Balıkesir'de kuryelik yapan üniversite öğrencisi, alkollü olan ve 6 adet suç kaydı bulunan şahıs tarafından defalarca kez bıçaklanarak öldürüldü.
Balıkesir'de kuryelik yaparken bıçaklı saldırıya kurban giden üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın, 25 bıçak darbesiyle öldürüldüğü ana ait görüntüler ortaya çıktı. Akman'ın, siparişi teslim ettikten sonra E.Ö. isimli şahıs tarafından sokak ortasında defalarca bıçaklandığı an saniye saniye kameraya yansırken, katilin olay anında alkollü olduğu, kasten yaralama ve tehditten 6 ayrı suç kaydı bulunduğu öğrenildi. Balıkesir'de kuryelik yapan Ata Emre Akman'ın, çalıştığı zincir restorana gelen siparişi adresine teslim ettikten sonra, E.Ö. tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldüğü anlara ait görüntüler ortaya çıktı.
El salvador silahlı çetelerin cirit attığı dünyanın en yüksek cinayet oranlı ülkesiydi. Nayib diye bir başkan seçtiler suçla mücadele etmek için İnsan Hakları &...
El salvador silahlı çetelerin cirit attığı dünyanın en yüksek cinayet oranlı ülkesiydi. Nayib diye bir başkan seçtiler suçla mücadele etmek için İnsan Hakları Örgütlerinin onaylamadığı yöntemler seçti. İlk sene cinayet oranı %78 ikinci sene %87 üçüncü sene %91 düştü. Şu fotoğraf o yöntemler hakkında fikir verebilir. İçeriyi ölümden beter hale getirirsen emin ol suçlular girmemek için daha dikkatli olur. Amerikada da neredeyse benzer manzaralar var. İnsan hakları masalları nedense bir bize söküyor burda suçlunun saçını bile kazıyamazsın. < Resime gitmek için tıklayın >
Ata Emre'nin öldürülmesi olayında adı geçen Sultan Dönmez:
"12 senedir bu aileyle mücadele ediyorum. Katilin babası Orhan, 2016 yılında evimi kurşunladı. Daha sonra annemin, babamın evini kurşunladı. 2016 yılında 6 yerimden bıçaklandım.
Şikayetçi oldum ama her seferinde kovuşturmaya yer olmadığı bildirildi. En sonunda bir garibanın canı yandı."
2016 yılında kadını 6 yerinden bıçakladığı halde katili serbest bırakmışlar...Eğer bu çocukta ölmeseydi muhtemelen gene serbest bırakılacaktı
Ülkede kimsenin can güvenli kalmamış...Kimlerle yaşıyoruz böyle?
Balıkesir'de kuryelik yaparken bıçaklı saldırıya kurban giden üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın, 25 bıçak darbesiyle öldürüldüğü ana ait görüntüler ortaya çıktı. Akman'ın, siparişi teslim ettikten sonra E.Ö. isimli şahıs tarafından sokak ortasında defalarca bıçaklandığı an saniye saniye kameraya yansırken, katilin olay anında alkollü olduğu, kasten yaralama ve tehditten 6 ayrı suç kaydı bulunduğu öğrenildi.
Balıkesir'de kuryelik yapan Ata Emre Akman'ın, çalıştığı zincir restorana gelen siparişi adresine teslim ettikten sonra, E.Ö. tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldüğü anlara ait görüntüler ortaya çıktı.
https://twitter.com/temmuzhaber/status/1790394639423332590
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWindows -- 14 Mayıs 2024; 20:34:4 >