Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4441
Cevap
114863
Tıklama
27
Öne Çıkarma
Cevap: 🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU] (132. sayfa)
R
3 ay
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

- Seçime 4 gün kala sosyal medyada örgütlenen Kılıçdaroğlu destekçisi CHP’lilerin oluşturduğu "Kemal Kılıçdaroğlu Gönüllüleri" adlı grup, İstanbul’un bir çok noktasına “Seni sırtından hançerleyenlere oy yok!” yazılı pankartlar asmaya başladı.



< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
Bunu yapsa yapsa akpliler yapar :)))(



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @DARTH_BLACK
D
3 ay
Yarbay
Konu Sahibi

YRP'nin maddi olarak arkaplanda fonlayan kesim Menzil tarikatı..

3 hafta önce YRP genel başkan yardımcısı Fatih Müjdeci'nin paylaştığı mesajda, Menzil tarikatı lideri Saki'nin Adıyaman'daki evine F.Erbakan ziyaret etti ve tarikatın tam desteğini aldı.

YRP zaten son birkaç aydır Menzil tarikatı ile ilişkili kişileri parti teşkilatlarına üye yapmaya ve görevlendirmeler vereye başlamıştı. şanlıurfa'da oldukça güçlü olan Menzil tarikatı yüzünden YRP orada ciddi oy kazandı. Keza o çevre bölgelerin ilçelerindede durum farklı değil zira menzilciler YRP'nin tüm reklam ve seçim kampanyası için partiye çok kısa zamanda çalışmalar başlattı. YRP'nin tüm reklam videoları ve sosyal medya içeriklerinide menzilciler yürütüyor.

F.Erbakan'ın son günlerde "500 bin üyemiz oldu" söyleminin altında yatan gerçekte bu. Tüm tarikat üyeleri hızlıca YRP üyelikleri alıyorlar şuan.

Menzilcilerin Erdoğan'a olan desteklerini geri çekmesinin sebebi ise tarikatın Erdoğan'a İsmailağa cemaati ile ilişkileri kesme dayatması yapmasından kaynaklı. İsmailağa cemaati içinse menzil tarikatı şirk yuvası olarak görülüyor. Bu akşamda İsmailağa cemaatinin önde gelen isim Cübbeli Ahmet Hoca'da Cumhur ittifakına destek açıklaması yaparak kendi kitlesinin Erdoğan'a tam destek olduğunu söyledi.

Tarikatler kabul etsekte etmeksede Türkiye'nin bir gerçeği ve çoğu siyasi partide tarikatleri oy deposu olarak görüyor. Türkiye'de maksimum %10-15 nüfus çeşitli tarikat mensubu, bir o kadarda tarikata bağlı olmayan ama onlara fikren yakın duran bir nüfus daha var. Tarikatlerde kendi içlerinde çatışma halindeler. Bu durum ister istemez sandığada yansıyor. Yani her tarikat tek bir partiye oy vermiyor. Mesela süleymancıların neredeyse tamamı İmamoğlu'nu destekliyor. Asgari %5-6 puan oy bu kesimden gelecek İmamoğlu'na.

YRP'de ise söylenen göre teşkilatların %90'nı Menzil tarikatı mensubu ancak bu birliktelik ön planda tutulmuyor zira F.Erbakan'ın bir başka hedefide parti kuruluş ilkesi olan Saadet partisini elemine etmek yönündeydi. Erbakan en azından Saadet partisinin kalan %1-2 oy tabanını kendine çekmiş görünüyor ancak unutmamak gerekirki YRP'nin ileride geleceği siyasi çizgi oldukça radikal bir çizgiyede evrilecek zira menzilcilerin güdümünde bir parti ünvanıyla adımlarını atmak zorunda kalacak. Bu ileride YRP'ye oy anlamında neler kazandıracak kestirmek zor şuan.





