Arkadaşlar 3.0 la kıran arkadaslar yazmamış ama sadece benim iphone'damı var bu sorun bilmem hersey gayet güzel çalışıyor fakat installer yok piyasada... zibri plugin den bahsetmiş fakat ben tam anlayamadım nasıl olduğu hakkında, bu Blucher.zip hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Yabancı forumlarda "ZiPhone 3.0 kullanmayın" şeklinde sabit başlıklar var. WiFi düzeltiyorum diye MAC adresini sabitliyor, zaten bootloader'ı da 3.9'a sabitlemişti önceden. Bi sonraki sürümünde de insanları 1.1.2'ye sabitlemelerini diliyorum zibri denen uyanıktan.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.