Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
5797
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Apple Müşteri Memnuniyeti ss'li
P
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Apple tarafından çok hoş bir jest ile karşılaştım ve burda size de anlatmak istedim.
Hikayem bundan yaklaşık 1 yıl öncesinde başladı 16gb iphone 6 sahibi idim. Ekran oynaması problemi ile genpaya verdim. Problem bulunamadı diyerek geri verdiler cihazı. Aldım servisten baktım problem devam ediyor, tekrar verdim. Bu kez problem bulup apple care'de ekran değişimi yapıldı. Fakat ekran değişiminden 1-2 hafta sonra ekran tekrar oynamaya başladı. Bu sefer başarı servisine verdim. Ekran çıkarılıp geri takıldı problem giderildi denildi. Gidip aldım problem devam ediyor. Genpaya verdim tekrar ekran değişim kararı çıktı. Apple'ı aradım ekranım daha önce değişti ve 4. Servise gidişi bu problem ekran değişimi ile giderilmiyor cihaz değişimi yapabilir misiniz dedim. Yardımcı olacaz siz merak etmeyin vs. Denildi ama telefonum ekran değişip geri geldi. Geldikten sonra aradım beni kandırdılar dedim değişim yapacaz denildi aynı cihaz geri geldi dedim. Bu konuştuğum kişi daha ilgili gibi, eğer cihazda bir daha problem olursa söz bizzat ben değiştireceğim dedi. Tabiki problem oldu ben de servise verdim. Serviste bir aya yakın kaldı. En son bir ay dolduğunda Apple'ı tekrar aramaya karar verdim. Bakın bu 5. Servise gidişi ve 3. Ekran değişimi olacak, ayrıca zaten 20 iş günü dolduğu için cihazın yenilenmesini talep ediyorum dedim. Apple çalışanı bana sizi bu süreçte çok mağdur etmişler hepsinin adına ben çok özür diliyorum, birşey denemek istiyorum dedi ve durumu İrlanda'ya iletti. Sonuçta bana bir hafta bile sürmeden 2 yıl garantili ve kapalı kutu iPhone 6s 32 gb evime gönderildi.

Kısa kes diyenler için 5 kere servise giden iphone 6 cihazım özür dilenerek kapalı kutu 6s 32 gb ile değişim yapıldı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi platinone -- 5 Aralık 2016; 21:05:31 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

S
8 yıl
Yarbay

Valla kardeş ilk defa ekran değişimi yaşiyanlardansin herhalde apple garantili cihazlarina tamir yapmadiğini biliyodum problem varsa değişim yapiyolar saniyodum ki öyle olmasi lazim öylede zaten sen baya macera yaşamişsin yaşatmişlarda sana ama sonu güzel olmuş bi ilki yaşamişsin :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Evet böyle bi ilk yaşadığımı düşünüyorum. benim durumumda olanlara da belki bir fikir olur diyerekten de konu açmak istedim.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @SEHZADE63
P
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ss
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

G
8 yıl
Yüzbaşı

Bir nedenle müşteri hizmetlerini aradım 7 dakika falan bekledim özür mahiyetinde 3 adet film hediye ettiler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golgeee -- 5 Aralık 2016; 21:06:11 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bana da 5 tane şarkı hediye etmişlerdi. Sadece Adana'lıyım diye





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi platinone -- 5 Aralık 2016; 21:07:46 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @golgeee
M
6 yıl
Er

Benim de şuna aynı şekilde bir değişim işlemin gerçekleşecek fakat aklıma takılan nokta var buda şarj aleti ile kulaklık nasıl olucak sadece cihazı göndersek olur mu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
6 yıl
Yarbay

Apple'dan vazgecmeme nedenim



B
6 yıl
Yarbay

Müşteri hizmetleri olarak 1. apple 2.turkcell derim bu ülkede. Ben apple destek arama ayarlayıp geri donduklerinde aklımdaki soruyu soruyorum herhangi bir arıza vs birseye ihtiyacım olmasa bile ve ilgililer ki biraz konustuktan sonra iş muhabbete bile donebiliyor. en gecen hafta 42 mm saatlerin kayısları 44 olanlara uyacakmı diye gorustum bi bayanla bildiginiz 10-15 dk muhabbete dondu apple urunleri uzerine olay. bu tarz bir yaklasımda olmaları benim cok hosuma gidiyor dogrusu.



B
6 yıl
Yarbay

Zamanında 4s im vardı 1 2 kere sıkıntı çıkardı 3ncüde değişim aldım





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 18 Eylül 2018; 1:05:23 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

K
6 yıl
Yarbay

paylaşım için tşk



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.