mat1 olmadan mat2 zor. 15 net bence mat1 ile çıkar. minimum düzeyde mat2 bilmen yeterli. ha yok mat1im çok kötü 5-6 net anca geliyor diyorsan polinom, ikinci derece denklem, ikinci derece eşitsizlikler, karmaşık sayı (kutupsala girme), logaritma, matris determinat. bunlar basit konular. bunlara bak anladığın konuyu çok iyi anla, yok anlamıyorum dediğin konuyuda iyice öğrenmeye çalış öğrendiğin kadarıyla gelen orta basit arası soruları yapabilecek seviyede ol.
yalnız üslü sayılar köklü sayılar mutlak değer temel kavramlar v.s. gibi temel konuları bilmiyorsan bunları iyice öğren.
Sözel mezunuyum ama 2 sene tm okudum. bu sene dershaneye kaydoldum. matematikten 15 yapabilme ihtimalim nedir? berabt bir matematiğim var ama bu üni ve bölümü çok istiyorum lys matematiği her zaman daha kolay gelmiştir bana ygs mantıktı yapamıyordum lys 15 yapılır mı ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
meslek lisesi mezunuyum. ilk yil ygsden 11 mat yapmistim. lys mattan ise 30 :D mezuna kaldim vs simdi 40-50 arasi netlerim geliyor. yapilmayacak sey degil. yeter ki disiplinli calis.
polinom, ikinci derece denklem, ikinci derece eşitsizlikler, karmaşık sayı (kutupsala girme), logaritma, matris determinat. bunlar basit konular. bunlara bak anladığın konuyu çok iyi anla, yok anlamıyorum dediğin konuyuda iyice öğrenmeye çalış öğrendiğin kadarıyla gelen orta basit arası soruları yapabilecek seviyede ol.
yalnız üslü sayılar köklü sayılar mutlak değer temel kavramlar v.s. gibi temel konuları bilmiyorsan bunları iyice öğren.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle