Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
908
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2015 118i inceleme
_
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

S.a bugün arkadaşımın aracıyla 100km lik bir yolculuk yaptık.araç hakkındaki izlenimlerimi sizlerle paylaşayım kardeşlerim.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Aracın iç mekan kalitesi(epeyce ek donanımın da katkısıyla tabi tatminkardı.1.6 136 hp lik motor aracı uçurmuyor ama gayet kararlı ve net bir hizlanmasi var.bunda 8 ileri şanzımanın da payı büyük.kokpiti de çok beğendim.insana uçak kullanıyormuş gibi hissettirebiliyor.Benim en çok beğendiğim özelliği uzun yol stabilitesi ve arkadan itişin verdiği harika yol tutuşu oldu.140la giderken sanki 3 serisinde gibisiniz,C sınıfı bir hatchback kullanıyor gibi değilsiniz.Yola çok iyi oturuyor,çok kararlı viraj alıyor,yüksek süratleri hissettirmiyor.Aracın tasarımı çok şık,eski versiyonun beğenmediğim ve illa m donanım almak gerektiren pörtlek farlarının yerine agresif duruşlu bir ön tasarımı var,arkada da daha geniş farlarla bütünlük yakalanmış bence.
Aracın yakıt tüketimi uzun yolda 8 litre civarıydı ortalama 140 km hızla seyrettik.şehir içinde trafiğin durumuna göre 10 12 litre aralığında dolaşıyor.yüksek gibi görünüyor ama 1.6 turbo bir motorun da pek az yakmayacağını unutmamak gerekir bence.
Aracın beğenmediğim özelliklerine gelince,arkadan itiş olmasından ötürü önde oturanların minyon olması şart,zira iri kıyım birileri oturunca arkaya kimse sığmıyor
iç mekan kalitesi ve performansı bence bu fiyata göre daha iyi olmalı.Araç A serisinden kaliteli ama mesela v40 iç mekan kalitesi olarak bu arabadan çok üstün.performans olarak diğer bir arkadaşımda giulietta var tct li versiyon ondan geride diyebilirim.insan bmw markasından daha fazla şey bekliyor,onu da bir üst versiyonda epeyce pahalı fiyattan sunuyorlar.
arabayi beğendim,arkadaşıma 100 bin tl ye geldi,iyi bir kampanyadan yararlandi.şuan tahminimce böyle bir donanıma 120 bin civari bir paraya sahip olunabiliyor.kiyas gerekirse a3 veya a serisi alacağima gözüm kapalı bu arabayı alırım ikisinden de üstün.ama bir v40ı veya giuyu full donanımla daha ucuza alabiliyorken sırf arkadan itiş için bu paraları harcamazdım.
biraz da zevk meselesi kardeşlerim.kimisi bmw markasını 2. elde değer kaybını veya arkadan itişi tercih eder,kimisi de daha fazla kalite,daha fazla performansı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 22 Temmuz 2015; 18:48:30 >

T
9 yıl
Yarbay

Şu klasik özellikleri anlatmayı geçin artık . Cogu B sınıfı araba dahil hızları eskisi gibi hissetmiyoruz 120 den sonra titreyip korkma falan kalmadı

Eski 1.16i den tasarım olarak ne farkı var ki bu aracın ??



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

_
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

klasik özellik değil valla kardeş.ben bir giuliettada bir bmw de gördüm bu yol tutuş kabiliyetini zamk gibi yola yapişiyor.kardeş resimleri ekledim.bence tasarim olarak daha agresif olmuş.eskisinin tipi ancak m paketle güzel oluyordu.
örneklemek gerekirse:
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 22 Temmuz 2015; 18:58:41 >


Bu mesajda bahsedilenler: @TheCaliph_
T
9 yıl
Yarbay

Bence yeni model araçların en azından 2012 ustu coguna binmemissiniz yol tutuşu bakımından Premium BMW farkı vardır illaki

Tasarım disında ne var mesela ? 1.6 145 falan olsaydı keske 1.18 e 1.16 motoru koymasalardi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

_
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

v40 kullandim,a serisi kullandim,a3 kullandim,giulietta kullandim,bunuda gördüm daha kullanacak bişey kaldımı premium kompakt sinifta2012 üstü araçlara da bindim,halen vw kullanıcısıyım sana çok net söyleyim kardeş yol tutuş sürüş stabilitesi bambaşka bir olay,o bahsettiğin farki yaşatiyor bmw adama.performansi bende eleştirdim keşke daha yüksek olsaydi ama ona da iyi para istiyor bmw napicaksin ekmek köfte ilişkisi kardeş




Bu mesajda bahsedilenler: @TheCaliph_
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.