M

Teğmen
22 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
347 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
6 yıl
Samsung Tizen İPTV sorunu
Merhaba ru7090 kullanıyorum geçen haftaya kadar sorunsuzca iptv izleyebiliyorken şuan izleyemiyorum. Yayında problem yok denemediğim uygulama kalmadı aşağıdaki hatayı alıyorum fikri olan yardımcı olursa çok sevinirim.

stream may not be found or connection is down
M
6 yıl
Televizyon ekran koruyucu tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar 65ru7090 cihazım için ekran koruyucu araştırıyorum İnternette 280 liraya da var 600 liraya da bu fiyatlar neye göre bu kadar fark ediyor anlayamadım. Herkes gündüz parlamasindan şikayetçi parlamayan onereceginiz ürün var mı? Teşekkürler.
M
6 yıl
65 inch tv büyük gelir mi
Merhaba arkadaşlar çılgınlık yapıp saat 11 deki n11 indiriminden 65ru7090 i aldım suanki kullandığım tv philips 46 pfl 8008 biraz küçük geldiği için değiştirme planım vardi.

Odam dik dörtgen biçiminde 5.2 metre ye 3.8 metre. En yakın izleyebileceğim uzaklık 2.3 metre en uzak ise 5 metre sizce çok büyük gelir mi?
M
7 yıl
Ucuz Butik Otel- Pansiyon Tavsiyesi
Merhabalar, ramazan bayramı için fiyatı uygun ailenin kalabileceği koyları ve gezilebilecek yerleri bol olan bir pansiyon- hotel tarzı bir yer arıyorum.
İnternet yorumlarına pek güvenmediğim için bizzat önerisi olan belki vardır diye paylaşmak istedim. Havuzu ve odada buzdolabı olması önemli. Yer olarakta muğla tarafları olabilir. Şimdiden teşekkürler.
M
7 yıl
Dolandırıcıyla Alay Ettim S.S Li
iptal
M
7 yıl
Özdilekteyim Satın Aldığım Ürünü Göndermiyor. Yardım Lütfen.
Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz cuma günü özdilekteyim.com dan adidas DB1455 marka ayakkabı satın aldım. Heryerde 299 ₺ iken 179 a tek benim ayakkabı numaram olduğu için indirimli bir şekilde aldım. Sonra beni aradılar ürünü gönderemeyeceklerini (bahanesi stok sorunu) ve bunun yerine hesabıma para tanımlayacaklarını veya iade yapacaklarını belirttiler. Bende bu ürünü istediğimi iadeyi kabul etmediğimi belirttim. Sonra da aşağıdaki gibi whatsapp ile iletişime geçtiler. Sizce benim yasal haklarım nelerdir. Bir yerde okumuştum "tedarik edemediği o malı eğer başka bir yerde bulursam satın alır ve aradaki fiyat farkını da talep edebilir" böyle birşey gerçekten var mı? Daha önce buna benzer bir hadiseye maruz kalan ya da fikri olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

< Resime gitmek için tıklayın >
M
7 yıl
Otoparkımda Çok Toz Kalkıyor Lütfen Yardım
Merhaba arkadaşlar,
7 dairelik bir apartmanda yaşıyorum, otoparkımıza zamanında binayı yaptıran seramik döşemediği için zemin araç girip çıktıkta inanılmaz toz kalkıyor, her geçen gün beton kırılarak daha da toz kalkmasına sebep oluyor. Bir araya gelip seramik döşeme işlemini de maalesef beceremedik. Bu yüzden en çok otoparkı kullanan komşumla birlikte hiç olmazsa araçlarımızın temas ettiği alanın bu sorununu gidermek için bir arayıştayız. İlk aklıma gelen normal ya da çim halıfleks oldu. Araştırdım ancak manevralarda lastik halıfleksi maalesef eritip yırtabilir çim biraz daha dayanıklı olabilir dedi satıcı. Sizce daha ucuz ve net bir çözüm var mı? Aklıma gelmeyen olabilir diye bu konu üzerine tecrübeli arkadaşlar vardır diye paylaşmak istedim. Selamlar saygılar.
M
8 yıl
Filbox 12 ay Yenileme 48 ₺
Arkadaşlar filbox müşterisiyim üyeliğim biteli 6 ayı geçti. Biraz önce 12 ay yenileme 149 ₺ yerine 48 ₺ diye sms aldım. Bana çok sıcak geldi. Bilgi verip ilgilenenlerin faydalanması adına sizler ile paylaşmak istedim.
M
8 yıl
Filboxta 12 ay Yenileme 48 ₺ Fırsatı
Arkadaşlar biraz önce filboxtan mesaj geldi. 12 ay yenileme sadece 48 ₺. Bana çok mantıklı geldi. Bilgi vermek istedim.
M
8 yıl
Aracımın Ses Sisteminden Memnun Değilim
Merhaba arkadaşlar mercedes c180 coupe 2016 model aracın ses kendi ses sistemi çok kaliteli değil. Uygun ücret ile daha kaliteli ses alabilmem için izmirde önerebileceğiniz bir yer ya da önerebileceğiniz marka hoparlor var mı. Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.