Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
455
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2 sorun var
B
19 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

arkadaslar 1 tane asus cd-rw vardı sonra birde sony dvd-rw aldım ama taktığımda bilgisayar 2 cd rom uda görmüyor bu sorun nasıl hallderebilirim
2. cisi de yeni windows sp 2 kurdum ama kimi exe dosyalarını açtığımda tema klasik hale dönüp bilgisayar kendini yeniden baslatıyor açıldığında her sey aynı sekilde duruyor!
sorunu çözemedim misal key genarator çalıstırmak için tıklıyorum kapanıyo nfs carbon yükleyim dedim oda öyle yapıyo bi ane setup kurayım dedim yine öle ama bir sürü setup kurdum fifa 07 yğkledim bi sorun cıkmadı bunlarda böyle yapıyor yardımcı olursanız sevinirim!arkadaslar!



İ
19 yıl
Binbaşı

cd lerin data (geniş) kablolarının bağlantı yerlerinin yanında jumperlar vardır

ufak plastik parçalar

2 X3 sıra dır.

ikisininde ortadaki ikiliye takılı olduğundan çakışıyorlar

sen birisinin bağlantısını (arkadan bakınca sağdakine tak)

düzelecektir.



B
19 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

kardes güzel demişsinde ben ben bu montaj konusundan anlamam takılı olan 2 kablo var biri elektirk biride data kablosu
takılı olmayan bir kablo var ve nereye takılır bilmiyorum dediğin yerdeki küçük iğnelere uygun kablo 1 adet kendi içinde 3 slotu var kırmızı beyaz ve siyeh kablo var birisin arasında bosluk var!
simdi ne yapmam gerekiyor sence nereye takayım! kusura bakma ben biraz cahalım :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
19 yıl
Binbaşı

bu yazdığımdan da anlamıyor yada yapamıyorsan

yapmaya kalkma bence

gayet anlaşılır yazdığımı zannediyorum.

bir bilenden yarım al


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
19 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

tamamdır soğol bi arkadasın kine baktım az önce onda da 2 rom var var biri cd rom biri cd rw aynı benim taktığım gibi ama tek farkı onunki calıyo olması ben bi bilene yaptırım cok sağolun tesekkürler!



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.