Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
998
Tıklama
0
Öne Çıkarma
...
F
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluuman -- 20 Ekim 2021; 10:41:10 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

G
3 yıl
Onbaşı

Ara neden yanlış anlasın buluşmak istiyorsa buluşur zaten



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 yıl
Teğmen

Ara, fırsatı değerlendir;sonra pişman olursun emin ol.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

@AlbertSchweitzer Evet aramıştım ama kız uyuyordu sesi gerçekten öyleydi. Bilmem ki yaa diyip sonra yok ya dedi ben de uyuyor muydun dedim gülerek o da gülerek evet dedi. Sonra ben de haberleşiriz o zaman dedim o da tamam dedi kapattık. Ertesi gün ben su aboneliğine gittim yaptırmaya ve veznenin fotosunu çekip whatsapptan atıp bedel ödendi yazdım espiri olsun diye ama o zamandan beri cevap vermedi. Neden böyle bir espiri yaptın ki dersen buluştuğumuzda beraber gitmiştik ama yaptıramamıştık o yüzden. Dün kızı yine aradım 17.30 gibi çaldı çaldı ama açmadı. Whatsappa girdim kız çevrimiçiydi ama ben girince hemen çıktı. Başımdan geçen bunlar. Ne düşünüyorsun ? haftada 2 gün yüz yüze 3 gün online ders var. Yarın yüz yüze dersimiz var sence nasıl davranmalıyım ? daha fazla yazıp aramak istemiyorum çünkü hem yine cevap vermeyeceğinden korkuyorum hem de peşinden koşuyormuş gibi olmak istemiyorum. Yeterince çabaladım ama kendisi böyle yaptı. Kız sürekli aklımda o ayrı mesele. Çok hoşlanıyorum ama neden böyle yapıyor anlamadım. Sence okula gidince kızla konuşayım mı neden böyle yapıyorsun diye yoksa ben de mi konuşmayım ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluuman -- 18 Ekim 2021; 15:42:37 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @akbey617
A
3 yıl
Teğmen

Hocam, iptidai bir bakış açısı gibi olacak ama kızı istila edilmesi gereken bir düşman toprağı gibi düşün;senin haricinde de kıza yazan, ilgilnen illa ki vardır ve genelde sosyal mecrada her erkek cüretkar davranıyor. Sen fark yaratmak istiyorsan dibin düşmüş izlenimi vermeden kızla konuşmaya, samimiyet oluşturmaya çalış, tabii bunu yaparken kızı hemen bir yerlere çağırma ve şunu bunu yapalım tarzında emrivakilede bulunma.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Fluuman
İ
2 yıl
Yüzbaşı

Okurken bile yoruldum kendi hayatına bak hobi edin, mesela müzik enstrümanı edinebilirsin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.