P

Yüzbaşı
22 Şubat 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
65 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
4 yıl
Ekşiciler Videoma Saldırdı
Merhaba arkadaşlar
Kendi çapında küçük bir youtube kanalımız var. Dediğim gibi kanal küçük olduğu için, daha fazla kişiye ulaşma amaçlı son videomun linkini ekşi'ye attım. Fakat videoya beğenmeme saldırısı geldi. DH'nin gücünü ekşicilere göstermek adına sizlerden birer beğeni istiyorum. Şimdiden teşekkürler gençler DH çok yaşa

https://www.youtube.com/watch?v=xOw0PifHgnE&feature=youtu.be
P
6 yıl
Yurt Dışında Yenilenen iPhone
Merhabalar. Türkiye garantili ve faturalı telefonum yurtdışında iken bozuldu, apple store’a gittim hemen yenisi ile değişebiliriz imei kaydında problem olmaz apple ürününün arkasındadir dediler. Ben tamam diyerek swap cihazi aldim ve Türkiye’ye döndüm. Şimdi btk’yı aradığım zaman Apple kayıt yapmak zorunda orayı arayın diyorlar, Apple’i aradığım zaman bizim elimizden gelen bir şey yok, pasaportunuza kaydettirin diyorlar. Ama zaten başka telefon pasaportuma kaydettiğim için onu kayıt edemiyorum. Bana yol gösterirseniz çok sevinirim. Teşekkürler
P
7 yıl
Tat Domates Rendesi Rezaleti ss\u0027li
adana groseri marketten aldığımız
"tat pratik domates rendesi" ürününün güvenlik bandı içinde böcekler olması durumu, açmadan fark edip, groseriye gittigimizde kusura bakmayın denildi, raftaki diğer ürünlerde de ayni sıkıntı olduğu gözlendi. raftan toplatıldı, ancak başka bir sorun da groseri'nin bunu fark etmeden raflara dizmesi, biri gözden kaçar, ikisi gözden kaçar.

tat'a mail attım, ancak bir cevap vermeye tenezzül dahi etmediler. 2 haftalık bir süreç geçmiş durumda.

cevap bekledim gelmeyince sizlerle paylaşmak istedim, güvenlik etiketi altında olduğu için fabrikada olduğunu düşünüyorum, alırken dikkatli olmak lazım. imla hatası varsa kusura bakmayın.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
P
7 yıl
Ekran koruyucu nasıl takılır?
Merhabalar ekran koruyucu takılırken nasıl iyi takılabileceğini anlatan bir video hazırladık. Bir çok kişi bu konuda iyi değil, fakat bu yöntemle artık herkes kendi ekran koruyucusunu takabilecek. Umarım beğenirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum.
https://youtu.be/O1FujeJVaRk
P
7 yıl
Apple Müşteri Memnuniyeti ss\u0027li
Merhaba arkadaşlar. Apple tarafından çok hoş bir jest ile karşılaştım ve burda size de anlatmak istedim.
Hikayem bundan yaklaşık 1 yıl öncesinde başladı 16gb iphone 6 sahibi idim. Ekran oynaması problemi ile genpaya verdim. Problem bulunamadı diyerek geri verdiler cihazı. Aldım servisten baktım problem devam ediyor, tekrar verdim. Bu kez problem bulup apple care'de ekran değişimi yapıldı. Fakat ekran değişiminden 1-2 hafta sonra ekran tekrar oynamaya başladı. Bu sefer başarı servisine verdim. Ekran çıkarılıp geri takıldı problem giderildi denildi. Gidip aldım problem devam ediyor. Genpaya verdim tekrar ekran değişim kararı çıktı. Apple'ı aradım ekranım daha önce değişti ve 4. Servise gidişi bu problem ekran değişimi ile giderilmiyor cihaz değişimi yapabilir misiniz dedim. Yardımcı olacaz siz merak etmeyin vs. Denildi ama telefonum ekran değişip geri geldi. Geldikten sonra aradım beni kandırdılar dedim değişim yapacaz denildi aynı cihaz geri geldi dedim. Bu konuştuğum kişi daha ilgili gibi, eğer cihazda bir daha problem olursa söz bizzat ben değiştireceğim dedi. Tabiki problem oldu ben de servise verdim. Serviste bir aya yakın kaldı. En son bir ay dolduğunda Apple'ı tekrar aramaya karar verdim. Bakın bu 5. Servise gidişi ve 3. Ekran değişimi olacak, ayrıca zaten 20 iş günü dolduğu için cihazın yenilenmesini talep ediyorum dedim. Apple çalışanı bana sizi bu süreçte çok mağdur etmişler hepsinin adına ben çok özür diliyorum, birşey denemek istiyorum dedi ve durumu İrlanda'ya iletti. Sonuçta bana bir hafta bile sürmeden 2 yıl garantili ve kapalı kutu iPhone 6s 32 gb evime gönderildi.

