Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
178
Tıklama
0
Öne Çıkarma
12. Sınıfta Açık Meslek Lisesine Geçme
O
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bu yıl 12. sınıfa geçtim ve dershaneler kalktığından dolayı açık meslek lisesine geçmek istiyorum.Fakat açık meslek lisesi ile ilgili pek fazla bilgim yok.Yardımcı olabilecek var mı?



A
9 yıl
Onbaşı

Meslek lisesi mezunuyum şahsen TAVSİYE ETMİYORUM meslek lisesini.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: anonymoust

Meslek lisesi mezunuyum şahsen TAVSİYE ETMİYORUM meslek lisesini.

meslek lisesine olan nefretini kusmadan önce, yazıyı bir okusaydın, daha iyi olurdu.

mesleki açık öğretim lisesi konusunda pek çok şey var ama, senin için önemli olan kısma gelirsek, hafta için akşam saat 6'dan sonra, hafta sonu ise 9 ile 17 saatleri arasında ders göreceksin. başarılı olduğun derslerden muaf tutulacaksın. meslek dersleri yüz yüze, kültür dersleri ise uzaktan verilecek. her dönem 2 defa kültür derslerinden sınava gireceksin. ama devamsızlıkta özür veya rapor geçerli değildir. yüz yüze gördüğün her dersin toplam ders saatinin, 1/3'den fazla devamsızlığın olursa, o dersten kalırsın. sınıf geçmene mani olmaz, ama mezun olamazsın. maol'lerin kolay yolları olduğunu söyleyenler olabilir. ama bu okuluna ve öğretmenine göre değişir.

ama dün anayasa mahkemesi, dershanelerin kapatılmasını iptal etti. buna göre kararını tekrar gözden geçirmeni öneririm.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.