa sahip değilim.Ama bulsam önce sorarım.Baktım olmuyor gider bi torba mamalar alır kedi ve köpeklere veririm.Verirken de bu paranın sahibine dua ederim :)




O
5 yıl
Yüzbaşı

hakkaten bu format ne böyle ya 1 saat ya da daha uzun bir videoda ne yapacaksanız yapın. 150 tane kısa video izlemek zorunda mıyız? soğudum programdan



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

E
5 yıl
Onbaşı

Siyasi davalarda gizli tanık kullanılıyor kimliğini hayatta vermezler ama taciz,hırsızlık gibi şeylerde insan ne yapacağını bilemiyor gerçekten.Şikayet etmesen dert, etsen ayrı bir dert ayrı bir bela.




R
5 yıl
Teğmen

Sokakta bulursan senindir cüzdan bulursan karakola teslim et.




H
5 yıl
Yarbay

Ağlayanın malı gülene hayır getirmez.




H
5 yıl
Binbaşı

Mübarek orası isveç değil isviçre. Türkiye'de de yapsalarmış keşke araştırmayı; para yok=%80 para var=%10. Bütün araştırmayı bozardık.




R
5 yıl
Yarbay

Diğer arkadaşlara katılıyorum, Enis Kirazoğlu askerden geldiğinden beri neredeyse hiç 2'si 1 izlemedim. Çünkü 15'er dakikalık videolar kötü, sıkıcı, boş oluyor. Bu video ise sanki Onedio Testi başlığı gibi olmuş. Saygılar.



A
5 yıl
Binbaşı

yemek tarifleri verin daha çok tutar
bitiksiniz




K
5 yıl
Yüzbaşı

hafta sonunu iple çektiğim program ne hallere düşmüş. vallhi çok yazık. Ne oyun sunumu kalmış nede teknoloji. bitirdiniz güzelim programı



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

D
5 yıl
Yarbay

İsviçre de yaşıyorum. 2 defa cüzdanımı otobüste kaybettim. 2 sinde de kayıp ofisine teslim etmişlerdi. Medeniyet budur.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.