https://twitter.com/mfatihmujdeci/status/1765287160918257697


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Periah
D
3 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Kılıçdaroğlu destekçileri her akşam space odası açıyor ve CHP'yi yerden yere vuruyorlar. Zaten bu pankart asma planlarıda bu space toplantılarında konuşulmuştu, takip ederseniz sizde görürsünüz.


https://twitter.com/eha_medya/status/1772181594704433243?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber




Bu mesajda bahsedilenler: @Realsatoshi
H
3 ay
Yarbay

Sağlam İrade bu seçimde ciddi bi basari kazanirsa bunlara hadlerini bildirir

Fetö furkan ve adnan gibileri ne yaptığını gördük

Ama sanmıyorum sağlam irade artık yaşlandı eskisi gibi güçlü değil gecen sene leblebi kafalı beyinsiz zat aday olarak kendini dayatmasa düzgün birini aday yapsa mesela mansuru şuanda sağlam irade emekli olmuştu belki de



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @DARTH_BLACK
H
3 ay
Yarbay

Chp içindeki kürt ırkçısı klik ile alevi radikal mezhepcisi klikleri hafife almayın

Kamçatkada inek osursa akp yaptı diyeceksiniz leblebi kafa ortalığı karıştırıyor yeniden genel baskan olmak istiyor



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Realsatoshi
D
3 ay
Yarbay
Konu Sahibi

- Konda araştırma, son yaptıkları İstanbul seçim sonucu anketini açıklamama kararı aldı..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
3 ay
Yüzbaşı

Son fiyaskodan sonra kimsenin beklediğini sanmıyorum bunları



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @DARTH_BLACK
D
3 ay
Yarbay
Konu Sahibi

- Muhalif gazeteci İsmail Saymaz, Sonar araştırmanın yaptığını söylediği İBB anketinde İmamoğlu'nun 5 puan önde olduğunu açıkladı. Sonar başkanı Hakan Bayrakçı ise İBB anketi yayınlamadığını ve kendi açıklamalarının beklenilmesini istediğini söylerek Saymaz'ın açıklamalarını yalanladı..

İsmail Saymaz ise söylediklerinin arkasında olduğunu ve Bayrakçının yarın bu veriler ışığında anketi paylaşacağını açıklayarak Bayrakçının sözlerini tekzip etti.





< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 27 Mart 2024; 14:0:50 >

D
3 ay
Yarbay
Konu Sahibi

- İBB başkanı İmamoğlu İstanbul'un bazı bölgelerine olarak özel kutusu içinde Kuranı Kerim,tesbih ve seccade bulunan seçim hediyesi göndermeye başladı.


https://twitter.com/Intellturk/status/1772891303967125966


Bu mesaja 1 cevap geldi.
0
3 ay
Teğmen

Birileri gene anket manipilasyonlarına başlamış.

Son hafta fake anketler havada uçuşuyor yok 10 puan fark var 20 puan fark var CHP yüzde 35 lere çıktı 1. parti oldu AKP çakıldı yüzde 25'in altına düştü. CHP tek başına bütük büyükşehirleri alıyor flan efsane Algılar...

Şurda 3-4 gün kaldı her şeyi görecez ama bu Fake veya yalan anket yayınlayan firmalara bir yaptırım gelmeli bence. Bir anket firması 5-10 puanda yanılamaz artık.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
3 ay
Yarbay
Konu Sahibi

anketlerde maksimum hata payı %2-2.5 dur. Yani 3 puan ve üstü o anketin kesin gördüğü kazanacak aday konumuna girer.

Anketlere ise güven geçen yıl bitti. Anket firmaları geçen yıl kendi saflarını öyle bir belirledilerki bile bile lades oynayıp kamuoyunu manüple etmeye çalıştılar. Birkaç anket firması sonuçları bildi ama hiçbir anket firması ilk turda meclisi erdoğanın kazanacağınıda düşünemedi.Tüm yorumlar 2.tura kalacak yorumundaydı. Ne meclis kazanabilindi nede başkanlık..

