Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
283
Tıklama
1
Öne Çıkarma
YKS23 Sözel Derece (Güncel Netler)
O
2 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

İlk 100'e girebileceğime dair çok bir inancım yok ama belli de olmaz. Sözelci yok pek etrafta o yüzden piyasadaki netler nasıldır bilemiyorum. Hedefim ilk 200den iyi yapmak. Sınava kadar 95+ tyt, 75+ ayt sabitlemek istiyorum.
3 hafta kala güncel netlerim:

TYT
90 civarlarıydı en son. Çoktandır çözmüyorum düşmüş olabilir.
Türkçe 30-33
Sosyal 17-18
Matematik 28-32
Fen 10-13

AYT
70 civarı. Geçenlerde 3 Adımın 2. Adım 2. denemesini çözdüm. 60 net geldi (Din 1 net). Fazla kasıntı olduğunu düşünüyorum. Düşmana sorar gibi sormaya gerek yoktu.
Edebiyat= 20 üstü genelde ama BS'de 18-19a da düştüğü oluyor. Cumhuriyet döneminde çok iyi değilim, onun dışında paragraflardan yanlış yapmayı bırakmam gerek.
Tarih= 11-12m pek sağlam değil fulle yakın geliyor ama.
Coğrafya= Yorum sorularında bazen patlıyorum. Sağlam derslerimden biri.
Felsefe Grubu= Sosyolojiye başlamadım ama paragraf olduğu için çözebiliyorum. Yanlışlarım genelde felsefeden oluyor. Mantıkla psikolojide sıkıntı yok gibi. 10-12 arası geliyor.
Din= Daha başlamadım. Bazen fazla zorluyorlar, yoksa fena değilim.

Sözelciler ortaya çıkın artık lütfen. Ne durumda olduğumu öğrenmek istiyorum. Tavsiyelere açığım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi On Üç -- 27 Mayıs 2023; 13:26:57 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >