Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3182
Cevap
397104
Tıklama
33
Öne Çıkarma
Cevap: 2022 F/P Otel Fırsatları (88. sayfa)
S
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sıcak fırsatlarda ki kipling çanta konuma bakın anneler günü hediyesi için :)

ayrıca gerçekten bir işletme sahibi olarak 82 liyim, tam ucundan yakaladım fırsatları yatırım amaçlı, 90 lılar ancak çok akıllı olanlar birkaç fırsat yakaladıysa yakaladı. Fakat 2000 sonrası doğanlar için gelecek çok karanlık.
eskiden herkes bayram tatillerinde köyüne , tatile giderdi bende ailemle tam tersi yapıp istanbulda kalıp boşalmış tarihi yerlerin keyfini çıkarırdık gezerek. Hayatımda görmediğim şeyler bu ramazan bayramı gördüm. Muhtemelen insanlar pahalılıktan istanbulda kaldı, e toplu taşıma kullanıyim desen metrobüste misin yoksa mülteci kampında mı belli değil. Herkes arabası ile çıktı. Feci trafik. Heryer mekan full. Yazık oldu özellikle istanbula.

Konu dışı olacak ama çocuğunuz, iş değiştirme hedefiniz varsa gıda ile ilgili işlere yönelin veya çocuğunuzu yöneltin.gıda ile ilgili olan işimde( pastane-tatlı ambalajı) inanılmaz bir fiyat artışı ve buna rağmen patlayan bir talep söz konusu..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @alikkkk
D
3 yıl
Yüzbaşı

Değerli forumdaşlarımız.

Yarın saat 09:30 itibari ile ofislerimizde olacağız.

Hem otel tanıtımlarına hem de fırsat yönlendirmelerine devam ediyor olacağız.

Bayram tatilinde; Rubi Platinum ve Swandor Topkapı’yı tecrübe etme şansımız oldu.

13-15 Mayıs’ta Ela Exellence
20-22 Mayıs’ta Mirage Park
27-29 Mayıs’ta Kimeros Park

Tesislerinde olacağız.
Herhangi bir sorunuz olursa bize ulaşabilirsiniz

Tekrardan bayramınızı kutlar,
İyi forumlar dileriz.

Sevgiyle kalın.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

C
3 yıl
Binbaşı

Dün itibari ile 4 gecelik Rubi Platinium Resort otelinden ayrılmış olduk. Bu oteli özellikle daha önce kalmış olduğum Granada Belek, Sueno Golf ve Deluxe ile kıyaslama şansım da oldu.

İlk girişten , çıkmaya kadar sürekli ilgililer,çalışanlar güler yüzlü, ne zaman bir konuda yardıma ihtiyacınız olsa ellerinden gelenin fazlasını yaptılar.

Biz Swim up denilen havuza direk geçişli odalarda konakladık. Odalar ve otel her zaman çok temizdi,oda fazlasıyla geniş ve kullanışlı inşa edilmiş hatta tuvalet ve banyo bir birinden ayrıydı. Çalışanlar sürekli bir şey ister misiniz, ne getireyim diye geldikleri zaman mutlaka soruyorlar. Yemek konusunda bu güne kadar ki en fazla çeşidi burda gördüm ve lezzetide aynı şekilde süperdi. (Antepliyim ve buna istinaden söyleyebiliyorum :) (Mantıdan kuzu tandıra, Sushiden pideye, Her çeşit meyveli yoğurttan sıcak sütlü yulafa, ciğer tavadan kuzuya aklınıza gelebilecek her türlü yemeği bulabiliyorsunuz. Hatta Türk olduğumuzu duyduğunda oo hemşerim gelmiş diyip extradan masaya özel tabaklar koydukları oldu ( salatalar,mezeler,tatlılar vs)
Alkol konusunda da sıkıntı yaşamadık. Tekirdağ rakıdan, Absolut Vodkaya,Chivas viskiye kadar her şey elinizin altında. Sürekli cam bardaklarda servis yapıldı. Eşim en çok her barda hazırda bulunan Detoks sularını sevdi. Alkolle harmanladı diyebilirim.
1 Mayıs kimlikte doğum günüm olduğu için odaya özel pasta servisi de yaptılar.
Bu sene olmasada seneye yine bu oteli kesinlikle tercih edeceğim. Coşku beye önerisi için çok teşekkür ederim. Sormak istediğiniz bir şey olursa seve sever cevaplarım. Teşekkürler...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrazyLeshRaC -- 5 Mayıs 2022; 10:0:34 >

E
3 yıl
Yüzbaşı

evlendiğimden beri ilk defa bu sene tatile Akdeniz veya Ege kıyılarına gitmeyeceğim sanırım. Gidemeyeceğim de diyebiliriz. Onlar pahalı değil biz fakirleştik. Geçen seneden %60 daha fazla maaş alıyorum ancak geçen sene gittiğim otel %110 artmış durumda. aynı şekilde ev ihtiyaçları vs.

siyaset yapmayacağım o yüzden devam etmiyorum. içimde kalanları anladınız umarım.



M
3 yıl
Teğmen

Diverso Turizmden Coşku Beyin tavsiyesi üzerine tercihimizi Liu Resortran yana yaptık. 9 kişi ramazan bayramında konakladık. Otel 10 dönüm alanda olmasına rağmen oldukça ferahtı. Girişte Nefise Hanım bizi çok iyi şekilde karşıladı. Sadece 30 dk rotarlı odamızı aldık o da bayram yoğunluğunu düşünerek göz ardı edilebilirdi. Girer girmez restauranta yönlendirdiler yemek yedikten sonra odamızı teslim aldık. Oda ne çok büyük ne de küçük, gayet yeterliydi. Diş fırçasını unutmuşlardı. Aradım yaklaşık 20 dk ya gönderdiler. Oteldeki yemeklerin ve içeceklerin tamamı üst düzey. Tüm detaylar kaliteli. Özellikle kahve yapılan havuzların olduğu yerdeki kısım efsane. Starbuck vs kalitesiz kalır. Tüm kahveler şurupsuz gerçek meyveler ile hazırlanıyor. Bira kapalı olarak becks, efes, bomonti ve miler sunuluyor. Herşey kaliteliydi. Bana göre otelin tek kusuru mini clupıydı. Bu kalitedeki otele yakışmayan küçüklükte bir miniclub. Ancak minicluptaki arkadaş o kadar ilgiliydi ki ona ayrı parantez açmamam mümkün değil. Çok sıcak ve anaç bir kişilik kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Son olarakta lobby bardaki Gizem hanım oteldeki en iyi barmaid diyebilirim. İlgisi ve hazırladığı kokteylerin kalitesi açsından diğerlerinden benzersizdi. Hatta kendi specialini o kadar beğendim ki tarifini aldım. :) BU arada bu yorumu yılda 3 kaliteli otele giden birisi olarak yapıyorum. Otel bana göre tam bir f/p oteliydi. Genel olarak eksilerini de maddeler olarak aşağıda belirtiyorum.
- Miniclub alanı ve aktivitesi yetersiz
- Beach bardaki çalışan arkadaşlar biraz kaba ve maalesef yetersiz (Göksel bey hariç)
- Bayram olmasına rağmen A la Carte maalesef kapalı.
- Otel içi iletişim kopuk, resepsiyon akşam canlı müziğin olup, olmayacağını bilmiyor. Hatta sorduğumuz gün kaliteli bir rock grubunun konseri vardı bundan bile haberleri yoktu.
- Otelde animatör maalesef yok. Çok durağan geçiyor.

Google a yaptığım yorumu burada paylaştım. Geçen sene de Coşku Beyin tavsiyesi üzerine Zeynep Hotel e gidip memnun kalmıştık, bu sene de yine tavsiyesi bizi memnun etti. Tekrar kendisine teşekkür ediyorum. @Diverso









< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Diverso
C
3 yıl
Binbaşı

Beklediğim bir yorumdu açıkcası bu. Coşku beyin tavsiyesi ile kurban bayramında biz de orda olacağız. Ramazan bayramında Rubiden yana kullandık çok memnun kaldık. Teşekkürler...




Bu mesajda bahsedilenler: @mstyy35
M
3 yıl
Teğmen

@CrazyLeshRaC kesinlikle memnun kalacaksınız. Lobby bardaki Gizem hanımın special kokteylini deneyiniz. (Ramazan Bayramında konaklayan Mustafa Bey in beğendiği derseniz hatırlayacaktır.) Şimdiden iyi tatiller.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @CrazyLeshRaC
C
3 yıl
Binbaşı

Tabiki not ettim. Muhakkak deneyeceğim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mstyy35
D
3 yıl
Yüzbaşı

Passion Fruit with Absolut Vanilia.
Bunu da ben tavsiye etmiş olayım

Not: Tamamen taze mevsim meyvelerinden doğal olarak hazırlanıyor, hazır püre kullanılmıyor.

Coşku Can Daşcı
Diverso Tur



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @CrazyLeshRaC
M
3 yıl
Teğmen

Niye şimdi? :(


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Diverso
C
3 yıl
Binbaşı

oh süper oldu not aldım bunuda :)




Bu mesajda bahsedilenler: @Diverso
D
3 yıl
Yüzbaşı

Seneye yeniden deneyimlersiniz belki.

Aslında ilk tesis tanıtımımızda da yazmıştık ama gözünüzden kaçmış demek ki :(

Memnun kalmanıza çok sevindik.
Olumsuz olarak belirttiğiniz departmanlarla alakalı tesisi mutlaka bilgilendirip gerekli aksiyonları almalarını rica edeceğiz.

Sevgiler.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mstyy35
M
3 yıl
Teğmen

Bu arada benimde bahsettiğim ve beğenip tarifini aldığım kokteyli paylaşıyorum. Denemek isteyenlere faydam olsun.
< Resime gitmek için tıklayın >



N
3 yıl
Binbaşı

Merhabalar. Ailecek ilk 5 yıldızlı herşey dahil tatil deneyimimiz olacak. 2 yetişkin 1 çocuk.(43 aylık) 4 gün diye düşündük. Lokasyon olarak side, Manavgat ve Alanya(deniz sıcaklığı yüksek) olabilir. Temizlik ve yemek çok çok önemli. Havuz başı sahilde aparatifler ve düzgün yemekler yemek istiyoruz. Alkol kullanmıyoruz o yüzden alkol hizmeti önemli değil.(yanlış anlaşılmasın özellikle alkolsüz otel önerisi istemiyorum). Tek istediğimiz mutlaka ücrete dahil gerçekten spa olan bir otel olması. Öğretmen çift olduğumuz için bütçemiz çok yüksek değil. Şimdiden teşekkür ederim.

#Lokasyonun deniz sıcaklığı yüksek olmalı
#Temizlik konusunda çok iyi olmalı
#Ultra herşey dahil olmalı
#Yemekler ve aparatifler çeşitli ve kaliteli olmalı
#Spa olmalı

Düzeltme: Giriş ve çıkış tarihi haziran 26 ve 4 temmuz arasında herhangi bir 4 günlük süre. Bütçe maximum 10 bin TL diye düşünüyoruz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naim@gop -- 5 Mayıs 2022; 20:26:19 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Diverso
R
3 yıl
Binbaşı

Benim gibi alkolle arası iyi olanlar zaten biliyordur, klasik bir kokteyl. Daha önce denememiş olanlara kesinlikle tavsiye ederim lynchburg lemonade. Her yerde yapamıyorlar ama, ama tam bir yaz sıcağı deniz-havuz kokteyli. Benim bir numaramdır. Kahve severlere de white russian tavsiye ederim



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
3 yıl
Yüzbaşı

Hocam dediğiniz özelliklerde bir oteli o tarihler arasında o fiyata tutmak bu dönemde çok mümkün değil. Bütçeyi biraz arttırabilirseniz Mylome Luxury Resort önerebilirim. Bu yıl uzun uzadıya araştırmalar yaparak bu oteli tuttum bende 4 gece. Genel anlamda en F/P otellerden biriydi benim tuttuğum dönemde. Bir araştırın isterseniz.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @naim@gop
C
3 yıl
Binbaşı

Son gittiğim otelde denemedim ama genelde soğuttular beni hocam lynchburg den. rezil ediyorlar :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @raziel82
R
3 yıl
Binbaşı

Aynen. sweet sour mix olmadığı için çoğunda yerine, fersan ya da doğanay limon sosunu koyuyorlar içine. Tadı tutmuyor tabi. Eklenen portakal likörünün bile kalitesi önemli



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @CrazyLeshRaC
T
3 yıl
Binbaşı

2 yetişkin için tatil önerisi var mı ? Bütçe 6-7 ( max 9 ) bin tl. 5 ila 9 gece arası kafa dinlemek tatil yapmak ve gezmek istiyoruz. Butik otelde bile kalabiliriz ama bir türlü uygun fiyatlı bir tatil planı çıkaramadık..



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Z
3 yıl
Çavuş

Butcem max 10bin tl. 5-10 gün arasi bir otel ariyorum 2 kişi arti 14 aylik bir çocuk. eylul ayinda ucuz olur diye Eylül ayini tercih ediyorum. Alkollü veya alkolsüz olması önemli değil. Fiyatlarin epey pahalandigidan haberim var ama düşük butce ile kafa dinleyebilecegimiz önerilere açığım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >