Beyler logitech n200 kullanıyorum ancak fanı altta olduğundan oyun oynarken altına kitap koyuyorum bu yüzden değiştirmek istiyorum bu iki model arasında kaldım ama nc 2500 ü almayı düşünüyorum internette bir iki sitede zorda olsa buldum nc2500 ün fanları altta değil soğutucunun arkasında bu yüzden bu modeli düşünüyorum ancak nc3000 ile soğutmada bir fark olur mu ? çift fan mı iyidir yoksa tek bir büyük fan mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.