sevgili üstadlarım bağlantı hızım test sonuçlarında 8 mb çıkmasına rağmen youtube videolarını takılmadan izleyemiyorum. hatta bazen beklesem de ilerlemiyor ya da çok yavaş ilerledikten bir süre sonra videoyu oynatana kadar ilerlemesi duruyor. video çözünürlüğünü değiştirmek çözüm sağlamıyor dns ayarlarım 8888 8844 şeklinde dns değişimi de işe yaramıyor aktif çözüm yolu bilen var mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.