Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
25
Cevap
1625
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: 2si1 | AMD'nin 'Nvidia Killer' GPU'larına az kaldı! (2. sayfa)
E
5 yıl
Yarbay

yeni nesil koşulsuz her videoya girip izlediği için artık videolar böyle siz izlemeye devam edebilirsiniz



D
5 yıl
Onbaşı

Bir şey sormak istiyorum gerçekten bu teknoloji konusunda tam anlamıyla ''boş'' olan witcher adamı neden bu içeriğe soktunuz ki ? Adamı salın sadece witcher övsün bu adam kim teknoloji kim adam bir tek ekran kartlarının sayısını biliyor oda ''en büyük rakam en güçlü olandır'' olarak ezberlemiştir.




A
5 yıl
Yarbay

Amd icin yorumda diyeceklerimi unuttum muhabbeti görünce



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
5 yıl
Yüzbaşı

Enis yatakdan kalkıpda gelmiş



T
5 yıl
Yarbay

Mesut'un bahsettiği oyun Crisis değildi; Farcry idi düzeltmek gerekiyor diye düşündüm, ben sorunsuz hayranlıkla da oynamış ve bitirmiştim.




S
5 yıl
Yüzbaşı

Yorumlara bak herkes tip konuşuyor; içerik hakkında yorum atan neredeyse yok. Şekilcilik almış başını yürüyor.

İçerik > şekil.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.