Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir, 1 mobil kullanıcı
11
Cevap
1533
Tıklama
0
Öne Çıkarma
1200 TL civarı Autocad, Netcad için sistem tavsiyesi (Edit: Limit 1400 oldu :) )
G
11 yıl (917 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Şantiye kullanımı için 5 adet pc toplayacam. Genellikle Autocad, Netcad programları kullanılacak.

Sanırım ram (en az 8 gb) ve işlemcinin (min i5) iyi olması yeterlidir. 1 gb lık harici bir ekran kartı işimi görür diye düşünüyorum. Tabi işin uzmanı arkadaşlar daha iyi bilir. Ayrıca yine daha hızlı işlem yapabileceğimi düşündüğüm için SSD de tercih sebebidir.

Mümkünse Vatan bilgisayar, hepsiburada, hizlial türü bilindik yerlerden olsun seçimler. Kendim için alsam sorun değil de çalıştığım şirkete alıyorum. Olmaz olmaz ama bir sorun olacağı tutar başım ağrımasın.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsemre -- 15 Ocak 2016; 11:54:35 >

E
11 yıl (66 mesaj)
Çavuş

Uygun fiyatları buradan bulabilirsiniz...
http://www.teknopal.com



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.