Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
420
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yoklama kaçağı durumuna ne zaman düşülür?
M
7 yıl (2201 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Üniden mezun olalı 2 ayı geçti. 2 haftadan beridir aile hekimimi taşındığım şehirde değiştirip ASAL yoklama başvurusu için sağlık raporu almaya çalışıyorum ama evimin yakınındaki aile hekimliği bir türlü kaydımı alamadı. Baktım bunlar beceremeyecek E-nabız üzerinden kendim aile hekimimi değiştirdim ancak 5 Ocak 2019'da geçiş işlemi yapılacakmış.
Askerlik durum belgesi üzerinde 2023'e kadar tecilli görünüyorum. 10 gün daha bekleyip tecil işlemini bitirsem yoklama kaçağı durumuna düşüp ceza öder miyim? TSM evime çok uzak ve bununla uğraşacak pek zamanım yok.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Hyde -- 25 Aralık 2018; 15:16:0 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >