Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
42
Cevap
1468
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: 1.0 Turbo Fiesta 9.5L yakıyor (3. sayfa)
G
3 ay
Yarbay

...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 22 Mayıs 2024; 13:17:24 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @19can84
M
3 ay
Yarbay

36 dk. da 12,2 km gitmişse, 60 dk. da ancak 20-21 km gidebilir. 33,8 km hızı nasıl hesapladınız? Ben mi yanlış hesaplıyorum?




Bu mesajda bahsedilenler: @GATIRCAN
G
3 ay
Yarbay

Evet benim hatam. Ben süre birimini "h" olarak görünce bunu saat olarak düşünüp hesapladım.



1
3 ay
Yarbay

Aldığımdan beri 30k km ortalamam 5.9litre, bunun yüzde 30u uzun yol, kalanı ankara şehiriçi. Ama sehiricinde genelde sabah 25 aksam 30 kms hızla akan trafikte kullanıyorum.

20 olsaydi 6.5u geçerdi genel ortalamam.

Arabadan süspansiyon-fren-izolasyon-hacim-tuketim olarak cok memnunum. Motorun uzun yol performansından da gayet memnunum ama motoru fazla zorlamayi sevmeyen biri olarak şehiricinde biraz daha atik olsa daha mutlu olurdum bir de ses sistemi yetersiz hem volum hem kalite olarak. Arka camın tek tuş açılıp kapanmaması -kumandadan camların kapanmaması gibi bir kac ufak eksiği var. Bu eksiklikler üst donanımlarda yok bu arada.

Altının öyle abartılı veya sınıfındaki diğer arabalardan fazla bir alçaklığı yok, 4 kişi yüklüyken de çok bozuk, büyük çukurların olduğu zeminlerde vs tabii dikkatli kullanarak gitmişligim de var. Bir kere fazla dik bir banketten ana yola çıkarken altını sürttüm o kadar 3 yılda olan.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @kontin
T
3 ay
Yarbay

45 binde bir bujilerin degismesi gerekir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @dursung_
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.