şimdi ise siparişe anket yaptırılan bir dönemdeyiz ve hangi firma hangi partiyle anlaşıyorsa onalara uygun anketler yapıyorlar. Öyle sanıldığı gibi şu firma özgür şu firma bağımsız durumu yok. Geçen yıl bunuda gördük net olarak.




Bu mesajda bahsedilenler: @0zkanK.
D
3 ay
Yarbay
Konu Sahibi

- Tarsus'ta DEM Parti’den 6 belediye meclis üyesi adayı seçimlere CHP listesinden katılacak.

https://twitter.com/i/status/1772947670321021369


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
3 ay
Yarbay

Dini siyasete alet ediyorlar ama yaaaaa




Bu mesajda bahsedilenler: @DARTH_BLACK
D
3 ay
Yarbay
Konu Sahibi

- Cumhurbaşkanı Erdoğan:

"Elbette herkesle herşeyi konuşmaya hazırız. Ancak Kapımız teröristlere de terör örgütünün güdümünde siyasetçilik oynayanlara da kapalıdır. Aday listelerini terör örgütüne yaptıran parti, parti olamaz.."


https://twitter.com/i/status/1772955213072154906



K
3 ay
Yarbay

Anlatamazsın... Akp kaybetsinde netanyahu bile seçilir...




Bu mesajda bahsedilenler: @DARTH_BLACK
F
3 ay
Yarbay

Buraya net bir ifade bırakıyorum İstanbul'da İmamoğlu nun kazanacağını düşünen var ise net siyaset bilmiyordur. Anket falan hikaye.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
3 ay
Yarbay

Disisleri bakanının Ankara'da sokak sokak dolaşıp belediye başkanı için oy istemesi çok saçma değil mi ?

Herifin belli bir karizması vardı eskiden hepsi gitti böyle sacmasaoan hareketler yüzünden.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
3 ay
Yarbay

😁 yersen



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
3 ay
Yüzbaşı

İmamoğlu %47, kurum %37’ye anca gülünür. Kazandığı seçim başabaşdı yani en ufak kayıpda zaten kaybediyordu. İyiparti ve hdp kendi adayını çıkardı. Zafer partisi kurulup aday çıkardı. Son rezaletten sonra muhalif kanalların reytingi 10da 1ine düştü bir daha sandığa gitmeyecek ciddi bir kitle var. İmamoğlunun kazanması mümkün değil. Bunda şaşıracak bir durum da yok sadece iyipartinin ittifaktan çıkıp aday çıkarmasında bile %2 oy alır da imamoğlu kaybeder mi diye konuşurduk diğer saydıklarımın her biri ayrı ayrı %2şer oy götürecek şeyler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
D
3 ay
Yarbay
Konu Sahibi

valla izahati olamayan şeylerin mizahı olur misali bir durum, haklısınız.

geçen seçimlerdede anketler üzerinden çakma muhalifçilik yapanlarıda gördük sonradan hallerini. Halada yaşanan para sayma skandalı ve mal val varlığı kaçırma olayının üstünü örtmeye çalışıyorlar.

Yahu Altınok mal kaçırmışsa ve İmamoğlu'da aynını yapmışsa sen kalkıp Altınok'a tek laf edemessin..Halk nezlinde samimiyetin sorgulanır önce. Yanlışa yanlışla cevap verilmez. CHP bu yönden vizyoner ve yapısal anlamda ortaya ciddi bir siyaset şekli koymuyor. Bugün İmamoğlu yada Yavaş aday olmasalardı biz neyi konuşuyor olacaktık? Peki İmamoğlu ve Yavaş geçen seçimde aday olmaktan korktukları için geri vites yapmalarını bu halk unuturmu? işte bu seçimlerde bunun oylaması yapılacak birazda.




Bu mesajda bahsedilenler: @Stoa