Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
906
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yurtlar 18-25 yaş grubuna ücretsiz konaklama imkanı!
L
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Okulların tatil olmasıyla birlikte gençlerimizin yaz aylarını verimli şekilde değerlendirmelerine katkı sunacağımıza inandığım iki projeyi başlatıyoruz. '' dedi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurtlarda ücretsiz konaklama imkanına dair yaptığı açıklama...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası, ''Spor okulları 81 illerimizin tamamında açık olacaktır. Yüzme, tenis, eskrim, jimnastikten güreşe sporun her alanında faaliyet gösteren bu okullarımızdan evlatlarımız istifade etmiştir.'' ifadelerini kullandı.


Tüm çocuklarımızı, gençlerimizi spor okullarımıza davet ediyoruz. Yaz aylarında gönüllerince seyahat edebilmelerine imkan sağlayacak bir kolaylıkla ilgilidir diğer haberimiz. Yurtlarımız 15 Temmuz1 Eylül tarihleri arasında 18-25 yaş grubu arasındaki evlatlarımızın ücretsiz konaklama imkanlarına sahip olacaktır.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

H
2 yıl
Yüzbaşı

PADİŞAHIM ÇOK YAŞA.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.