Merhaba yakın zamanda Japonya tatiline gideceğim aktif 13 mini kullanmaktayım bataryası 4 saat falan dayandığı için değiştirmek istiyorum Japonya'ya gitmişken 17 alıp 8 ay telefonu kullanıp eski 5S telefonumla son 4 ay kullanmak mı daha mantıklı (ilk aldığımda aralıksız 1 yıl kullanabilcem yıl sonlarında olduğumuzdan) yoksa iPhone 16e mi almak daha mantıklı Apple harici bir şey almak istemiyorum ekosistemi aktif kullanıyor ve seviyorum ama 85k TL vermek istemiyorum bir telefona sizce ne yapmak mantıklı.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.