Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
98
Cevap
4287
Tıklama
14
Öne Çıkarma
Zorlu Holding'de Ramazan krizi! - Cem Köksal beraat etti
N
8 ay
Çavuş
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Vestel CEO'su Ergün Güler ile şirketin bağlı olduğu Zorlu Holding CEO'su Cem Köksal arasında 'Ramazan mesajı' krizi yaşandı. Güler, çalışanların Ramazan ayını tebrik etti. Bu mesaja tüm çalışanların göreceği şekilde tepki gösteren Köksal, "Bizim kurumsal olarak kutlanacak günler listemizde Ramazan ayı yer almıyor" dedi. Ancak daha önce şirketin Noel'i kutladığı görseller ortaya çıktı.

Zorlu Holding bünyesinde bulunan Vestel'in CEO'su Ergün Güler, şirket çalışanlarına Ramazan ayının başlaması münasebetiyle mesaj gönderdi.

Vestel CEO'su Güler, Ramazan tebriği mesajında, "Değerli Ailem; Yaşamımıza birlik, beraberlik ve dostluk ile birlikte hoşgörü getiren Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnsan ilişkilerini güçlendiren ve umutları canlandıran bu güzel ayın ülkemize, dünyaya ve Vestel ailesinin siz değerli üyelerine barış, kardeşlik ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Hz. Mevlana'nın, Mesnevi'de dediği gibi: "Ramazan Allah tarafından, bereket, hizmet ve yaradana yakınlaşma ayı olarak bahş edilmiş bir aydır. Aynı zamanda Allah'ın insanın kendi nefsini terbiye edişinden dolayı ona eğildiği, ona mükafat verdiği tenezzül ettiği aydır." Hepinizi sevgiyle kucaklıyor, aileleriniz ile birlikte huzur dolu bir Ramazan ayı diliyorum" ifadelerini kullandı.


< Resime gitmek için tıklayın >
CEM KÖKSAL'DAN SERT UYARI

Ancak bu sıcak tebrik, Zorlu Holding'de beklenmedik bir tepkiye neden oldu. Holding CEO'su Cem Köksal, Güler'in mesajına tüm çalışanların görebileceği bir platformda yanıt vererek, "Ergün, bizim kurumsal olarak kutlanacak günler listemizde Ramazan ayı yer almıyor. Dini günlerden sadece Şeker ve Kurban Bayramları var. Bu grubun 70 yıllık tarihinde Ramazan kutlaması olmadı. Şirket olarak dinden bağımsız bir duruşumuz var" dedi. Köksal, Güler'i daha önce uyardığını hatırlatarak, "Lütfen bunun tekrarı olmasın" ifadelerini kullandı.


< Resime gitmek için tıklayın >
CADILAR BAYRAMI VE NOEL'İ KUTLAMIŞLAR

Yaşananlar sonrası Vestel'in Noel ve Halloween'ı kutladığı ve kampanyaları duyurduğu birçok paylaşım yeniden gündem oldu. Bu görseller sonrası kullanıcılar boykot çağrısı yaparak holdinge sert tepki gösterdi.


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
Haberler.com

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 9 Mayıs 2025; 18:45:12 >

Yahu, Çinli Changpeng Zhao dahi; "Ramazan mübarek" diye yazıyor. Adamın 62 (altmış iki) milyar dolar serveti var. Zorluyu onlarca defa satın alır, canı isterse batırır yine alır. ...
Yoruma Git
Yorumun Devamı mystiery_ - 8 ay +26
İkisini de tanımıyorum haberin içeriğini de okumadım ama soldaki fotoğraftaki zatın sıfatına bakınca içten pazarlıklı siyasalcı tipi var. Sağdaki daha normal bir insana benziyor
Yoruma Git
VirgilSollozzo - 8 ay +15
Şu kafayı aşamadınız gitti. Size göre hiçbir dini ibadet, faaliyet hatta tebrik mesajı bile yapılmayacak hepsinde istismar var. Asıl büyük ceo nun ne olduğu ve neye düşman old...
Yoruma Git
Yorumun Devamı serafon - 8 ay +10
7
8 ay
Çavuş

Reis'te mi Christmas destekçisi oluyor :)

https://www.youtube.com/watch?v=WF9VATAw7Js



0
8 ay
Yüzbaşı

Saçma sapan işler resmen. Şu video işi çok güzel özetlemiş.


Laik atak mı geçiriliyor neyin nefreti veya kini bu ! Sen oruç tutma veya inanma istersen ama herkesin göreceği şekilde bütün çalışanlara açık Vestel Ceo suna bu tarz mail atmak neden ?

Cadılar Bayramı
Yıl Başı
Noel Vb ne varsa kutlanırken ses seda yok bir Ramazan Kutlaması masajı mı dert oluyor !


Apple Ceo'su bile Ramazan tebriği atıyor bizim Yerli milli dediğimiz Firmaların Ceo larının takıldığı işlere hallere bakın.


https://x.com/Busradde_/status/1895864277942387029



S
8 ay
Binbaşı

İkiside insan evladına benziyorda şu yorumu yazan gerici kafayı siyasal islam diye diye yemiş insanların sakalına bakarak onları aşağılayabileceğini zanneden bir zavallıya benziyor.
Bu ülkeden defolun gidin, deistim ama şu ülkenin dinamiklerine alışmayan, insanları kendisinden geri gören, kendisini üstün sanan tek yeteneği nasıl moderniz havası vermek olup kafası güzel olmadan iki dakika duramayan bu yüzdem kafası hiçbirşeye çalışmayan şu zihniyetten kurtulmak gerek artık. Tatlı su solcusudesem değil her bkolistmi desem değil.
Sanırsın bana atom mühendisi, bu edayla insanları aşağılamak senin haddine değil.

Ben Türküm, coni .otu yalıyıcı olmak ne benim ırkımın anlayışına uyar nede çoğunluğun ahlak anlayışına bunu ancak dejenareler ve batının önüne attığı 5 kuruşa tamah eden içten pazarlıklılar yapar. Haddini bil.
Ortada bir yanlış olduğu açık, bunu şakşaklayacak cüretti göstermek için yanlış ülkedesin.
BLOK.

Son edit:
Bak şöyle bir yazı var iyi oku yanlış anlama kimseyi kasteddiğim yok. Genel kültür olsun.
Yazı linki.

Milletine aidietsiz hisseden bir elemanın hikayesini anlatiyor, çeşitli nedenler olabilir, gibisinden

Eskiden alkol nezaketi vardı bunlarda oda yok, otcu hapcı yoksunluğu gibi kendinden olmayana saldır, aşağıla bu mudur? Ama nasıl en son model iphone 32 pro plus 37352gb alıyorum ammada modernm, Atam iyi görmedi bunları.

Buzamana kadar o kadar gericiyle uğraştım hiç bu kadarını görmemiştim, yani tipe bakarak siyasi eğilim belirleme skilline sahip olmaktan bahsediyorum. buna gerçekten katlanamadım, sayın forumdan ve okuyuculardan bu yüzden bu yazıya anlayış bekliyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 2 Mart 2025; 17:42:18 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.