R

Yüzbaşı
12 Mayıs 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
1890 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
R
7 yıl
Metrobüste yer verme sorununu çözdüm
Metro, metrobüs, belediye otobüsü gibi toplu taşıma araçlarında yer verme, yer isteme derdine son! Geliştirilecek akıllı uygulama sayesinde toplu taşıma kartını bastıktan sonra sistem sizin adınızı ve soyadınızın baş harfini arabelleğe yükleyecek ve her durakta yolcu binip/indirilince sistem otomatikman güncellenecek (veya her 10 dakikada bir de olabilir).

Nasıl mı olacak? Her koltuğun bir numarası olacak ve tutma yerlerinde küçük şerit halinde led ekranlar olacak. Taşıtların orta kısmında bulunan LCD ekrandan kaç tane koltuk varsa o sayı kadar hastanedeki sistem gibi yolcuların isimleri çıkacak. 1- Ahmet B. 2- Hatice G. 36- Hüseyin Z. gibi.

Örneğin; Yaşlı, Engelli, Hamile ve çocuklu vatandaşlarımız kartlarını okuttuktan sonra sistemde otomatik tanınacağı için ekrandan koltuk numarasını öğrenecek ve gidip koltuğuna oturacak. Geri kalanlar ise yaş sırasına göre büyükten küçüğe doğru sistem koltuk atamalarını gerçekleştirecek.

Böylelikle, engelli, yaşlı vs için ayrılacak mavi koltuklar olmasına gerek kalmayacak. Otobüste engelli, yaşlı vs. yoksa koltukların boş kalmasına gerek kalmayacak. Veyahut 4 ten fazla yaşlı,engelli vs. varsa onlara da oturma imkanı sağlanacak. Kimse kimseden sözlü olarak yer isteme zahmetine girmeyecek. Göz ile ima yapmasına gerek kalmayacak. Kız erkek ayrımı olmayacak. Önem sırasına göre koltuklar tayin edilecek.

Sizin fikirleriniz neler?

https://www.sonhaberler.com/metrobus-te-koltugu-paylasamayan-kadinlar-kavgaya-tutustu-kucak-kucaga-gittiler-video,2791.html
R
8 yıl
ZOTAC GTX 680 AMP ısınma sorunu
Merhaba arkadaşlar,

ZOTAC GTX 680 AMP ekran kartına sahibim. 2012 yılında aldım. Cs go oynarken 1024x800 çözünürlükte sıkıntı olmazken çözünürlüğü artırınca bilgisayar kendi kendine resetliyor. Bunu Battlefield 1 oynarken de yapıyor. 5 dk oynayıp restart atıyor. Ekran kartı sıcaklığı oyun oynarken AIDA 64 programından baktığımda 72 dereceyi geçmiyor. Ancak kasadan elimi ekran kartına değdirdiğimde parmağımı 1-2 saniye ancak değdirebiliyorum. Cayır cayır yanıyor mubarek. Fanlar dönüyor. Bu arada ekran kartının hdmi 'ından monitöre görüntü veriyorum bu yüzden olabilir mi? Daha önceleri böyle bir sorun olmamıştı. Yeni yeni olmaya başladı bu sorun.
R
11 yıl
10. senem dolayısıyla hediyeler dağıtıyorum.
Arkadaşlar dün Çiğköfte vermiştim bir arkadaşa. (http://forum.donanimhaber.com/m_106306372/tm.htm ) Tekrar sizlere güzel hediyeler vermek istiyorum. Verdiğim çiğköfte ve çekiliş usulü beğenilmedi. Ne vereyim size en çok neye ihtiyacınız var :) (para hariç :) ) Ne istersiniz ve kazananı nasıl seçelim sizce?
R
11 yıl
10. senem şerefine çekilişsiz 3 kg çiğköfte (malzemesiyle) gönderiyorum
10. yılı geçen hafta doldurdum. Bunu sizlere temel besin kaynağınız çiğköfte ısmarlayarak kutliyim diyorum.

Hediye: 3 kg çiğköfte yanında nar ekşisi, sos ve lavaşıyla birlikte adresinize kargolanacaktır.

