Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
2022
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ZOTAC GTX 680 AMP ısınma sorunu
R
9 yıl (586 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

ZOTAC GTX 680 AMP ekran kartına sahibim. 2012 yılında aldım. Cs go oynarken 1024x800 çözünürlükte sıkıntı olmazken çözünürlüğü artırınca bilgisayar kendi kendine resetliyor. Bunu Battlefield 1 oynarken de yapıyor. 5 dk oynayıp restart atıyor. Ekran kartı sıcaklığı oyun oynarken AIDA 64 programından baktığımda 72 dereceyi geçmiyor. Ancak kasadan elimi ekran kartına değdirdiğimde parmağımı 1-2 saniye ancak değdirebiliyorum. Cayır cayır yanıyor mubarek. Fanlar dönüyor. Bu arada ekran kartının hdmi 'ından monitöre görüntü veriyorum bu yüzden olabilir mi? Daha önceleri böyle bir sorun olmamıştı. Yeni yeni olmaya başladı bu sorun.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
9 yıl (89 mesaj)
Çavuş

2012 yılında aldım demişsin hocam, bi termal macununu değiştirip fanları temizleyip yağlayıp termal pedleri değiştirmeyi dene.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
9 yıl (586 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Cevabın için teşekkürler. Fanları temizledim. Garanti dışı kalmasın diye vidalarını yerinden çıkartmıyorum. Bu arada genişletilmiş garanti yapmıştım zamanında 5 yıla uzatmıştım. Ama ZOTAC Avrupa maillerime dönüş yapmıyor. Yerel servis ise 2 sene garanti olanlara biz bakıyoruz diyor. :(


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Tequlala
T
9 yıl (89 mesaj)
Çavuş

Şimdi ekran kartı içindeki dökümanları okudum. Endeks bilişim 2 sene sonundaki garanti için iletişiminizi ZOTAC ile yapacaksınız diye belirtmiş.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @radreSword
R
9 yıl (586 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ben aldığımda TR distribütör ü mascom bilgisayardı. Şimdi iflas etmiş sanırım. 1 aydır mail atıyorum eurotech@zotac.com adresine dönüş yapan olmadı. Aynı dertten müzdarip olanlar genişletilmiş garanti olarak hiç yurtdışına kart göndermişler midir?




Bu mesajda bahsedilenler: @Tequlala
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.