Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
12
Cevap
2329
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Zalman bazı soğutucuları için LGA1366 montaj kiti hazırladı
F
15 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


Yüksek performanslı soğutucularıyla tanınan komponent üreticisi Zalman, Intel'in LGA1366 formundaki yeni nesil Core i7 işlemcileri için yeni bir montaj kiti hazırladı. Bilindiği üzere Core i7 işlemcileriyle birlikte soket değişikliğine giden Intel'in bu hamlesinden ötürü LGA775 formundaki işlemciler için hazırlanan soğutucuların Core i7 işlemcileriyle X58 anakartlarda kullanılabilmesi pek mümkün değil.


İşlemciler için soğutma çözümleri hazırlayan firmaların bir kısmı Core i7 için yeni modeller duyurma yoluna giderken bazı firmalarsa yeni modellerin yanında Core 2 serisi işlemciler için hazırlanan yüksek performanslı soğutucuların Core i7 işlemcileriyle birlikte kullanılabilmesine olanak tanıyacak alternatif yollara da yönelerek montaj kitleri de hazırlamakta. İşte bu üreticilerden biri de Zalman oldu ve firma yeni montaj kitini duyurdu.


Zalman'ın ZM-CS4A kod adlı yeni ürünü, firmanın CNPS9700 LED, CNPS9700 NT, CNPS9500 (A) OF LED, CNPS9500 AT ve CNPS9500 AM2 kod adlı soğutucularına destek veriyor. Yani yeni montaj kiti ile birlikte bahsi geçen soğutucular X58 anakartlarda Core i7 işlemciler ile birlikte kullanılabilecek. Zalman'ın yurt dışında kullanıma sunulan yeni montaj kiti için bahsi geçen satış fiyatı ise 9$.



 Haberi Portalda Gör

0
15 yıl
Yarbay

kullanıcı dostu olanlar belli ediyor kendini bu tür zamanlarda



P
15 yıl
Yüzbaşı

işte sana fırsat danışıklı dövüş şimdide 1366 için dirak soğutucular çıkar kitler ile arasında performansda fark eder vay anam vay :) hene denebler gelince ne olacak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
15 yıl
Yarbay

benim için iyi haber sistemi değiştirince bu aparatla soğutmayı halledeceğiz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
15 yıl
Binbaşı

işte bu süper bi haber zalman bunu hakederek yapıyor ve kullanıcıyı da fazlasıyla memnun ediyor helal olsun yarın bakarsınız başka firmalar sırp satış yapmak için core i7 için yeni soğutucular çıkardık diye atlarlar :D zalman yeni model de çıkartıcak sanırım ingilizce bir forumda görmüştüm ha bu arada corei7 nin blomfield ten sonra başka modelleri ne zaman çıkartır

çıkınca core i7 ucuzlar belki de alırız


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
15 yıl
Yarbay

E
15 yıl
Yarbay

zalmana teşekkür ediyorum buradan.



K
15 yıl
Binbaşı

adam parasıyla satıyor neyine teşekkür
babasının hayrına yapmadı ya


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
15 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: KANUNI61

adam parasıyla satıyor neyine teşekkür
babasının hayrına yapmadı ya


:) 9$ yerine 90$ vermeyi öngörenlere mantıklı gelmeyebilir tabi...



N
15 yıl
Binbaşı

Zalman'a +1 , ama bizim satıcıar TR'ye getirir mi? bilinmez!...



G
15 yıl
Yüzbaşı

Zalman'a bende teşekkür ediyorum. Gerçekten soket değişikliğini kar aracı olarak görseydi bunu yapmazdı. Yeni birsoğutucuyu almak yerine 9 (tr fiyatı ?) doları vermeyi kim istemez.



E
15 yıl
Yüzbaşı

e al 400 ytl ye sıvı soğutucuyu 3 ay sonra onu at neymiş nehalemmiş Helal olsun adamlara ama TT gibi bir firmanında bunu yapması gerekliydi zaten. Adamlar bi adıyamanda satış yamıyorki tüm dünyaya satış yapıyorlar ve gerçekten çok iyi ürünleri var big ytpe vx ve üstü soğutucusunu alıpda nehalemde kullanamamak saçmalık olurdu. Gerçi biz DH ciler olarak onada çözüm buluruz :)



H
15 yıl
Yarbay

Zalman 9700 Led kullanıcısı olarak teşekkür ederim haber için.. Artık ileride nehalem'e geçersem sogutucum da benimle beraber gelecek



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.