Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
16
Cevap
1539
Tıklama
0
Öne Çıkarma
22 ms ping alıyorum(arkadaşlar 10 ms alıyormuş!)
C
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Nasıl oluyor ya? Hemen hemen aynı yerlerdeyiz. Onlar 10 alırken ben niye 20 alıyorum? Hem de benim modem güçlü, snr değeri 40, hat zayıflaması 0, db 14 gelen, 9 giden. Ne eksik lan he? Bir tek anakartın kendi etherneti çalışmıyor, pci slotuna ethernet kart taktım. Ondan mı ki acaba?



Ö
6 yıl
Yüzbaşı

Aşağıdaki programı kurup, "Bakım" sekmesinden, "İnternet Güçlendirici" özelliğini çalıştırıp ilk seçeneği seçtikten sonra "ileri" butonuna basıp, sağ altta "İyileştir" butonuna tıkladıktan sonra bilgisayarını yeniden başlatarak belki ping değerini düşürebilirsin.

https://www.kerish.org/en/download.php





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 22 Ocak 2020; 21:46:53 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.