Kısa kes diyenler için 5 kere servise giden iphone 6 cihazım özür dilenerek kapalı kutu 6s 32 gb ile değişim yapıldı.
P
7 yıl
iPhone Garanti Süresi
Merhabalar. Telefonum yaklaşık 20 iş günü oldu serviste ve hala da gelmeyecek gibi thh'ne başvurmaya karar verdim. Cihaz değişimi isteyeceğim. Fakat nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Daha önce bu konularda deneyimli biri varsa yardımcı olabilir mi?
Telefon iPhone 6 Adana Genpa servisine vermiştim. İşlemler devam ediyor yazıyor günlerdir bir değişiklik yok.
P
8 yıl
Tchibo\u0027da 2 Tane 100 gr Gold Kahve 8.95
Edit: konu madem tuttu arkadaşlar herkes teşekkür ediyor öncelikle birşey değil. Bu sene kpss'ye girecem faydalananlar benim için bi dua ederse çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.

Başlıkta belirttiğim gibi bim'de bile bu fiyattan daha pahalı bildiğim kadarıyla
Ayrica kahvelerin gerisinde de bir alana bir hediye kampanyası var.
< Resime gitmek için tıklayın >
P
9 yıl
Brigtmobil\u0027den iPhone 4s lütfen yardım.
Merhabalar britmobilin sitesinden 4s almak gibi bir hataya düştüm. Sözde yenilenmiş telefon gönderiyorlardı fakat öncelikle canımı en çok sıkan imei kontrol ettiğimde yolcu beraberinde kaydedilen cihaz yazıyor olmasıydı. Sonra ekrana baktım bir de ne gördüm ben şok, iç ekranı yamuk monte etmişler bildiğiniz. Biraz daha inceleyince flaşın da çalışmadığını anladık. Bu kadarla da bitmedi arka kapağında baya açıklık var. Yani anlicağınız çöp göndermişler. Şimdi lütfen biraz daha verip iyi bişey alsaydın demeyin çünkü anneme alıyordum sıfır 4s bulamadım. Öyle olunca 4s istediği için burdan almak zorunda kaldım. Sitesinde iade yapılamaz diyor. Yani değişim veya tamir edilecek. Benim en önemli sorunum paralel ithalat telefonlarda yolcu beraberinde kaydedilen cihaz mı yazıyor? Yapabileceğim başka birseyler yok mu? Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.
P
9 yıl
Rubik Küp Yapımı
Merhaba dh ahalisi ülkemizdeki zeki insanların malesef ki %50 olduğu şu dönemde (ki bu sayı dh'de %80'lerde bana göre) siz zeki insanların merak sarabileceğini düşündüğüm, rubik küp veya diğer ismi ile zeka küpü yapımını bir video çekerek anlatmaya çalıştım. Forumda biliyorum ki bu konuda çok uzman kişiler var, fakat ben daha amatörüm ve benim gibilerin nerde takıldığını daha iyi anladığımı tahmin ettiğimden dolayı bu videoyu çekmeye karar verdim. Umarım başarılı bir anlatım olmuştur, her türlü soru ve görüşlerinizi bekliyorum. Sağlıkla ve esen kalın.
Videoyu izlemek için tıklayınız
P
9 yıl
İlk mesaj yazana sbarro\u0027dan pizza
Merhabalar bugün kullanılmak üzere elimde 3 tane sbarro dilim pizza şifresi var. bilen bilir survivorda verdikleri pizzayla alakalı soruyu cevaplayana hediye veriyorlardı. ben alamicam araya gitmesin bir forumdaşımız yararlansın dedim. Konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın. Gerçekten bugün kullanabilecek olan konuya ilk cevap yazan kişiye özel mesaj yoluyla üç kodun resimlerini yollicam. Şimdiden afiyet olsun
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.