Merhabalar. Birkaç gün önce 2. el iphone 4s aldım. Telefon iyi kullanılmış ve temiz fakat sarjın kısa sürede bittiğini gözlemledim, bu modeli kullanmakta olanlardan kendi sürelerini öğrenmek ve yardım almak istiyorum. Eğer bendeki telefonun sarj süresi gerçekten kötüyse iade edeceğim telefonu.
Şöyle anlatayım; İlk aldığımda sarj %70lerdeydi, appstoredan program indir dene derken bir günde bitti sarj. Bugün saat yaklaşık 12:00 gibi telefonu sarja taktım ve Battery Doctor programını da kullanarak tam şekilde sarj ettim. Ayrıca internette okuduğum sarj süresini uzatacak ayarlamaları da yaptım. Parlaklık düşük seviyede ve şu an hat da yok henüz telefonda, yani 3g falan da kullanılmıyor.
Kullanım değerleri şu an böyle: Sarj: %18 Kullanım: 5 saat 57 dakika Beklemede: 9 saat 41 dakika
Şunu da belirtiyim kullanım sürem boyunca oyun oynadım, internet kullandım, program indirdim ve wifi sürekli bağlıydı. Siz kendi sürelerinize kıyaslayarak bu süreleri değerlendirebilirseniz sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Hayır 7 yuklu değil. Bilmiyorum ama internette gördüğüm kadarıyla 2 gün bekleme, 6-7 saatten fazla kullanım yakalayanlar var onlar nasıl oluyor acaba? Dediğim gibi bende henüz hat da takılı değil ve 1 günde bitiyor neredeyse. Belki de fazla sarj yiyen şeyler yaptığımdandır ama yine de en azından 2 tam gün yetmesi lazım diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ey özgürlük -- 28 Ekim 2013; 1:30:49 >
Hocam o kadar kurcalamışsın yeni alışının hevesiyle, normal günlük kullanıma geçince daha iyi gider. Iphone larda normal olaylar bunlar. Şarjın 1 günü tam gördüğüne hiç rastlamadım hatta espirisi bile var, "Sevgiliniz Iphone kullanıyorsa beni aldatıyor mu diye düşünmeyin, çünkü şarjı 2 kişiyle konuşmaya yetmez."
Edit: Ayrıca çok temiz bir telefonsa ve şarj konusu içine sinmiyorsa bence bataryayı değiştirmek daha mantıklı çünkü o içine sinmiş almışsın, piyasada çok temiz Iphone yok, olanlarda ona göre fiyatlandırıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahmut-Keskin -- 28 Ekim 2013; 14:28:46 >
Ben de 5 gun once ikinci el 4s aldim, ios 6 yuklu 3g kapali oldugunda akşamı buluyorum 3g acik oldugunda 5-6 saat zor dayaniyor Sizin sure normal bence de
2 gün bekleme süresi mi? güldürme adamı nokia mı kullanıyorsun kardeşim. en iyisi sen git telefonu geri ver bencede yoksa aldığın adamı kanser edersin
İnsan gibi cevap atmayacaksan uğraşma dostum.
Cevap veren arkadaslara tesekkür ederim. Gördüğüm 2 gun bekleme suresi de iphone4 içinmiş bu arada, demek ki baya fark var 4 ve 4s in sarj sureleri arasında.
Şöyle anlatayım;
İlk aldığımda sarj %70lerdeydi, appstoredan program indir dene derken bir günde bitti sarj. Bugün saat yaklaşık 12:00 gibi telefonu sarja taktım ve Battery Doctor programını da kullanarak tam şekilde sarj ettim. Ayrıca internette okuduğum sarj süresini uzatacak ayarlamaları da yaptım. Parlaklık düşük seviyede ve şu an hat da yok henüz telefonda, yani 3g falan da kullanılmıyor.
Kullanım değerleri şu an böyle:
Sarj: %18
Kullanım: 5 saat 57 dakika
Beklemede: 9 saat 41 dakika
Şunu da belirtiyim kullanım sürem boyunca oyun oynadım, internet kullandım, program indirdim ve wifi sürekli bağlıydı.
Siz kendi sürelerinize kıyaslayarak bu süreleri değerlendirebilirseniz sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ey özgürlük -- 28 Ekim 2013; 0:54:47 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >