Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
161
Cevap
5762
Tıklama
3
Öne Çıkarma
YOLDA 470 LİRA BULDUM AHAHA SS'Lİ
E
12 yıl (5490 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Markete gidiyorumdum. Yolun kenarında çöp vardı dikkatimi çekti bi baktım top şeklinde duruyor para hemen kaptım. Markete gitmeden eve geldim hemen ne yapmalıyım bu parayla ? Bugün de cuma aslında camiye mi versem yoksa vermesem mi?
< Resime gitmek için tıklayın >

edit : parayı bulduğum yere 1-2 gün gidip bakıcam birşey arayan varmı diye eğer yoksa güzel rakı sofrası kurucam

edit 2 : paranın sahibini bulamazsam ilk gördüğüm dilenciye 20 lira vericem. sonrada yiyeceğim

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eddrick -- 20 Haziran 2014; 15:14:44 >

J
12 yıl (26010 mesaj)
Yarbay

Alkol-Duman içeren herşeye karşıyız!! Bulduğun paranın kötülük getirmesini istemiyorsan adam akıllı harca bence.

Mesela çikolatalı pro. alabilirsin.Şakaydı
http://www.youtube.com/watch?v=mLXQltR7vUQ


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Eddrick
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.