Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
564
Tıklama
0
Öne Çıkarma
yurt dışından receiver almak.
Y
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

selamlar;

kaliteli bir receiver almak istiyorum.

mesela humax 4k tune plus

yurt dışından sorunsuz nasıl alabiliriz.

hangi siteden , nasıl alınır.



Z
7 yıl
Yüzbaşı

Evet bende vu + 4k almak istiyorum uygun fiyata



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
7 yıl
Teğmen

Aliexpres en uygunu.. size seçtiğiniz kriterlere uygun seçenekler çıkarıyor ama size tavsiyem Türkiye'ye gönderim seçeneğini işaretlemeniz onu işaretlediğinizde Türkiye'ye gönderim yapmayan satıcıları eler.. Birde alibaba var alibaba'da da o seçenkler vardı sanırım bide eğer yanlış hatırlamıyorsam tl seçeneğide vardı.. Ayrıca son olarak birde amazon var bu siteleri öneririm ben aliexpresten alışveriş yapıcaktım ama alacağım ürünün kargo süresi çok uzun olduğu için almaktan vazgeçmiştim yani bazı ürünlerin kargo süresi uzun olabiliyor buna da dikkat etmenizi öneririm. ;)



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

T
7 yıl
Teğmen

https://www.computeruniverse.net/en/props/30000460/11756/10000842/30005089/humax-digital-receivers-dvb-t-dvb-s-dvb-c-dvb-s2-hd.asp ben bu siteden Technisat 4k recevier aldım.kısa sürede geldi.üyelikten sonra (ben kredi kartı kullandım).cihaz+kargo+Banka komisyonu ve türkiyede gümrük vergisi ödeyerek adresime teslim edildi.



A
7 yıl
Teğmen

toplam kaç paraya mal oldu.



S
7 yıl
Yüzbaşı

Burayı bir inceleyin:
www.hm-sat-shop.de



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.