Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
3438
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yürüyerek Para Kazandıran Uygulama
S
2 yıl
Er
Konu Sahibi

https://www.youtube.com/watch?v=B9dq69JmzOY
Adımpara kolayca para kazanmanızı sağlayan bir uygulamadır. Ben şahsen bu videodan izleyerek öğrendim ve bu bilgilerden yararlandım. Uğraş gerektirmeyen ve sadece videoyu izleyerek halledebileceğiniz uygulama. Herkese tavsiye ederim



H
2 yıl
Er

Merhaba,

Gün içerisinde düzenli olarak yürüyüş, en etkili sporlardan biri olarak gösterilebilir. Bu noktada bu yürüyüşlerin sağlıklı bir yaşam için etkisi fazladır. Tabi bu yürüyüşleri düzenli olarak yapmak birçok kişi için mümkün olmuyor. Her ne kadar istenilen kadar adım atılamıyor olsa da günlük adımlarınızı takip etmeyi isteyebilirsiniz. Bu noktada birçok uygulama sizlere eşlik edecektir. Adım sayar programı sayesinde adım atttıkça da para kazanabilirsiniz.

1) MyFitnessPal
2) StepsApp
3) Pedometre

Bu uygulamaları kullanarak para kazanabilirsiniz. Tabi bu programların haricinde çok fazla program mevcut. Bu programları da https://www.teknobh.com/en-iyi-adim-sayar-programi bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz. Birçok kişi çok iyi para kazandığını söylüyor. İncelenmesi ve denenmesi gereken programlar diyebiliriz.



H
2 yıl
Er

Günlük 3000 shib coin arkadaş getirirseniz günlük 30,000 shib coin kazanabilirsiniz

https://goplay-cdn.kanlian.la/share/v1.0.5/index.html#/leaflet?invite_code=DWWVQB



T
2 yıl
Er

Teşekkür ederim bende burada gördükten sonra üye olup kahve makinesi almıştım :)



M
geçen yıl
Er

Arkadaşlar binance desteklediği bür uygulama coin biriktirim onlari tl çeviriyorsunuz(para çekimi onaylı). Download and get rewards instantly! I’ve just got my cash out! Come and join my team with a click: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bo.hooked&referrer=88980563@1



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
12 ay
Er

Yürüyerek para kazandıran uygulamaların tam listesi. içinde güzel para kazandıranlarda var.

https://paratik.net/yuruyerek-para-kazanma/



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.