Şartlar:
1. Mesaj saniyesi 00 ile bitenler çekilişe katılabilir.
2. Çekiliş ise şansa dayalı değil en fazla beğeni alan mesaja hediyesini göndereceğim. O yüzden çiğköfteyle alakalı bir slogan veya resim olursa beğenilme ihtimali daha yüksek olur
3. Yarın öğlen 12.00 a kadar çekiliş devam edecektir.

Yarışmacı arkadaşlara bol şanslar

Referans:http://forum.donanimhaber.com/m_63255724/f_//tm.htm#63255724

Teoman arkadaş şu mesajıyla 10 beğeni alarak 3 kg çiğköfteyi kazanmıştır. Kendisine arkadaşlarıyla beraber afiyet olsun diyoruz :)

@radreSword adamın dibidir.Hocam öğrenci evinde 5 kişi ayrı ağızdan bağırdı bas bas bas diye :D İnşallah tutmuştur :D:D Tuttuysa Allah senden razı olsun :D

quote:

Orijinalden alıntı: █Teoman█

Çiğ Köfte Geldi,En az 20 kişilik bu :DDD Allah razı olsun :) Kargoyuda karşılamış sağolsun :))

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

@
radreSword


http://forum.donanimhaber.com/m_106324958/f_//tm.htm#106463098


R
11 yıl
Monitörün Çerçevesinin altından kırmızılık görünüyor.
Samsung S24B350H monitörüm var. 20 gün önce poşetiyle beraber kutusuna koymuştum. Bugün açıp baktığımda poşetinin pembeleştiğini gördüm. Monitöre baktığımda ise çerçevesinin altında kırmızılıklar belirgin halde görünüyor. Görüntüde herhangi bir sıkıntı yok. Gaz sızıntısı olmuş olabilir mi acaba?
R
11 yıl
Monitörün Çerçevesinin altından kırmızılık görünüyor.
Samsung S24B350H monitörüm var. 20 gün önce poşetiyle beraber kutusuna koymuştum. Bugün açıp baktığımda poşetinin pembeleştiğini gördüm. Monitöre baktığımda ise çerçevesinin altında kırmızılıklar belirgin halde görünüyor. Görüntüde herhangi bir sıkıntı yok. Gaz sızıntısı olmuş olabilir mi acaba?
R
12 yıl
Bu kazaktan nerede bulabilirim?
R
13 yıl
Ekonomik, Hızlı ve basit
Çabuk bitmeyen ekonomik , Kartuşlu, Hızlı, Renksiz (veya renkli de olabilir), Faxsız, Wi-fi olsa da olur olmasa da, Tarayıcısız. Böle canavar gibi bir printer tavsiyeniz var mıdır?

Günde sadece 100 tane siyah beyaz çıktı almam gerekiyor. Aynı zamanda A4 boyutunda biraz daha kalın etiket kağıdına da yazdırma özelliği olursa iyi olur. Baskı kalitesi iyi olmasa da olur.

Herkes kaliteli isterken biraz ters oldu ama gereksinimler bunlar
R
13 yıl
İlk antrenman görüntüsü, bakın kimler var
< Resime gitmek için tıklayın >

Antrenman formaları da iyiymiş hani...
R
13 yıl
Trabzonspor aslında üstüste 6 kez şampiyon olmuş?
1976 Trabzonspor Şampiyon
1977 Trabzonspor Şampiyon
1978 Trabzonspor 1 puanla Fenerbahçeye kaptırıyor. (Puanlama sistemi 3 puan üzerinden olsa yine Trabzonspor Şampiyon)
1979 Trabzonspor Şampiyon
1980 Trabzonspor Şampiyon
1981 Trabzonspor Şampiyon
1982 Trabzonspor 1 puanla Beşiktaşa kaptırıyor.
1983 Trabzonspor 2 puanla Fenerbahçeye kaptırıyor.
1984 Trabzonspor Şampiyon

Özetle TS şanslı olsa şaka maka o dönem üst üste 9 kez şampiyon olabilirmiş aslında.

Kaynak
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.