Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
779
Tıklama
1
Öne Çıkarma
2-3 Aydır Çok Kötü Burnum Kaşınıyor Ve Hapşırıyorum Başına Gelen Var mı ?
Y
7 yıl (1179 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Beyler başına gelen var mı hiçbir alerjim falan yok yeni alerjim oluşmuş olabilir mi olabiliyormu öyle şeyler ? Yani 2 aydır çok pis burunumun derinleri kaşınıyor ve sürekli hapşuruyorum ilk ay katılaşmış sert sümükler vardı derinlerinde ve onlar sürtünerek saatte 1 gözlerimi birden hasta gibi yaşartıp hapşurtuyordu ama şuanda sümüklerim genelde orta sertlikte olmasina rağmen geçmedi bu sizce sorun ne olabilir çıldırmak üzereyim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YalamaYapanVida -- 30 Ağustos 2018; 21:29:55 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
7 yıl (24520 mesaj)
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: YalamaYapanVida

Kerhane tatlısı mı?

http://dyinglight.wikia.com/wiki/Halva



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.