Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
363
Tıklama
1
Öne Çıkarma
%100 elektrikli yeni Skoda Elroq'un ilk ipucu görseli paylaşıldı
B
4 hafta
Moderatör
Konu Sahibi

%100 elektrikli yeni Skoda Elroq'un ilk ipucu görseli paylaşıldı
Skoda'nın elektrikli kompakt SUV segmentindeki yeni oyuncusu Skoda Elroq, markanın yeni Modern Solid tasarım dilini kullanan ilk model olarak gelecek modellere yol gösterecek. Elroq, Volkswagen'in MEB platformu üzerine inşa edilecek. Skoda, 2026'nın sonuna kadar Elroq ile birlikte beş yeni model tanıtmayı planlıyor.



Skoda'nın yeni tasarım dilinin en önemli noktası ön tarafta "Tech-Deck" olarak adlandırılan yeni yüz olacak. Bu alan, daha düz ve geniş görünümüyle geleneksel Skoda ızgarasının modern bir yorumlaması olarak karşımıza çıkıyor. Bölünmüş far tasarımıyla karakterize edilen yeni yüzün üst kısmında boydan boya uzanan ışık imzası göze çarpıyor. Ortada ise logo yerine artık "Skoda" yazısı görüyoruz.



Ayrıca Bkz.Yeni Geely Boyue L SUV, Çin'de satışa sunuldu



Henüz göremesek de Skoda'nın açıklamalarına göre Elroq'un matrix LED farlara ve güçlü görünümünü tamamlayan büyük tekerleklere sahip olacağını biliyoruz. Söz konusu model, markanın mevcut ürün gamındaki Karoq ile benzer ölçülere (4500 mm uzunluk) sahip olacak.



2024'ün sonbahar aylarında tanıtılması planlanan yeni Skoda Elroq ile ilgili gelişmeleri siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.



 Haberi Portalda Gör

A
4 hafta
Çavuş

Logoyu gizle Çinli gibi.




E
4 hafta
Yarbay

Sakın Hyundai gibi çekik çirkin far tasarımı Skodaya da geliyor demeyin çok yazık olur. 🤮🤮🤮



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.